Volg ons Blog

Kerstliedjes in de sneeuw

23 september 2022

In de oktober collectie vinden jullie een aantal materialen die Eline Pellinkhof en ik samen hebben ontworpen. Een vrolijke kerstcollectie met de Kerstman en zijn vrouw en Kerstelfjes!

Door Marleen van der Most

Lantaarn met egeltjes

22 september 2022

Met deze vrolijke lantaarn haal je de herfst in huis. Nu de de avonden al snel wat donkerder worden brengt deze lantaarn met vrolijke egeltjes wat licht in huis. Dat is nog eens een mooi pronkstuk!

Door Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Veel liefs

20 september 2022

Wat een leuke punch mal in de september-collectie! Eén keer stansen en je hebt een heleboel schattige bosdiertjes. Leuk om uit gekleurd karton te stansen of zelf te kleuren met distress inkt.

Door Rianne Smal

Spotlight

19 september 2022

In de spotlight vandaag deze leuke kleine egel. Wist je dat hij zowel van voren als van opzij de allerleukste avonturen op je kaarten kan beleven? Een aantal van onze design team dames laat je alvast wat leuks zien.

Door Spotlight

Winterse flap kaart

18 september 2022

Wenche maakte deze mooie kaart met het frame van Marleen als flap. In Noorwegen noemen ze dit model kaarten een 'Flap Card'. En door zijn eenvoud komt het designpapier en vooral het plaatje van Mattie prachtig uit.

Door Wenche Jensen

IJsberen in de bergen

16 september 2022

Deze leuke berenfamilie speelt in de bergen. Julie gebruikte Anja's nieuwe stencil om dit winterse landschap te maken. Het is een waar pronkstuk geworden.

Door Julie Baker

In een winter wonderland

15 september 2022

Deze maand is mijn nieuwste Craftable 'Bear by Marleen' uitgekomen. Eerder tekende ik de Craftables 'Fox by Marleen' en 'Deer by Marleen'.

Door Marleen van der Most

Dorpje in de sneeuw

13 september 2022

Terwijl ik dit bericht maak, vallen de mussen bij ons bijna van het dak nu het nog zulk mooi zomers weer is, maar op mijn kaartje zitten ze heerlijk in de glinsterende sneeuw.

Door Marjolein Wormsbecher

Next