Agenda

Heb je vragen of wil je meer weten over de Marianne Design producten bezoek dan een van de demonstraties bij winkels of evenementen. De dames kunnen je heel veel mooie voorbeelden laten zien en zullen met plezier je vragen beantwoorden. Hieronder kun je in de agenda zien wanneer er een demonstratie bij jou in de buurt is of er een evenement is waar Marianne Design producten zijn te vinden.

Wil je zelf een demonstratie in de winkel neem dan contact op via info@mariannedesign.nl

March

25 Mar

  • Sat 10:30 - 15:45

Rijssen

Op zaterdag 25 maart zal Marjolein Wormsbecher bij Hobby Vision een demo geven. Ze laat veel moois met de nieuwste collecties zien.

25 Mar

  • Sat 10:00 - 16:00

Ede

Rianne zal een demo geven bij Zusjes Hobbyhoekje in Ede met de nieuwste producten van Marianne Design. Ze heeft altijd leuke verrassende toepassingen en handige tips. 
Kom gezellig langs en laat je inspireren!

April

22 Apr

  • Sat 10:00 - 16:00

Barneveld

Anja Zom zal een demo geven met de April collectie en weer een tafel vol inspiratie presenteren met de nieuwste producten.

Kom je ook even langs en een praatje maken?

 

June

24 Jun

  • Sat 10:00 - 16:00

Rotterdam

Anja Zom zal een Make & Take verzorgen in deze leuke hobbywinkel in Rotterdam. Er zullen deze dag meerdere Make & Takes zijn en inspiratie in de winkel.

Ze zal leuke voorbeelden meenemen om te bekijken gemaakt met de nieuwste collecties en ook zul je zelf aan de slag mogen hiermee.
Kom je gezellig langs?

September

25 Sep

  • Mon 10:00 - 16:00

Nieuw-Vennep

Handmade Hobby bestaat deze maand 10 jaar!
Anja Zom zal de September collectie gaan demonstreren en veel andere leuke voorbeelden meenemen. Kom je langs om de winkel te feliciteren en een praatje te maken met Anja?