28 september 2017

Fijne Kerst

28 Rimmie www

Hoe leuk is de open star fold mal van de Oktober collectie!?! Zelf was ik helemaal enthousiast toen ik zag dat deze in de collectie zou komen, je kunt er zoveel leuke kaarten mee maken. Natuurlijk kon ik het niet laten om het schattige muisje erbij te gebruiken. Hieronder laat ik met behulp van foto's zien hoe je deze mal gebruikt. Er zijn meerdere manieren, maar dit is er één van.

28 Rimmie duo1 wwwDe basis van deze kaart is 13,5 x 13,5 cm. Trek met potlood een lijn vanuit linksboven naar rechtsonder en van rechtsboven naar linksonder.  Plak met craft tape de mal precies op het kruis, zorg dat het kruisje in het midden te zien is door het kleine gaatje. Haal dit vervolgens door de stansmachine.

28 Rimmie duo2 www

Met behulp van een liniaal en een rilpen verbind je de sneden met elkaar, zodat je dadelijk de flapjes strak kunt vouwen. Snijd uit dessinpapier 2 vierkanten van 13,1 x 13,1 cm en 12,7 x 12,7 cm. Plak dit me behulp van een stukje craft tape aan de binnenzijde van de kaart achter de opening. Met een potlood teken je de opening op het dessinpapier.

28 Rimmie duo3 wwwHaal het dessinpapier er achteruit, nu kun je de mal om het kader te maken op de juiste plaats leggen en uitstansen. Plak vervolgens het kader op en vouw de flapjes eroverheen. De flapjes op deze kaart zijn bekleed met dessinpapier. Heel eenvoudig. Leg de de "flapjes" mal op dessinpapier en haal dit door de stansmachine. Vervolgens snijd je de "flapjes" los, je snijd ze iets korter en plakt ze vervolgens op de witte flapjes.

28 Rimmie closeup www


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen