15 mei 2020

Wishing good luck

 Deze rode kaart spring meteen in het oog! Bij een potje kaarten heb je niet alleen een goede strategie nodig, maar ook een hoop geluk en dat wenst Julie met deze kaart. De nieuwe stempels van de speelkaarten staan er mooi op. 

15mei20 JulieB

Neem een vierkante, witte basiskaart, mat hierop zwart cardstock en daarop een stuk designpapier. Stans uit zwart de basisvorm en uit rood cardstock het frame. Plak dit in het midden van de kaart. Stans uit wit cardstock de drie hartjeskettingen en plak deze dwars over de kaart. Stans een aantal rode kleine hartjes. Plak een deel op de kettingen en bewaar een deel voor de kaarten.

Stempel op wit papier met rode inkt de kaarten. Julie wilde deze kaart maken om iemand geluk te wensen en daarom wilde ze graag dat alle kaarten harten waren. Ze heeft dit gedaan door harten van de kettingen en uit de ponsmal op de kaarten te plakken. Kleur de randen van de kaarten met een rode marker. Plak ze als een waaier op de kaart. Voeg onderaan de kaarten nog een zwart en rood hart toe. 

Stempel de tekst op wit papier en knip dit uit. Plak het vervolgens op zwart cardstock en knip dit iets groter uit en plak het geheel linksonder op de kaart.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Mooie kaart!
    Groetjes van Afke

  • Super leuke kaart! Groetjes Betha

  • Wat lief en wat een super leuke kaart maar dat wens ik jou ook hoor