22 februari 2018

Bloghop! Achtergrond stempelen

Elke maand kiezen we een onderwerp of thema uit waarmee ons Designteam aan de slag gaat en publiceren ze een kaart op hun eigen blog. Hop jij de volgorde van de Bloghop en kom je zo bij iedereen langs? Laat dan overal een reactie achter en maak aan het einde van de Bloghop kans op een prachtige prijs!

Sinds de zomer van 2015 brengen we achtergrondstempels uit in onze collectie. Tegenwoordig is het helemaal de trend om je eigen achtergronden voor kaarten te maken met Distress inks & oxides en allerlei stempels en stencils. En komen deze stempels in allerlei stijlen en voor allerlei gelegenheden heel goed van pas. Je kunt ze volledig stempelen in een mooie kleur of maar een stukje inkten en zo een mooi Mixed Media stijl effect op je kaart maken. Tijdens de bloghop van deze maand laten we jullie graag zien wat er allemaal mogelijk is.

febr2018 achtergrondstempels

De dames hebben deze keer allemaal een stempel uitgekozen die hierboven afgebeeld zijn en hebben daar een leuke kaart mee gemaakt. Deze laten ze op hun eigen blog zien. Onderaan dit bericht zie je de eerste Designteam dame die iets gaat laten zien met een achtergrondstempel. Laat je verrassen!
Lees eerst even alle spelregels hieronder door en doe mee:

 • De bloghop loopt vanaf donderdag 22 februari tot en met zondag 25 februari.
 • Bezoek in deze dagen alle deelnemende blogs en laat overal een leuke reactie achter.
 • Als je de bloghop op de goede volgorde hopt kom je vanzelf weer hier op het Blog terecht en laat je onder dit bericht een reactie achter dat je klaar bent.
 • Alleen als je bij iedereen een berichtje achterlaat en ook op dit bericht op de website reageert doe je mee in de verloting van de Bloghop prijs.

Onder alle bloghoppers verloten we op maandag 26 februari deze prijs! 
(De prijswinnaar wordt hier op het blog bekend gemaakt in de loop van de dag)

Bloghopprijs febr 2018

Een achtergrond stempelset om zelf mee aan de slag te gaan t.w.v. ruim €30! De stippels zijn leuk om met wit embospoeder op een kleur papier te stempelen en de typemachine geeft een erg mooi effect als je deels deels inkt en in flarden gebruikt op je achtergrond. Natuurlijk een Acrylic Bloc XL erbij. Daar passen al onze achtergrondstempels op.

Dan gaan we nu snel van start! We beginnen dit keer bij: 

Veel plezier met hoppen en we zien je zo weer terug hier op het blog!


Gebruikte materialen

CS0969

Tiny's Background - Sand Niet meer leverbaar

CS0970

Tiny's Background - Sea shells Niet meer leverbaar

CS0976

Distressed Linnen Niet meer leverbaar

CS0977

Distressed Dots Niet meer leverbaar

CS0992

Background - Typewriter Niet meer leverbaar

CS0955

Background - Chicken Wire Niet meer leverbaar

CS0953

Background - Bamboo Niet meer leverbaar

CS0952

Background - Wicker Niet meer leverbaar

CS0937

Anja's Background - Dots Niet meer leverbaar

CS0938

Anja's Background - Plaid Niet meer leverbaar

CS0939

Anja's Background - Swirls Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

 • Wat een diversiteit aan kaarten en wat zijn ze stuk voor stuk prachtig. Zo zie je wat je allemaal kunt doen met achtergrond stempels. Dank jullie wel.

 • Wat een verschillende kaarten heb ik gezien, er zaten ware kunstwerken tussen. Maar het is in ieder geval goed voor nieuwe inspiratie, dank jullie wel.

 • Always fun hopping with the MD team. Hugz

 • Et voilà, j'ai fait le tour de toutes et cela m'a permis de découvrir des créatrices !...

 • Super, je commence...

 • Wat een leuke bloghop! Nu naar bed met een hoofd vol inspiratie.. rara waar ik van ga dromen

 • Wat een schitterende voorbeelden heb ik hier weer gezien. Super veel inspiratie opgedaan. Eigenlijk heb ik zoiets helemaal niet en ook niet heel veel inkt. Maar door zo'n bloghop krijg je hier ook wel weer heel veel zin in.
  groetjes Joke

 • Mijn 1e bloghop! Het was erg leuk om te hoppen en al die diverse technieken te zien. Leuke inspiratie opgedaan voor mijn eigen achtergrondstempels. Volgende keer hop ik zeker weer mee :-)
  Gr, Monique

 • Wat een erg leuke bloghop. weer erg veel leuke kaarten gezien en inspiratie op gedaan.
  Groetjes, Chantal S

 • Héél leuke bloghop ! Nu zie ik pas al die verrassende toepassingen van die achtergrond stempels ! Heel leuk om zo je eigen design papier te maken ! Groetjes, Gina