Volg ons Blog

Voor de beste vader

13 juni 2023

Met de leuke pocket mal (broekzak) kan je een leuke kaart maken voor Vaderdag, verjaardag of zomaar……omdat het de beste vader van de wereld is!

Door Neline Plaisier

Vakantie in de tropen

8 juni 2023

De vakantie komt er weer aan en veel vakantiegangers gaan weer met de caravan op pad. Deze caravan is op vakantie in de Tropen en staat heerlijk op het strand tussen de palmbomen.

Door Sigrid Klingenberg

In de juni-collectie zit een heel leuk stickervel met wijzerplaten. Ik maakte met deze producten een stoere verjaardagskaart.

Door Rianne Smal

Beach boy

4 juni 2023

Deze maand zijn er weer 2 leuke gnome stempels uitgekomen. Mr en Mrs Gnome. Mr Gnome, een echte beach boy, is vakantie aan het vieren op een tropisch eiland. Drankje erbij en genieten maar!

Door Neline Plaisier

Zomerse groetjes

3 juni 2023

Deze lieve muis is al aan het genieten op haar vakantiebestemming. De caravan staat en zij ligt al heerlijk dobberend in het zwembad met een goed boek.

Door Marleen van der Most

Trots op jou!

2 juni 2023

De tijd van diploma uitreikingen staat om de hoek, en hoe beter te vieren dan met deze leuke afstudeer pauw! Vrolijke kleuren en een vrolijk bericht op de post doen of direct aan iemand geven.

Door Monica van der Gulik

Tijd voor vakantie

1 juni 2023

De zomervakantie komt al best dichterbij. Heerlijk tijd om te genieten aan het strand met mooi weer. Het strandthema is wel mijn meest favoriete thema.

Door Tineke van der Linden

Rope Frames

30 mei 2023

In de collectie van juni zitten 2 hele gave Rope Frames. De ene is vierkant met een kleinere ronde erbij en de andere is rechthoekig met een kleinere ovale.

Door Jeannette Bron

Next