9 januari 2018

A very happy birthday to you

9jan18 Thea

Ik wil iedereen nog een heel goed gezond en creatief 2018 toewensen. Voor vandaag heb ik een verjaardagkaartje gemaakt in zwart en wit, even iets heel anders. 

De basis is een dubbele ravenzwarte cardstock van 10,5 x 15 cm (met de vouw links). Daarop komt designpapier van het Pretty Papers bloc 'Do what you love' van 10 x 14,5 cm en bewerk de randen met een distress tool. Neem ravenzwart van 9,5 x 14. Stempel hier op met VersaMark de bloemen. Gebruik hiervoor de stampmaster om een mooi resultaat te krijgen. Bestrooi met wit embossing poeder en verhit met de heattool. Stempel met VersaMark op hagelwit de twee teksten en de grote bloem. Gebruik ook hier de stampmaster. Bestrooi de tekst en de grote bloem met zwart glitter embossing poeder en verhit met de heattool. Knip zowel de teksten en de bloem met een klein randje extra uit. Plak de bloem en de teksten verhoogd met kit op zoals op de foto. 

Misschien dat jullie hier weer leuke ideetjes voor eigen gebruik uit kunnen halen. Hele fijne dag, groetjes en tot de volgende post.
Thea


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • mooi

    gr karin

  • Prachtige kaart zo in zwart-wit! Groetjes Betha

  • Mooi in zwart-wit, zeker eens wat anders. Groetjes Ela