Volg ons Blog

Elke maand kiezen we een onderwerp of thema uit waarmee ons Designteam aan de slag gaat en publiceren ze een kaart op hun eigen blog. Hop jij de volgorde van de Bloghop en kom je zo bij iedereen langs? Laat dan overal een reactie achter en maak aan het einde van de Bloghop kans op een prachtige prijs!

Door Marianne Design

He hallo blije baby

25 februari 2018

Vandaag een baby kaartje met de nieuwste Febr collectie en wat zijn ze lief die koala beertjes!

Door Irma de Vries

Sew nice

24 februari 2018

Met de leuke naai spulletjes zoals het schaartje klosjes met garen omwikkeld en teksten op labels lijkt het net of alles zo uit de naaidoos komt.

Door Wybrich van der Roest

Handmade with love

23 februari 2018

Vandaag laat ik jullie een kaart zien met een aantal mallen die in januari zijn uitgekomen. Het zijn supermooie mallen om te gebruiken. Ik heb deze gecombineerd met een plaatje van Mattie die deze maand is uitgekomen.

Door Marjan van der Wiel

De vogeltjes fluiten.

21 februari 2018

Nog eventjes en dan wordt het weer voorjaar! Heerlijk om naar uit te kijken. De natuur loopt uit in frisse groene kleuren, de bloemen gaan weer bloeien en de vogeltjes zijn druk bezig om een netjes te bouwen. Deze twee vogeltjes hebben hun huisje al gevonden.

Door Neline Plaisier

Een creatief cadeautasje

20 februari 2018

Wenche maakte dit prachtige geschenktasje voor een creatieve vriendin. De nieuwe Craft Dates materialen ontworpen door Eline Pellinkhof gaan echt heel leuk samen met de knipplaatjes van Mattie!

Door Wenche Jensen

There's no such things

19 februari 2018

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien gemaakt met wat februari materiaal en omdat het nu weer Helleboras tijd is heb ik die weer even uit de lade gehaald.

Door Thea Wildeman

Follow Your Dreams

18 februari 2018

Voor deze kaart heb ik de stempels die in januari zijn uitgekomen met die van februari gecombineerd.

Door Sigrid Klingenberg

Next