27 januari 2018

Romantic birthday wishes

Geïnspireerd door het romantische knipvel is Wenche voor jullie aan de slag gegaan met een verjaardagskaart. De rozet bestaat uit aparte onderdelen die je ook als losse banners of buttons kunt gebruiken.

27jan18 WencheWenche is begonnen met een donkerrode basiskaart van ongeveer 15x15 cm. Aan een zijde heeft ze op de maat van de grote mal die bij de Design Folders zit een rand gestanst met de randmal die eveneens bij deze mal zit. Het overgebleven stuk aan de voorkant van de kaart heeft ze geëmbossed met de Design Folder. Vervolgens heeft ze dit gemat met een stuk rood design papier. Ze heeft een plaatje uit het knipvel geknipt en deze op donkerrood cardstock gemat. Uit verschillende kleuren cardstock en design papier stanste ze de onderdelen van de rozet. Op de bovenste laag stempelde zij een tekst en plakte alles op de voorkant van de kaart.

27jan18 Wenche2Aan de binnenkant plakte ze ook een stuk rood design papier. Uit donkerrood cardstock stanste ze de grote vorm van de Design Folder set en plakte deze op het design papier. Vervolgens versierde zij dit met plakparels.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • heel mooiiiiiii

  • Heel mooi! Groetjes Betha