Volg ons Blog

Elke jarige die ervan houdt met lego of andere bouwblokken te bouwen kan zijn hart ophalen met deze prachtige kaart. Anja combineerde het stanzen met borduren waardoor deze kaart net even wat extra's heeft.

Door Anja Zom

Romantische duifjes

22 juli 2021

Dit zoete duivenkoppeltje siert Tina's trouwkaart heel mooi. Door het hart in het frame te plaatsen is het een echte blikvanger geworden. Zo heerlijk veelzijdig die stempel- en stanssets!

Door Tina Bonifarti

Hallo allemaal, Vandaag een aantal verschillende kaartjes met als basis dezelfde materialen. Ik koos ervoor om de nieuwste Eline stempels te combineren met de basic squares stempels. Zo kun je zien hoe je eenvoudige maar toch leuke kaarten kunt maken.

Door Rimmie van de Sande

De leuke nieuwe pot is voor veel gelegenheden te gebruiken. Ik heb er fruit in gestempeld en er zo een beterschapskaartje mee gemaakt.

Door Jeannette Bron

Deze maand hebben we tropische sferen in de Spotlight.
Ons team heeft deze keer leuke inspiratie voor de nieuwe Jungle Gatefolding Creatable. Deze kun je op allerlei manieren toepassen.

Door Spotlight

Kerst Dino's

16 juli 2021

Wie zegt dat Dino's geen pret kunnen hebben in de sneeuw? Ik zag helemaal voor me dat deze twee maatjes bij elkaar gekomen zijn om Kerst kadootjes uit te wisselen en samen een sneeuwpop te bouwen.

Door Julie Baker

Winters landschap

15 juli 2021

Vandaag heb ik een kerstkaart voor jullie gemaakt met de wat "oudere" mallen van Marianne Design. Toch blijven deze mallen ook nog steeds erg mooi!

Door Marjan van der Wiel

In de juli collectie zit een leuke mal van een prieeltje. Wat is het romantisch om in zo'n knus prieeltje te trouwen.
Er zullen ongetwijfeld bruidsparen zijn die dit zouden willen. Zo ook Mees & Mies Muis! Van tevoren is het romantisch versierd met bloemen en na de huwelijksvoltrekking werden er witte duiven los gelaten.

Door Tineke van der Linden

Next