Volg ons Blog

Voor het blog mocht ik aan de slag met de eerste 3 producten uit de Advent Kalender. Heel moeilijk om het bij 3 vakjes te laten maar het is gelukt.

Door Rianne Smal

Deze maand komt er een bouquet wrapper mal uit en die is voor alle jaargetijden te gebruiken.
Ik heb hem voor een kerstboeket gebruikt.

Door Sigrid Klingenberg

Nog een paar nachtjes dan is het echt zover en is het 5 december, Pakjesavond. Met deze mooie sfeerlichtjes maak je Pakjesavond extra gezellig!

Door Marleen van der Most

Winterse dromen

30 november 2021

Nu het buiten kouder wordt en de winter nadert krijgen de kinderen zin in het maken van sneeuwpoppen en wij in een lekkere warme drank. Nadège maakte voor ons vast deze kaart om bij weg te dromen.

Door Nadège Mathieu

'n Bloemetje

28 november 2021

Met de bouquet wrapper kun je zelf je bloemen boeket samenstellen. Maak er een leuke tag mee om te versturen of bij een bos bloemen te doen.

Door Wybrich van der Roest

Have a sparkling Christmas

27 november 2021

Heb jij je kerstkaarten al klaar? Tina maakte deze leuke kaart, die ook nog eens heel snel klaar is! Ideaal voor alle last-minute kerstkaarten. Of stempel er een andere tekst op en dan is hij ook heel geschikt als Oud & Nieuw kaart.

Door Tina Bonifarti

Sint Express

26 november 2021

Zie ginds komt de stoomboot.... Inmiddels is Sint met zijn Pieten weer in ons land aangekomen. En over een week is het al pakjesavond.

Door Tineke van der Linden

Schitterende poinsettia's

25 november 2021

Julie heeft de prachtige poinsettia stempel gecombineerd met de nieuwe borduurmal. Door de borduurmal in slechts een kleur te borduren geef je het een een klassiek effect. En zie je de besjes schitteren?

Door Julie Baker

Next