11 januari 2018

Bubbels voor het bruidspaar

Hallo allemaal, de allerbeste wensen voor het nieuwe creatieve jaar. Ik hoop dat ik ook jullie dit jaar weer veel inspiratie kan en mag geven.

Voor vandaag ben ik aan de slag gegaan met de nieuwste producten van Januari. We gaan van een nieuwjaar toost, naar een toost op het bruidspaar.
Ik heb een omhulsel voor een fles bubbels gemaakt.

11 01 Irma1

Je neemt een vel wit karton van 30,5 x 30,5 cm. Deze snij je 26 x 30 cm. Ril de korte kant op 4 en 22 cm. Draai hem een kwartslag en ril op 4, 8, 12, 16  enz.. Het laatste stukje is de plak strook. De boven en onder kant knip je in . De bovenkant knip je in puntjes en maak er gaatjes in , eventueel sla je er eyeletjes in. Plak de omhulsel in elkaar. Rijg een lintje door de gaatjes. Plak de bodem vast. Voor de stevigheid heb ik nog een oud cd'tje tegen de onderkant geplakt. Uiteraard is deze eerst beplakt met dessin papier.  Meet alles nog wel even na aan de hand van de maat fles die je gebruikt. Dus is de fles dikker zal er nog een stukje aan moeten.maar dat spreekt voor zich.

Snij nu uit dessin papier 7 stroken van 3,5 x 17,5 cm en beïnkt het randje. plak deze nu op de omhulsel. Stans de div. mallen en plak ze volgens het voorbeeld op.

 

11 01 Irma2Veel plezier met het maken van deze creatie.

 

Veel liefs Irma


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • mooiiiiiii
    gr karin

  • Prachtige kaart! Groetjes Betha