13 september 2017

Kerst kaarsjes kadoosje

13 Marleen1 2

Zoals te verwachten valt kon ik het weer niet laten om me uit te leven met de leuke, lieve en mooie Kerstmaterialen van Eline. Voor vandaag heb ik een cadeaudoosje gemaakt waar twee grote waxinelichtjes in kunnen en een bijpassende kaart.

Om het cadeaudoosje te maken neem je eerst het patroon over uit kraft. Snijd/knip dit uit, vouw om en in elkaar. Wanneer je het leuk vind om net als bij mijn doosje een raampje bovenin te maken, snijd je een rechthoek van 10 x 4 cm uit de deksel voor je hem in elkaar plakt. Plak het raampje aan de binnenkant dicht met Mika. 

Kaarsen Kadoosje

13 Marleen duofoto 2

Wanneer het doosje in elkaar zit decoreer je de buitenkant en de bodem van het doosje aan de binnenkant met dessinpapier. Maak met een gaatjestang twee gaatjes in de deksel, doe het doosje dicht teken de gaatje af en maak de gaatjes ook in het doosje. Decoreer de waxinelichtjes met dessinpapier en stop deze in het doosje. Knoop het dicht met een lintje. Werk het doosje af met verschillende stansjes en een tekstje.

13 Marleen4 2Voor het maken van de kaart snijd je een topvouwkaart uit hagelwit van 15 x 10,5 cm. Snijd vellum van 14 x 9,5 cm en emboss de sterren erin met de design folder 'Celestial stars' en plak op. Let erop dat je alleen lijm/tape aan de delen doet waar later nog iets overheen komt. Stans de sterrenrand uit zilver en plak op. Stans de cirkel uit dessinpapier en plak op. Stans de banners uit dessinpapier en snijd een strook zilverkleurig glitterpapier uit van 10,7 x 0,5 cm en plak alles op. Stans de muis en het sjaaltje uit, plak in elkaar en op de kaart. Werk de kaart verder af met een sterstokje en tekstje.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

Er zijn nog geen reacties.