13 december 2017

Een baby

Leuk zijn de gordijnen van deze maand! Ze passen mooi bij de ramen die we al in de collectie hebben. Er zijn diverse kaarten mee te verzinnen. 

Op het moment worden er veelal winter- of kerstkaarten mee gemaakt. Maar er zijn meer mogelijkheden. Ik laat jullie dit babykamertje ermee zien.

13.Tineke.1

Stans uit verschillende kleurtjes een babyfles en speentje en zet deze in het raamkozijn. Stans de onderdelen van het schaapje uit kraft, wit en zwart, plak het in elkaar en plaats deze onder het raam. Knip het babietje uit het knipvel en plak deze achter de vouw. Stans het wiegje uit wit en donkerblauw karton, designpapier en vellum, zet het in elkaar en plak de hartjes erop. Knip het konijntje uit het knipvel en zet het in het wiegje. Stans de rammelaar uit donkerblauw en lichtblauw karton en strik er een stukje waxkoord aan vast. Stans de auto uit designpapier en donkerblauw karton en plak deze op de voorste vouw. Teken wat accentjes met een witte (sharpie)pen.

 

13 Tineke2.2

Succes bij het maken van deze kaart!

Groetjes,

Tineke


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Wat een ontzettend leuk idee. Al deze materialen heb ik al een tijd in huis. Waar ik benieuwd naar ben zijn de maken van deze kaart.

    • De maten bedoel ik natuurlijk!

  • Super leuke kaart! Groetjes Betha

  • Een super leuke kaart Tineke!
    De gordijnen zijn heel erg leuk.
    Groetjes Jannie

  • Leuk idee, Tineke! Weer eens een heel ander kaartje met de nieuwe materialen (en de oudere!)