Volg ons Blog

Set mini slimline kaarten

5 februari 2023

Met de nieuwe Slimline mini mallen kun je leuke kleine kaartjes maken. Ze zijn groot genoeg om er een kaart mee te maken waar je veel werk van maakt.

Door Sigrid Klingenberg

Bloemen groetjes

4 februari 2023

Er zijn prachtige knipvellen uit, getekend door Mattie. Mooie boeketten, al dan niet in vazen. Zo'n boeket past leuk in de nieuwe cirkelmal.

Door Tineke van der Linden

Voor een bijzondere dag

3 februari 2023

Vandaag een heerlijke vrolijke pop-up kaart in lichte voorjaarskleuren. Moeder eend en haar kleintje die we deze maand mogen verwelkomen geeft ons dat heerlijke voorjaars gevoel.

Door Rimmie van de Sande

Eendje jarig

2 februari 2023

Voor dit kaartje gekozen voor de mooie Dragonfly Circle van Anja en de schattige Ducks van Marleen en ik heb er deze labelkaart mee gemaakt.

Door Jeannette Bron

Met de mooie nieuwe cirkel mal kun je weer kaartjes maken voor diverse gelegenheden en in combinatie met plaatjes van Mattie erbij worden het weer hele mooie kaartjes.

Door Anja Zom

Linda is aan de slag gegaan met de nieuwe stempelset 'Eline's Baby Animals' van Eline Pellinkhof. Met deze lieve stempeltjes maak je de mooiste geboortekaartjes en cadeau labels.

Door Linda Visser - van der Velden

Voor de februari collectie heb ik de Craftables 'Ducks by Marleen' en 'Cattails by Marleen' mogen ontwerpen. Met deze Craftables maak je de leukste vijvertjes met vrolijke eendjes!

Door Marleen van der Most

Heel veel liefs

26 januari 2023

Een gezellig voorjaarskaartje! Maar als ik nu naar buiten kijk lijkt het wel herfst brr wat een weer. Gelukkig hebben wij een gezellige hobby en kunnen wij ieder seizoen maken op onze kaartjes.

Door Irma de Vries

Next