21 november 2017

December groetjes

Nog maar een paar weken en de kerstdagen breken aan. Aan het donkere weer van de laatste tijd is het te merken dat we naar het eind van het jaar gaan. Het begint al vroeg donker te worden en wat is dan gezellig om kaarsjes en een windlicht aan te hebben. 

21 Tineke 02Met card art Ster van Dutch Doobadoo maakte ik deze kaart. Teken de mal over op wit karton en de binnendelen op designpapier. Smeer met een dun kwastje wat witte gesso langs de randen van het designpapier. Hang bij hulsttakken de zilveren kerstklokken op met een strik en parel erop. Ook de kaars is versierd met hulst en besjes. Het hulst heeft een sneeuwlaagje gekregen van snowtex. Snijd 2 smalle strookjes uit designpapier, knip er v-tjes in en stempel de teksten erop. Doe wat stickles op het kaarsvet.

21 Tineke01
Bevestig eerst het lint op de kaart en plak daarna het designpapier aan de zijkanten en het midden. Zet de lantaarn in het midden met de kaars. Maak een mooi kerststuk op de voet van de lantaarn van takken, blaadjes, elzenpropjes en een kerstster. De takjes en blaadjes zijn met snowtex bewerkt. Plak een parel in de kern van de kerstster en doe wat stickles op het kaarsvet van de kaars. Bevestig een strik aan de ring van de lantaarn met takjes en elzenpropjes van snowpaper.

Veel succes bij het maken van de kaart!


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Prachtig! Zou bijna weer verlangen naar de winter... Groetjes Ela

  • A stunning card

  • Een prachtige kaart ,super mooi !
    Bedankt voor de uitleg ervan.
    Groetjes Jannie