Volg ons Blog

Met de ontwerpen van Anja van Laar kun je zoveel verschillende leuke kaartvormen maken. Anja laat deze keer een labelkaart zien. Zo maak je een soort envelop met haar Slimline border.

Door Anja van Laar

Vriendschap is een 'work in progress'; werk in uitvoering. Vriendschap is mooi en waardevol! Echt iets om te vieren en te delen door middel van een zelfgemaakt kaartje!

Door Marjolein Wormsbecher

Heerlijk creatief

23 mei 2022

Deze vrolijke kaart barst van de creativiteit! Met potloden, verf en penselen, maar ook met een notitieboek en laptop is dit erg leuk voor bijvoorbeeld een creative student of een mede kaartenmaakster met haar eigen blog.

Door Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Game on!

22 mei 2022

Met de Creatable 'Game controller' en bijpassende Clear stamps 'Level up' maak je in een handomdraai een stoer cadeautje voor een stoere jongen!

Door Marleen van der Most

Met verf, kwasten, potloden en pennen in de Creatable serie kunnen prachtige kaarten voor alle papierliefhebbers gemaakt worden. Ons Designteam laat je graag wat leuke idee├źn zien en let vooral ook op het leuke gebruik van tekststempels!

Door Spotlight

Als straks het schooljaar weer teneinde loopt is het natuurlijk leuk om de meester of juf te bedanken voor het leuke schooljaar. Met de leuke Stationary malletjes heb je zo een leuke kaart gemaakt.

Door Jeannette Bron

Wenche is met de nieuwe kraft cadeauzakjes aan de slag gegaan en maakt er dit stoere cadeautje mee. Ze combineerde het met de nieuwe mallen en stempels voor gamers.

Door Wenche Jensen

House warming

17 mei 2022

Voor een house warming heb ik dit keer een kaart gemaakt waar ik een cadeau kaart in heb verwerkt. Deze kaart kun je natuurlijk ook met een ander thema maken.

Door Irma de Vries

Next