Volg ons Blog

Mega Kei Onwijs Super

9 augustus 2020

Wat een leuke, veelzijdige stempelset is er uitgekomen deze maand! Gecombineerd met de super gave kikkers van Marleen is het niet moeilijk om een kaartje te maken.

Door Rianne Smal

Sigrid's Kerst Pendule

8 augustus 2020

Nog 138 dagen te gaan en dan is het weer kerst! Gelukkig duurt dat nog wel eventjes en hebben we nog de tijd om genoeg kerstkaarten te maken.

Door Sigrid Klingenberg

Een Kerst Kadoosje

6 augustus 2020

Met de Build-a-box set kun je leuke doosjes maken. Ik maakte een kerst doosje met binnenin een kaartje met tekst. Ook leuk om als cadeautje te gebruiken.

Door Wybrich van der Roest

Daar bij die waterkant

4 augustus 2020

Hallo allemaal, Ik wil jullie deze keer een kaartje laten zien wat ik heb gemaakt met de Collectables zwaan van Eline en de grappige Craftables Dies van Marleen. Ik heb er een easelkaar van gemaakt.

Door Thea Wildeman

Tropische cocktails

2 augustus 2020

Lekker cocktails drinken in de Jungle van diertjes en tropische bladeren en bloemen. Nadège brengt je meteen naar een ver tropisch oord met deze vrolijke kaart.

Door Nadège Mathieu

Anja Zom laat zien hoe je met een enkele bloemsoort als onderwerp een mooie eenvoudige kaart laat spreken. Het opbeurende tekstje van Marleen's nieuwe clear stamps past perfect.

Door Anja Zom

Ice Cream Sundae

31 juli 2020

Met de colorful silhouette fruit set maak je eenvoudig een leuk achtergrondje. En pak je dan ook nog een ijsje van Hetty erbij met de contourmal heb je zo in een paar stappen een vrolijke Zomerse kaart!

Door Julie Baker

Born to be Wild

30 juli 2020

Deze maand zijn er geweldig leuke stencils en wilde dieren stempels uitgekomen. Ik ging ermee aan de slag en met in mijn hoofd een Afrikaanse safari, maakte ik deze "wilde" pagina.

Door Rimmie van de Sande

Next