Volg ons Blog

Beschuit met muisjes

6 juni 2020

Vandaag een kaart met een terugblik op maart. Er waren zulke leuke artikelen die maand, bijna ondergesneeuwd door het virus dat toen roet in het eten kwam gooien.

Door Thea Wildeman

Deze zomer zal vakantie naar het buitenland er voor de meesten niet in zitten. Maar Nederland is ook prachtig. En lekker dagjes uit in eigen land is ook heerlijk. Een dagje vitamine zee, wie wil dat nu niet? Als we maar niet allemaal tegelijk gaan.........

Door Jeannette Bron

Hallo vakantie

4 juni 2020

De leuke strand huisjes doen je denken aan de zomervakantie. Heerlijk bij zee en de duinen. Met de nieuwe collectie van deze maand is het net of je op vakantie bent. Geniet ervan!


Door Wybrich van der Roest

Zò warm!

2 juni 2020

We hebben al van prachtig weer kunnen genieten en zo krijgen we natuurlijk alleen maar meer zin in de zomer. Dus heb ik een klein strandje gemaakt in een passe partout.

Door Anja Zom

De nieuwe collectie met het strandthema is weer fantastisch. Heerlijk om mee aan de slag te gaan om vrolijke strandkaarten te maken. Ik werd gelijk enthousiast en heb er deze kaart mee gemaakt.

Door Jeannette Bron

Voor de strandliefhebbers komen er in juni weer veel leuke spulletjes aan. Ik ben met de vuurtoren en de verrekijker aan de slag geweest.

Door Anja Zom

Hoera feest

28 mei 2020

De leuke nieuwe panda’s van Eline vieren feest. Ze hebben ook al cadeautjes en een ballon mee. Ik maakte een vrolijke verjaardagskaart. Maar het is ook leuk leuk om er een uitnodigingskaart voor een kinderfeestje van te maken.

Door Wybrich van der Roest

Karin Joan's JIJ stempel en stans set verdiend op zichzelf al alle ruimte op een kaart. En Rianne laat zien hoe je eenvoudig een mooie bijpassende ondergrond maakt.

Door Rianne Smal

Next