Volg ons Blog

Happy Summer Island

22 april 2018

Eline's Happy Hippo is ook weer helemaal leuk en bij het zien van dit lieve nijlpaardje kreeg ik toch al een beetje een zomers gevoel. Dus lekker aan de slag gegaan met dit tropische eilandje!

Door Marleen van der Most

Mixed media roosters

21 april 2018

De nieuwe Powder Pink haan stempel kan natuurlijk als klassiek Delfts blauw tegeltje gestempeld worden, maar je kunt hem ook moderniseren zoals Julie Baker voor ons gedaan heeft. Ze heeft hem toegepast op deze prachtige mixed media kaarten.

Door Julie Baker

Huisje boompje feestje

20 april 2018

Bij een nieuwe woning hoort een leuke verhuiskaart die je met de nieuwe huisjes zo gemaakt hebt.

Door Anja Zom

Box Card

19 april 2018

Het mooie weer komt er weer aan en wat is dan lekkerder dan ballet oefeningen in het gras te doen. Heerlijk met je vriendinnetje oefenen voor een uitvoering.

Door Irma de Vries

Plantjes en kruiden

18 april 2018

Dit drieluik heb ik gemaakt met de super mooie Herbs and Leaves plaatjes van Els Wezenbeek en de schitterende Craftables Ribbon Rectangle van april.

Door Thea Wildeman

Wenche is met een van de nieuwe Powder Pink stempels aan de slag gegaan en maakte deze prachtige kaart. De sleutel van de woning lijkt net echt! En het design papier met het houtmotief en het muurtje maken het geheel helemaal af.

Door Wenche Jensen

Deze maand kreeg de diertjes collectie ontworpen door Eline Pellinkhof er weer een lid bij: het nijlpaard. Kijk toch eens hoe schattig deze ook weer is. Ik kon het natuurlijk niet laten en ging ermee aan de slag.

Door Rimmie van de Sande

Welcome Sweet Baby

14 april 2018

De nieuwe ribbon rectangle mal waar je een lintje door kan rijgen, en de leuke Happy Hippo passen perfect bij elkaar. Ik maakte er een geboorte felicitatie kaartje mee.

Door Wybrich van der Roest

Next