Volg ons Blog

XMAS

21 september 2019

Graag wil ik jullie een kaart laten zien met de mooie shakers en sneeuw van Marianne Design. Voor deze kaart heb ik een Dutch Doobadoo mal Card Art Xmas gebruikt.

Door Marjan van der Wiel

Wintergroetjes

20 september 2019

Hallo allemaal, Ik heb weer eens een scrapkaart gemaakt. Ik ben dol op mooi papier en paperbloc Brocante Winter vind ik helemaal te gek.

Door Hanny Eefting

Happy herfst

19 september 2019

Wat een super leuke collectie is er weer uitgekomen. Persoonlijk ben ik verliefd op de schattige Raccoon van Eline. Wat is hij leuk he!

Door Irma de Vries

Hetty's gnome met sneeuwpop

17 september 2019

Deze verrassende combinatie van Anja's mal met een van de gnomes stempels van Hetty is wel heel erg leuk! En door de stempels met wit op het donkere design papier te maken springen ze bijna uit je kaart!

Door Wenche Jensen

Hallo Winter

15 september 2019

Hallo winter... hoewel de winter nog wel eventjes mag weg blijven van mij nu we genieten van het mooie najaarsweer. Deze gnomes is in ieder geval erg blij met de sneeuw. Leuk om de gnomes stempel te combineren met oudere achtergrond stempels van Hetty Meeuwsen.

Door Neline Plaisier

Herfst lantaarn

14 september 2019

De lange avonden komen er weer aan en dan is het gezellig om kaarsjes aan te hebben. Ik ging aan de slag met de leuke lantaarn om er een gezellig sfeerlicht van te maken.

Door Tineke van der Linden

De tuin voorbij het hek

12 september 2019

Julie Baker gebruikte de nieuwe Gate Folding die om dit leuke inkijkje in een tuin te maken. Zo met het knipvel erachter en de bloemen erbij maakt het een mooi ruimtelijk geheel.

Door Julie Baker

Cross stitch Christmas heart

10 september 2019

Ik heb weer een gezellig borduurkaartje gemaakt, want het is zo leuk om te doen dat borduren. Je kunt er ook alle kanten mee op, nu heb ik met het hart een kerstkaart gemaakt.

Door Anja Zom

Next