22 november 2017

Noflike Krystdagen

De nieuwe stans van de piano is superleuk en goed te gebruiken voor verschillende gelegenheden, helemaal leuk met de muzieknoten achtergrondstempel! Hier maakte ik er een kerstkaart van.

22 Boukje1

Stans de basis twee keer uit zwart en maak deze aan de achterzijde op elkaar vast met foamtape. De opstaande rand staat als een easelcard rechtop achter het toetsenbord, maar je kunt de piano dicht versturen in een envelop. Stans de standaard uit karton wat je beplakt hebt met metaaltape, erg chique! Stempel de muzieknoten op papier, knip een rechthoekje, ruw de randen op en bewerk met Distress Ink Vintage Photo, maak ook een klein kaft voor je boekje en bevestig met de standaard op de piano. Bevestig je tekst op de bladzijde van je boek, hier kun je natuurlijk ook voor andere gelegenheden een tekststrookje nemen.

22 Boukje2

Maak bovenop een toef met bloemen, blaadjes en een plukje sisal touw. De poinsettia bloemen zijn bestempeld met de muzieknoten en de randen licht beïnkt met Vintage Photo. De blaadjes zijn bewerkt met Inka Gold.

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • super leuk

  • Echt mooi en zo anders.Kan niet wachten tot hij er is.
    Groetjes Maura

  • De materialenlijst is nog van de kaart van Tineke denk ik... Groetjes Boukje.

    • Je hebt gelijk! We gaan het even aanpassen!

  • Super mooie kaart. Ik heb deze mal besteld en ben zeer benieuwd! Groetjes Betha