17 februari 2018

Voor de handwerk liefhebber

Julie Baker maakte deze leuke kaart. Met allerlei naaigerei erop is dit een geweldige kaart voor een handwerk liefhebber. Het plaatje van Mattie met het quilt maakt het geheel af.

17feb18 JulieBSnijd een witte basiskaart van 15 x 15 cm. Mat hierop een roze vierkant dat past bij het design papier. Snij vervolgens een wit vierkant en emboss dit met de Design Folder. Met de dunne randmal uit de Design Folder set stans je vervolgens twee stukken design papier voor boven- en onderaan de kaart waarbij in het midden een strook van de embossing zichtbaar blijft.

Stans een roze mat met de stikselrand uit Anja's Marque set. Met de binnenkant van dezelfde mal teken je de vorm op het plaatje uit het knipvel af met potlood. Knip dit uit.

Stans de verschillende onderdelen uit de Collectables Craft Dates set. Julie heeft de twee 'stofjes' met een metalen roze veiligheidsspeld aan elkaar gemaakt en hier overheen de schaar geplakt.

Stans het label en stempel hier de tekst op. Rol wat touw of dun kant om de onderkant van het label en ook om de twee klosjes. Stans de Tassels, rol deze op en voeg je toe aan de bovenkant van het label.

Voeg een stuk kant toe aan de linkerzijkant op de kaart en plak het label hier bovenop. Voeg tot slot een papieren bloem aan toe. Plak de klosjes op de hoek rechtsonder en een bijpassende knoop linksboven.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen