Volg ons Blog

De bloemen buiten

17 januari 2021

Over een paar maanden zullen de bloemen buiten weer gaan bloeien en dan moet er natuurlijk ook weer opgeruimd en nieuwe planten geplant worden.

Door Sigrid Klingenberg

Romantische vlinders

16 januari 2021

Dit prachtige vlinderpaartje dartelt romantisch in het rond. Ze sieren het nieuwe vierkant ontworpen door Anja van Laar heel mooi op. Wenche gebruikte glitterpasta om het geheel helemaal tot een stralende blikvanger te maken.

Door Wenche Jensen

Reageer muisje

15 januari 2021

Deze laboratorium-muis is druk in de weer met reageerbuisjes en glitter en dat levert een mooi resultaat op. Een kaartje met nieuwe en wat oudere mallen in regenboogkleurtjes om de januari maand een beetje op te vrolijken.

Door Rianne Smal

Niet vergeten!

13 januari 2021

De bloemenstempels van Tiny zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. Voor een kaartje om een verjaardag niet te vergeten of maak een boekje voor boodschappenlijstjes! Het wordt weer voorjaar, niet vergeten!

Door Boukje van der Weit

Mapje voor bloemzaadjes

12 januari 2021

Als klein cadeautje heeft Gudrun een zakje met bloemzaadjes gekocht. Een leuke manier om dat te geven is een verpakking zoals deze! Met de vrolijke bloemen in vaasjes op de voorkant geef je al een goede hint voor wat erin zit.

Door Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Om je op te fleuren

10 januari 2021

Zeker in deze maand, zo na de feestdagen, is het heel fijn en wordt zeer gewaardeerd om een fleurige kaart naar iemand te sturen die het moeilijk heeft. Mooi om daar de bloemen stansen voor te gebruiken in combinatie met de krans.

Door Neline Plaisier

De nieuwste Mattie Mini's staan heel mooi bij Eline's papier van afgelopen najaar. En de kleine rond schudvensters passen ook perfect in Petra' cirkel mal. Zo maakte ze deze fleurige bloemengroet speciaal voor ons blog.

Door Petra van Dam

Een boeket buiten

8 januari 2021

Julie Baker heeft met Tiny's nieuwe stempel- en stansset dit prachtige boeket gemaakt. Je kunt zien dat het buiten in de tuin staat, want er dansen een prachtige vlinder en libelle omheen.

Door Julie Baker

Next