17 december 2019

Happy Winter

En dan zijn we al over de helft van de laatste maand van het jaar. Volgende week zal het al kerstfeest zijn. De meesten zullen de kerstkaarten al wel verstuurd hebben. En anders heb ik nog wat inspiratie voor jullie. Mijn kaart heb ik gemaakt met nieuwe en oudere materialen.

17dec Tineke1

Als basis voor de kaart is gebruik gemaakt van de pendule. Deze is overgetekend op groen en wit cardstock en designpapier. De rand onderaan is een verhoogd met foamtape. De randen van het groene cardstock en designpapier is lichtjes aangezet met witte gesso. De afbeelding zit achter de doodle cirkel en is verhoogd opgeplakt. Erbij zit een mooie bloementoef van amaryllissen, larix, mistletoe en katoenbollen. De katoenbollen zijn gestanst uit wattenschijfjes voor een echt katoen effect. Onder de bloemen uit steekt de tekstbanner. Een dennenappel ligt bij boompjes. Deze allen zijn besneeuwd met snowtex.

17dec Tinek2

De pendule is 2x getekend. Maak een horizontale rillijn op ca. 4 cm vanaf de bovenrand. Plak de 2 pendules aan de bovenkant tegen elkaar zodat je een dubbele kaart krijgt.

Een fijne dag!

Groetjes, Tineke

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen