24 maart 2020

Kraamtasje

Dit leuke tasje lijkt wel een kraamtas. Gevuld met spullen die de aanstaande moeder nodig zal hebben als ze naar het ziekenhuis gaat. Deze kaart is leuk als kaart, maar kan ook zeker goed gebruikt worden om een klein cadeautje te geven of versturen.

24mrt Nadege

Neem een stuk wit cardstock en teken hierop de tas en de vakjes voor op de tas. Knip alles uit. Neem nu designpapier en teken hierop de de verschillende vlakken voor op de tas, snijd of knip deze uit en plak de verschillende lagen op elkaar. Stempel op een wit stuk papier Hetty's Mom, stans de vorm uit en kleur het plaatje in. Plak haar op de rechterkant van de tas. Stans de verschillende onderdelen voor een kleine en een grote schildpad. Plak ze in elkaar en bevestig de klein op het voorvakje van de tas. Teken een grote banner uit wit cardstock en iets groter uit designpapier. Plak de lagen op elkaar en stempel de tekst hierop. Bevestig de grote schildpad hieraan. Versier de tas met papieren bloemen, rietjes een enamel dot en lint.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

 • Medical news about 110316545 products https://www.facebook.com/Obzoroffinfo Best reviews in 34654183 articles.
  e6_5744
  We publish articles about cosmetic recipeson 38 lamguages for 57 countries!

 • Лекарство РѕС‚ инфаркта Detonic [url=https://socrateoccupatobari.noblogs.org/info/#comment-1132543]Detonic РґР° поръчам socrateoccupatobari.noblogs.org[/url] 79d20e4 https://ketogurudiet.ru/detonic/detonic-mneniya/

 • Gave kaart

 • Prachtig! Groetjes Betha

 • Mooi kaartje!
  Groetjes van Afke

1 2 3 4 5 6 7 8