Volg ons Blog

Met de strandplaatjes van Els maak je de mooiste strandkaarten in combinatie met de nieuwe strandmallen. Met verschillende kleuren schelpen maak je de kaart helemaal af.

Door Ellie Bakker

Wat een enorm leuke beestenboel! Met de Collectables Eline's Pig Family maak je de leukste varkens en biggetjes. Onze DT dames laten je vandaag zien wat een gezelligheid je hiermee kan maken.

Door Spotlight

Het romantisch plaatje van het nieuwe knipvel 'Picnic in the Park' verdient een plekje op een romantische kaart. Deze kaart heb ik gemaakt met oudere en nieuwe producten.

Door Sigrid Klingenberg

Mausoardo da Minzi

16 mei 2024

Deze kleine muis is een ware artiest. Gudrun gebruikte de maskingtechniek om het schilderij te stempelen. Vervolgens plaatste ze het op een ezel en maakte het artistieke muisje erbij.

Door Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Enjoy!

13 mei 2024

Deze vrolijke schudkaart heeft een potje vol met leuks en lekkers. Door de Shakables te mixen met gestanste aardbeien is het net een echte jampot geworden.

Door Wenche Jensen

Feestvarkentje

13 mei 2024

De varkentjes hebben feest, want een van hen is jarig! Zo leuk is de uitbreiding van Eline's dierenfamilie!

Door Neline Plaisier

Zomerse zandshaker

12 mei 2024

De nieuwe vierkante layout mal is leuk om dieptekaarten mee te maken, maar ik wilde er iets anders mee laten zien. Deze maand zitten er hele toffe snijmallen in maritiem thema in de collectie.

Door Marjolein Wormsbecher

Zelfgemaakte jam

11 mei 2024

Zelfgemaakte jam is heerlijk en hoe leuk is het om dat cadeau te doen met een zelfgemaakte kaart? Maak je geen jam, kun je er natuurlijk alsnog wel een kaart meemaken en iemand blij maken.

Door Ellie Bakker

Next