13 november 2022

Silent night, holy night

Onder deze mooie sterrennacht heeft Julie het kerststalletje neergezet. Wat een mooie scene is het zo geworden. Doordat de kaart een drieluik is kijk je echt het tafereel in.

13nov22 MarianneMaak een basiskaart door een witte basiskaart van 28 x 10 cm en vouw deze op 9 cm vanaf beide zijdes. Snijd een stuk glad wit papier op dezelfde grootte voor de inktlagen. 

Spons gesso door het sterrenstencil en droog dit met een heat tool. Wanneer het droog is spray je Distress Prize Ribbon waarbij je bovenaan het geheel dekkend sprayt en naar onderen wat dunner dekkend. Met keukenpapier dep je de inkt van de sterren af. Schreur wat stroken gouden designpapier en plak dit in lagen onderaan de kaart. Stans ook een cirkel uit goud voor de maan en een ster.

Stans de stal en de figuren uit zwart cardstock. Speel er mee op je kaart totdat de scene is zoals je het hebben wilt en plak dan alles vast. Distress de randen met een distress tool of een schaar. Stempel de tekst op wit cardstock en plak dit over de maan op het middelste paneel. Plak nu het geheel op de basiskaart.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen