Volg ons Blog

De nieuwe collectie met het strandthema is weer fantastisch. Heerlijk om mee aan de slag te gaan om vrolijke strandkaarten te maken. Ik werd gelijk enthousiast en heb er deze kaart mee gemaakt.

Door Jeannette Bron

Voor de strandliefhebbers komen er in juni weer veel leuke spulletjes aan. Ik ben met de vuurtoren en de verrekijker aan de slag geweest.

Door Anja Zom

Hoera feest

28 mei 2020

De leuke nieuwe panda’s van Eline vieren feest. Ze hebben ook al cadeautjes en een ballon mee. Ik maakte een vrolijke verjaardagskaart. Maar het is ook leuk leuk om er een uitnodigingskaart voor een kinderfeestje van te maken.

Door Wybrich van der Roest

Karin Joan's JIJ stempel en stans set verdiend op zichzelf al alle ruimte op een kaart. En Rianne laat zien hoe je eenvoudig een mooie bijpassende ondergrond maakt.

Door Rianne Smal

Eline's Animals

26 mei 2020

Deze maand zijn er 2 nieuwe setjes uitgekomen van Eline, één met unicorns en één met panda's. Er zitten bijpassende snijmallen bij, super fijn! Ik maakte er 2 kinderkaarten mee, in vrolijke kleurtjes.

Door Rianne Smal

Unicorn love

25 mei 2020

Nadège combineerde de nieuwe Eenhoorn stempels van Eline met de vrolijke regenboom en stempel van Karin Joan. Hier word je toch hartstikke blij van? Met de zoete kleuren kan het zowel gestuurd worden naar een klein meisje als een goede vriendin.

Door Nadège Mathieu

Cupcakes voor jou

24 mei 2020

Een cadeautje geven is nog veel leuker als je het mooi hebt ingepakt. Tina maakte deze labels die heel goed aan een zomers cadeautje passen. Of pak eens een zelfgebakken cupcake feestelijk in. Heerlijk!

Door Tina Bonifarti

Spotlight Long Tags

23 mei 2020

De nieuwe Craftable Long tags zijn zo veelzijdig! Kijk je mee met de creaties van ons Designteam wat er allemaal voor leuks mogelijk is met deze grote label.

Door Spotlight

Next