7 december 2017

Christmas Candles

7 Marleen

Het blijft leuk ATC-tjes maken en ruilen! Dus deze blogpost een ATC serie met kerstkaarsen. Het zijn er maar drie... maar als je het leuk vind om te ruilen kijk dan snel even in de facebookgroep 'Marianne Design ATC & Pocket Letters'. 

Stans de basiskaartjes voor de ATC's uit wit, bestempel de achterkant met de ATC stempel en vul deze vast in. Stans de kleinere basiskaartjes uit dessinpapier en plak op. Stempel de takjes met Versa Mark op wit papier, bewerk deze met groene embossingpoeder (WOW! Primary Chartreuse Regular WH10R) en verhit met een heattool. Stans de takjes met kleine dennenappeltjes uit kraft, bewerk met inkt en knip de dennenappeltjes los. Plak een vast tegen het takje. Stans de takjes daarna uit en plak de grote vast op. Snijd/scheur een strookje snowpaper van 6,5 x 1 cm en plak op. Stans de kaarsen uit zilver en goud decoration paper, plak in elkaar, knoop er een stukje dun jute touw omheen en plak op. Stans het waxinelichtje uit zilver glitterpapier en goud en plak op. Werk de kaart verder af met het andere takje, het andere dennenappeltje en het tekstje.

Lieve groetjes, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Een mooie lay-out en lekker overzichtelijk. Hartstikke mooi geworden.. Ik zeg... ga zo door en verwen ons door mooie producten en voorbeelden.

  • Super leuke ATC kaartjes Marleen! Groetjes Betha

  • Mooi!