17 mei 2021

Een treinenkaart

Deze mixed media kaart is heel leuk voor een stoere treinenfan. Met de nieuwe stempel van Henriette heb je in een handomdraai een mooie achtergrond gemaakt. Voeg nog wat kleuren Distress Inkt toe en de sfeer is helemaal gezet.

17mei21 JulieB

Begin door drie kleuren Distress Oxides op de Craft Plate aan te brengen. Julie koos groen en oranjetinten om een verweerd effect te creëren. Met een fan brush spetter je wat bijpassende kleuren erop. Neem nu een wit stuk cardstock en leg dit op de Craft plate en druk het iets aan om de into op het papier over te brengen. Spons een van de gebruikte kleuren inkt langs de randen.

Neem de mixed media stempels en stempel er een achtergrond mee met lichtbruine inkt. Neem vervolgens de Toys for Boys stempel en gebruik deze met zwarte inkt, zodat het mooi afsteekt. 

Stans de trein uit zwart en groen cardstock. Knip uit de zwarte de locomotief en plak dit op de groene stans. Stans uit zwart cardstock de rails, rasters en tandwielen. Gebruik gilding wax om ze metallic te laten lijken. Stans de rookwolken uit wit cardstock en spons inkt door de mal. Stans uit wit cardstock het label en stempel de tekst erop.

Speel en schuif met de verschillende elementen totdat je tevreden bent met het geheel en plak dan alles vast en vervolgens het paneel op zwart cardstock en vervolgens op een witte basiskaart. 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen