Volg ons Blog

Happy winter day

17 november 2019

Met deze kaart wens je iemand wel heel gepast een vrolijke dag. Nadège stanste de bomen uit wit cardstock waardoor een heus winters bos ontstaat. De combinatie met het mooie design papier maakt het toch vrolijk.

Door Nadège Mathieu

Pieten Post in je schoen

16 november 2019

Natuurlijk zijn mooi ingepakte cadeautjes het leukst om te geven en te krijgen! Dus heb ik een loonzakje gedecoreerd tot schoencadeautje.

Door Marleen van der Most

Fijne kerstdagen

15 november 2019

Over een paar weken zitten we al weer midden in de feestdagen en zijn we weer hard bezig aan onze kerstkaartjes. Ik vond het wel leuk om deze te laten zien aan jullie.

Door Thea Wildeman

Bloghop! Eternity

14 november 2019

We vinden het geen leuke kaarten om te maken en we horen vaak van kaartenmaaksters dat ze het ook lastig vinden om deze kaarten te maken. Daarom draait het vandaag in deze bloghop om condoleancekaarten.

Door Marianne Design

Dit gezellige kaartje straalt zeker warmte uit. De poinsettia's van Marleen zijn door Tina mooi op kleur gebracht en maken dit mooie winterse kaartje echt compleet.

Door Tina Bonifarti

Happy Xmas

10 november 2019

Eline's rendier is die niet schattig? Muts op warme sjaal om en dan op een kerstkaart. Met de uitgestanste Xmas stans en een bijpassende tekst op een labeltje kan je kaart zo op de post!

Door Wybrich van der Roest

Met persoonlijke kaarten om iemand sterkte te wensen, stuur je, behalve een kaartje, ook wat aandacht mee en dat maakt zulke kaarten extra waardevol!

Door Boukje van der Weit

Creatieve kerstgroetjes

8 november 2019

Hallo allemaal. Vandaag weer een creatie van mij deze keer geen kaart maar een home deco wat dus ook prima te combineren is met de prachtige malletjes die de afgelopen tijd zijn uitgekomen.

Door Irma de Vries

Next