Volg ons Blog

Het is Herfst!

28 september 2023

Volgens de kalender is het echt al herfst! Daarom heb ik aan de slag gegaan met de schattige Clear stamp 'Hetty's gnome & hedgehog'.

Door Neline Plaisier

Niet Schrikken!

26 september 2023

Niet schrikken, maar je bent alweer een jaartje ouder! Marleen ontwierp deze vrolijke vogelverschrikker voor de september collectie, en hij is té leuk. Vind je niet?

Door Linda Visser - van der Velden

Herfstige groetjes

25 september 2023

Deze leuke gnome komt pompoenen brengen. Wat maakt het zo een vrolijk herfsttafereel! Door de grote zonnebloem die Gudrun erbij combineerde wordt het nog leuker.

Door Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Herfst ATC kaarten

24 september 2023

Met de nieuwe herfstmaterialen van Marleen maakte Tina deze leuke ATC kaarten. Als je ze zo naast elkaar ziet is het echt een drieluik! Door de ker van de zonnebloemen met inkt te kleuren zijn ze net echt.

Door Tina Bonifarti

Het mooiste seizoen

23 september 2023

Herfst met zijn mooie kleuren wat kleur betreft het mooiste seizoen vind ik. De herfst gnomeszijn ook weer zo leuk en heb er een gezellige kaart mee gemaakt.

Door Anja Zom

Herfst in de tuin

22 september 2023

De herfst komt er weer aan! Voor het blog heb ik een kaartje gemaakt met de leuke muur-luikjesmal in echte herfstkleuren. Bij deze kaart heb ik gekozen voor een label.

Door Rianne Smal

Winter wonderland shaker card

21 september 2023

Met de afgelopen temperaturen denk je nog niet snel aan de kerst. Maar voor je het weet staat deze al voor de deur! Daarom kan je niet snel genoeg beginnen met de kerstkaarten.

Door Monica van der Gulik

IJskoude winterse groetjes

20 september 2023

Met het diorama stencil worden hele leuke herfstkaarten gemaakt. Maar je kunt natuurlijk allerlei andere tafereeltjes in diverse landschappen mee maken.

Door Tineke van der Linden

Next