Volg ons Blog

Happy Holidays

21 oktober 2018

Een kaart gemaakt met kraft karton in combinatie met wit heeft altijd een hele mooie uitstraling. De Powder Pink stempels zijn erg leuk om daarvoor te gebruiken.

Door Anja Zom

Een zwarte kat

19 oktober 2018

Het is bijna zover: halloween! Deze Amerikaanse feestdag zie je steeds vaker ook in Europa gevierd worden. Tina maakte deze mooie kaart. Gelukkig is hij niet te eng!

Door Tina Bonifarti

Reindeer with gifts

18 oktober 2018

Buiten is het nog heerlijk nazomer weer, op en top genieten!
Om toch alvast in winterse sferen te komen, maakte ik deze winterse schudkaart met daarop de nieuwste mallen ontworpen door Eline Pellinkhof: kerstboom, slee en het rendier. Een geweldig leuke aanvulling!

Door Rimmie van de Sande

Allemaal enge dingen

16 oktober 2018

Lekker griezelen maar! Gudrun maakte dit geweldige halloween kaartje. Op deze z-fold kaart zijn een heleboel enge dingen te ontdekken. Je kijkt je ogen uit!

Door Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Een kop warme chocolademelk

15 oktober 2018

Als straks het winterse weer zich aandient is het weer heerlijk genieten van een grote kop warme chocolademelk. Liefst met een grote toef slagroom! Hoe fantastisch is het dan om dit cadeautasje te krijgen met een leuke mok erop en met spulletjes erin om jezelf eens lekker met warme choco te verwennen.

Door Wenche Jensen

Hot chocolate mug

13 oktober 2018

In de Oktober 2018 collectie is de Hot Chocolate Mug Collectable uit gekomen. Het bijzondere bij deze mal is dat je er een setje Collectable chocolaatjes bij krijgt en de stempel van deze set past in de mok. Maar met de mok zelf kun je creatief natuurlijk ook allerlei kanten op. Ons designteam laat het deze keer graag zien in de Spotlight van deze maand!

Door Spotlight

Halloween

12 oktober 2018

Hallo allemaal, nog even en dan is het Halloween. Met oude en nieuwe mallen heb ik voor vandaag een Halloween kaart gemaakt.

Door Hanny Eefting

Velen zijn al druk bezig met het maken van kerstkaarten. De designer van de Powder Pink stempels is Neeltje van Bekkum en dan denk ik aan Shadow Paint. Dus heb mijn kleurtjes eens even voor de dag gehaald en ben ermee aan de gang gegaan.

Door Sigrid Klingenberg

Next