Volg ons Blog

De 'Veel sterkte' cirkelstans kun je gebruiken om een kaart te maken voor een zieke. Ik heb een bloemenplaatje van Mattie gecombineerd met het pretty papers bloc 'Welcome Fall'.

Door Ellie Bakker

Paaseitjes zoeken

2 maart 2024

Met Craft stencil 'Egg cottage by Marleen' kun je een heel leuk Paaseierenhuisje maken. Maar je kunt er ook voor kiezen om de deur en ramen weg te laten en de paaseieren vrolijk te decoreren.

Door Marleen van der Most

Paaseieren in de wei

1 maart 2024

Deze mooie kaart met zijn zachte kleuren ademt het voorjaar. Met de Paaseitjes erbij is het een mooie creatie voor de Pasen geworden. Het plaatje van Mattie maakt het helemaal compleet.

Door Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Paaseieren

29 februari 2024

Het duurt nog eventjes, maar de Paasdagen komen er weer aan. Daarom een kruiwagen vol eitjes in vrolijke kleurtjes om lekker van te snoepen.

Door Rianne Smal

De boomhut

27 februari 2024

De konijntjes zijn al druk bezig om de eieren te kleuren en verven in mooie tinten. In het bos hebben ze een leuke boomhut gevonden die ze eerst mooi hebben aangekleed.

Door Tineke van der Linden

Flower bulbs

24 februari 2024

Met het mooie nieuwe knipvel van Mattie heb ik een beterschapskaart gemaakt voor een vriendin van me die, door de onderste trede van de trap te missen, heel lelijk is gevallen.

Door Jeannette Bron

Scalloped Borders

23 februari 2024

Met de nieuwe Scalloped Border mallen kun je op een leuke en snelle manier een achtergrond maken. Zo leuk om te doen!

Door Marjolein Wormsbecher

Vlinders tussen de bloemen

22 februari 2024

We moeten nog een paar weekjes geduld hebben maar dan wordt het toch echt weer voorjaar! De eerste krokusjes staan al in het gras.

Door Neline Plaisier

Next