14 december 2017

Winter view

Wat een mooi kijkje uit het raam heeft Julie Baker voor jullie gemaakt. Door het winterse tafereel en de warme kleuren voel je bijna de gezellige behaaglijkheid van thuis.

14 JulieBNeem een witte basiskaart en mat hierop groen en goudkleurig cardstock en tot slot rood design papier. Stans een raam en plak het plaatje hierachter.

Stans de gordijnen uit goudkleurig design papier. Het bovenste deel is twee keer gestanst, zodat het over de breedte van de gordijnen past. 

Stans de onderkant van de kaarsenbrug uit groen cardstock en de kaarsen twee keer - eens uit crème en dan van het gouden papier uit het design bloc voor de vlammen. Stel de kaarsen samen - Julie houdt van het effect dat dit papier geeft! Plak de kaarsenbrug op de onderkant van het raam.

Stempel de mistletoe uit de Gift Wrapping set en stans het met de bijbehorende mal. Maak het vast aan de bovenkant van de gordijnen en voeg wat kleine witte parels toe voor de besjes. Stans drie strikken en plak deze op. 

Stempel de tekst en stans deze uit. Stans de envelop, stop hier de tekst in en maak het vast linksonder op de kaart. Stans de hulstbladeren uit groen cardstock, drappeer dit over de onderkant van de kaart en plak hier rode pareltjes op als besjes. Gebruik meer parels om de kaart af te maken.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

Er zijn nog geen reacties.