Volg ons Blog

Winterse borduurkaarten

28 oktober 2020

Elke keer als ik ga borduren met de cirkel en het boompje pak ik een van Eline's achtergrond knipvellen erbij. Want zo heb je wel heel snel meteen een leuke gevulde Kerstkaart. Ik ben helemaal in de ban van de slimline kaarten!

Door Marianne Perlot

Booooo!

27 oktober 2020

Hallo allemaal, En zo zitten we weer vlak voor Halloween en met de leuke nieuwe Card Display heb ik dit kaartje gemaakt.

Door Thea Wildeman

Spotlight

24 oktober 2020

Met de nieuwe hangers en dennetakken in de Creatables serie kun je al een mooi begin maken met je kerstversiering. En aantal van onze design team dames is met deze leuke mallen aan de slag gegaan.

Door Spotlight

Het sneeuwt

23 oktober 2020

Het sneeuwt! Deze sneeuwmannen genieten er met volle teugen van. Nadège plaatste het koppeltje in een schudvenster met witte bolletjes, zo lijkt het net echt te sneeuwen.

Door Nadège Mathieu

Art Journal pagina

22 oktober 2020

De nieuwe Mixed Media stempels van Marianne lenen zich prima om te verwerken in een Art Journal pagina! Met de Card Display Accesoires en een stukje uit een knipvel maak je zo een blikvanger!

Door Boukje van der Weit

Trouwen in de kerk

20 oktober 2020

Tina gebruikte het nieuwe kerkje als blikvanger op deze romantische trouwkaart. Zo feliciteer je het kersverse bruidspaar op hun mooie dag wel echt in stijl. De leuke ballonnen maken het echt feestelijk.

Door Tina Bonifarti

Frohe Weihnachten

18 oktober 2020

Deze gezellige stokstaartjes hangen de kerstballen alvast in de boom. Ze zijn bijna klaar voor een heel gezellig kerstfeest. Door losse letters te stanzen kun je de kaart in elke gewenste taal maken.

Door Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Big labels

17 oktober 2020

Deze maand zijn er een viertal hele mooie grote stempels uitgekomen. Aan mij de eer deze keer om er met twee daarvan aan de slag te gaan. Het zijn twee redelijk grote labels geworden, leuk om gewoon zo te versturen of om aan een cadeau te bevestigen.

Door Rimmie van de Sande

Next