18 oktober 2017

Halloween

18 Rimmie1 www

Het komt er weer aan: Halloween! Op 31 oktober vieren steeds meer mensen deze griezel-feestdag en wat is er nou leuker om iemand een echte Halloween kaart te sturen. Met de Halloween materialen van deze maand kun je je lekker uitleven.

Snijd een topvouw kaart van 15 x 15 cm uit zwart kaartkarton. Maak met de open star fold mal de flapjes, in het volgende filmpje zie je hoe dat ook alweer gaat. Snijd uit paars kaartkarton een vierkant van 14,5 x 14,5 cm en uit oranje kaartkarton een vierkant van 14 x 14 cm. Bewerk de randen met een distresser en zwarte distress inkt. Snijd een strook grijs kaartkarton van 2 x 15 cm en scheur aan één zijde de lange kant een beetje af. Plak de afbeelding achter de opening.

18 Rimmie2 www

Stans vervolgens uit diverse kleuren kaartkarton het volgende: spinnenwebben, regenton, bezem, taken, klimop en pompoen. De pompoen is bewerkt met wat distress inkt vintage photo en vervolgens heb ik er met zwarte stift oogjes en een mond opgetekend. De taken zijn bewerkt met wat pritt en daar ben ik vervolgens met een watje overheen gegaan. Zo is er wat "spinnenrag" op blijven zitten. Knip uit het knipvel de tekst. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld.

Fijne dag!
Groetjes, Rimmie


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

Er zijn nog geen reacties.