Volg ons Blog

Van harte beterschap

23 juli 2019

Gooi je gebruikte theezakjes niet weg, want je kunt ze gebruiken om er een mooie kaart mee te maken. Laat ze drogen en haal de thee er uit.

Door Jeannette Bron

Bloghop fruit winnaar

22 juli 2019

Wat was het weer een gezellige bloghop! De kaarten van de design team dames waren allemaal zo vrolijk en divers. En wat lieten jullie allemaal weer een lieve berichtjes achter bij iedereen.

Door Marianne Design

Je bent leuk....

21 juli 2019

Het Alpaca diertje van Eline is zo schattig en leuk. Ik maakte een kleine kaart met het Alpaca diertje en gebruikte voor het lijf een koffiefilter.


Door Wybrich van der Roest

Op reis door de jungle

20 juli 2019

Tijdens onze reis door de jungle kwamen we deze leuke lama tegen! Gudrun maakte deze vrolijke kaart en combineerde dit nieuwe Eline beestje met de Fiat auto.

Door Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Happy Smiley

19 juli 2019

Deze keer eens een heel andere kaart dan jullie van mij gewend zijn. Mijn zoon was jarig en die zit altijd met smileys te spelen op zijn telefoon.

Door Thea Wildeman

Bloghop! Fruit

18 juli 2019

De nieuwste mal in de Collectables serie ziet er wel heel erg smakelijk uit! Dit fruit is ontworpen door Marleen van der Most en hiermee maak je bijvoorbeeld in een handomdraai een gezonde fruitmand op je kaarten.

Door Marianne Design

Veel geluk voor het jonge bruidspaar wens je ze in stijl met deze prachtige kaart gemaakt door Wenche. In plaats van de klassieke blikken achter de auto hing ze de kleine labels uit de nieuwe stans- en stempelset erachter.

Door Wenche Jensen

Hello!

15 juli 2019

Ik zag bij Marjolein zelf al verschillende voorbeeld voorbijkomen met de bloemenstempels en vond het leuk om mijn eigen variatie te bedenken met deze leuke bloemen!

Door Boukje van der Weit

Next