Volg ons Blog

Vosjes voor de jarige

16 september 2021

Deze leuke vosjes willen graag de jarige feliciteren. Voor een vierde verjaardag maakte Wenche deze leuke mini-slimline kaart met de nieuwe vosjes stempels van Eline.

Door Wenche Jensen

Heerlijk herfst!

15 september 2021

Heerlijk herfst! Met regen en wind... ja, die zullen (helaas) ook niet ontbreken, haha. Maar ook herfst met prachtig gekleurde blaadjes aan de bomen, kastanjes zoeken in het bos en de mooiste pompoenen!

Door Marleen van der Most

Herfst in een stolp

14 september 2021

Zachtjes aan gaan we richting de herfst. Zelf vind ik de kleuren die bij de herfst horen altijd prachtig en kan er ook echt van genieten. Genieten doen deze Eline diertjes ook zoals je kunt zien.

Door Rimmie van de Sande

Anja's Moon

12 september 2021

Er zijn weer prachtige mallen uit die Anja van Laar weer ontworpen heeft en de combinatie Anja en Mattie is altijd een hele mooie je kaart kan dan echt niet meer mislukken.

Door Anja Zom

Zomerse Art Journal

11 september 2021

De Art Stamps zijn heel leuk toe te passen op je kaarten, maar natuurlijk ook geschikt voor Art journaling. Henriette heeft de zomerse zonnebloem verwerkt met haar Art elements.

Door Henriette Geurkink

Anja's vierkante piramide

10 september 2021

Anja's nieuwste mallen geven weer veel leuke mogelijkheden om een andere vorm kaart te maken. Zo is er de piramide. Deze kun je versieren met de bijpassende mallen of een mooie bloem.

Door Anja van Laar

Van harte kikkertje

9 september 2021

De kleuren van Eline's papierblok samen met het kikkerplaatje gaan toch zo mooi samen. De cirkels van Marleen zijn toch wel fantastische mallen komend weekend zijn ze weer leverbaar!

Door Jeannette Bron

Vrolijke herfstvosjes

7 september 2021

Het is heel fijn dat de zomerse zon nog schijnt, maar de kleuren van de Herfst die zijn toch zo prachtig! Eline heeft ze heel mooi vastgelegd in haar knipvellen.

Door Marianne Perlot

Next