16 november 2017

Happy Pinguïns

16 Anja1

Je bent toch helemaal happy als je een kaart krijgt met de Happy Pinguïns van Hetty erop? Ik zou het in ieder geval wel zijn ik vind ze zo leuk. Heb ze nu op labels gestempeld en heb er deze drie kaarten mee gemaakt.

16 Anja2

X-MAS
Neem een stukje kraftkarton van 9,5 x 13,5 cm stempel de dots met VersaMark inkt, strooi er witte embossingpoeder op en verhit met een heattool. Snijd een strookje dessinpapier van 4 x 12 cm en snijd er onderaan een V uit. Snijd uit ribbelverpakking een strookje van 5,5 x 12 cm en snijd ook hier onderaan een V uit. Stans de kleine tag uit wit karton het rondje en het woord x-mas uit kraft. Stans twee labels eentje uit kraft en eentje uit aquarelpapier. Stempel de pinguïns op het label van aquarelpapier en plak deze af met een maskertje, stempel vervolgens de ijsschots waar ze op staan en de bergen achter ze. Santa stempel je boven de bergen. Kleur de gestempelde afbeelding. Bewerk alle randen met distress inkt plak alle onderdeeltjes samen met de touwtjes op een dubbele witte kaart van 10,5 x 14 cm.

16 Anja3

Fijne Kerst
Neem een stukje kraftkarton van 10,5 x 14,5 cm, een stukje ribbelkarton van 10 x 14 cm en wit karton van 8,5 x 12 cm. Snijd een stukje kraft van 8 x 12,5 cm, stempel de Ice crystals met VersaMark inkt, strooi er witte embossingpoeder op en verhit met een heattool. Snijd onderaan een V uit. Stans twee labels eentje uit vellum en eentje uit aquarelpapier en stempel op het aquarel label de pinguin, de iglo, Santa en de tekst erop. Kleur de afbeelding in. Bewerk het ribbelkarton met wat gesso. Bewerk alle randen met distress inkt en plak alle onderdelen samen met de touwtjes op een dubbele witte kaart van 11 x 15 cm.

16 Anja4

Don’t keep calm it’s Christmas!
Neem een stukje kraftkarton van 9,5 x 14 cm en spetter er wat witte stippen op. Dit doe je door wat witte inkt op een acrylblok te doen druppeltje water erbij, met een penseel de inkt opnemen en de penseel aftikken boven je kaartje. Snijd een strookje dessinpapier van 4 x 10,5 cm, een strookje kraft van 4,5 x 10,5 cm en een een strookje wit van 5 x 10,5 cm. Stans drie labels eentje uit verpakkingsmateriaal, eentje uit aquarelpapier en een kleintje uit vellum. Stempel de tekst op het vellum en de pinguïns op het aquarel label. Kleur de afbeelding in. Als de spetters droog zijn stempel dan rechts boven de Santa en links onder de tekst. Bewerk alle randen met distress inkt en plak alle onderdelen samen met de touwtjes op een dubbele witte kaart van 10,5 x 14,5 cm. Werk het kaartje verder af met wat gestanste snowflakes.

Succes!
Groetjes van Anja


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

 • prachtig

  gr karin

 • Wat een leuke kaartjes, Anja.
  Groetjes,
  Patricia

 • Super leuk met de pinquins Anja! Groetjes Betha

 • Anja, ik word weer zo blij van deze gezellige kaarten van je. dank je wel.

 • leuke kaartjes anja
  groetjes ellen