Volg ons Blog

Liefde en geluk

16 juni 2021

Er lagen cd enveloppen op mijn tafel en ik bedacht dat het leuk zou zijn om daar een kaartje in en mee te maken! Lekker gestempeld en gekleurd.

Door Boukje van der Weit

Nautische schudkaart

15 juni 2021

Wenche laat vandaag zien dat je het nieuwe roer heel goed kunt combineren met onze ronde schudvensters om stoere, nautische schudkaarten te maken. Het vissersnet maakt het compleet.

Door Wenche Jensen

Gudrun maakte van de nieuwe Instant Camera een vrolijk cadeautasje. Hiermee kun je bijvoorbeeld iemand die op vakantie gaat verrassen. Dat is pas een goed begin van een vakantie!

Door Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Meeuwen aan het strand

12 juni 2021

Het nieuwe roer vormt een prachtig frame voor dit gestempelde strandtafereel. Julie combineerde de stempel- en stansset van de zeemeeuw met verschillende strandmallen.

Door Julie Baker

Een piraten kaartje met de met de 'Kim Buddies', deze setjes zijn zo gaaf om er stoere jongens en of meisjes kaarten mee te maken.

Door Irma de Vries

Schaapjes in de wei

10 juni 2021

Deze vrolijke schaapjes dansen in de wei. Met de achtergrondknipvellen van Eline heb je in een handomdraai een leuk tafereel om de dieren in te zetten. Julie gebruikte de big tag om een mooi label ermee te maken.

Door Julie Price

Een vrolijke opkikker

9 juni 2021

Het borduren van kruissteekjes blijft leuk om te doen. Dit randje met hartjes is voor veel gelegenheden te gebruiken en het is leuk om er een al wat ouder randje bij te combineren.

Door Jeannette Bron

Zonnige groetjes

8 juni 2021

Een zonnige kaart in vrolijke frisse kleuren maakte ik met de nieuwe mal van Anja. De kleuren stemde ik af op de afbeelding die mooi in deze mal past.

Door Wybrich van der Roest

Next