Volg ons Blog

Cupcakes bakken!

10 april 2021

De muizen van Eline gaan de komende tijd heel veel lekkers bakken! Zoals jullie zien, zijn ze al druk bezig met het decoreren van de cupcakes die ze net gebakken hebben.

Door Marleen van der Most

Zomertijd

9 april 2021

Het is lente en de zomertijd is weer ingegaan. De bollenvelden staan weer volop in bloei en dit lieve wasbeertje heeft een mooi bosje tulpen gekocht. Genieten jullie ook zo van alle mooie voorjaarsbloeiers en bollen? Ik ben er dol op.

Door Jeannette Bron

Fantastic Floral

8 april 2021

Deze prachtige halve cirkel mal van Petra gaat perfect samen met Mattie's mooie plaatjes. Julie Price koos dit vrolijke bloemenpaatje als stralend middelpunt. Zo heb je een schitterende kaart voor allerlei gelegenheden.

Door Julie Price

Berichtje voor jou

3 april 2021

Het is altijd lastig om voor tienermeiden iets leuks te maken wat ook echt in de smaak bij hen valt. Het nieuwe make-up setje wat in de maart collectie zit, is daarom super geschikt om een verjaardag kaartje ermee te maken in wat fellere kleurtjes. Ook zijn ze verknocht aan hun mobieltje dus die mocht niet ontbreken.

Door Tineke van der Linden

Al knutselend met mijn nieuwe tuinmaterialen van de maart collectie, dacht ik aan een tuinhuisje... en die kunnen we met het Craft stencil van het hondenhok natuurlijk heel makkelijk maken!

Door Marleen van der Most

Bloemen op het balkon

30 maart 2021

Julie Baker maakte dit mooie tafereel voor haar dochter. Haar nieuwe woning heeft een mooi balkon en daarop geïnspireerd creëerde ze dit leuke lente kiekje naar het balkon.

Door Julie Baker

Aan de slag in de tuin

29 maart 2021

Heerlijk straks kunnen we weer genieten van het voorjaar in onze tuin! Maar voordat je met een koel drankje in het zonnetje gaat zit, eerst aan de slag... dan geniet je daarna dubbel.

Door Marleen van der Most

Deze fleurige kaart brengt direct een glimlach op ons gezicht. Tina combineerde de populaire vorm van de slimline kaart met de prachtige mini plaatjes van Mattie. Het maakt een mooi geheel.

Door Tina Bonifarti

Next