Volg ons Blog

Bloghop! Verjaardagskaart

21 februari 2019

Hieperdepiep hoera! We vieren gewoon nog even verder, want er is altijd wel weer een leuk verjaardagskaartje nodig. Deze maand hoppen we langs een aantal van onze Design Team dames die allemaal een verjaardagskaartje hebben gemaakt.

Door Marianne Design

Vogeltje in het voorjaar

19 februari 2019

Het voorjaar komt er langzaam aan... hebben jullie ook al van de eerste prachtig dagen kunnen genieten. Het zonnige weer zorgt natuurlijk ook weer voor nieuwe frisse inspiratie!

Door Anja Zom

Love Birds

17 februari 2019

Hallo allemaal,
Deze week een kaartje gemaakt met de schitterende mal van Petra van Dam van februari en daar bij de super mooie bloemen mal van Anja van Laar.

Door Thea Wildeman

Follow your heart

16 februari 2019

Deze maand zijn de craftplates uitgekomen waar je weer hele andere dingen mee kunt doen met de inkt die je thuis hebt liggen. Ik ben deze keer aan de gang gegaan met de plates en distress oxide.

Door Sigrid Klingenberg

Craft plate met Pixie Powder

15 februari 2019

Wenche heeft de nieuwe ronde Craft Plate genomen en is daarop met Pixie Powder van Cosmic Shimmer gaan werken. Dit geeft een mooi dromerig effect. De elfjes maken dit compleet. Wat een leuke kaart!

Door Wenche Jensen

Love is in the air

14 februari 2019

Hallo allemaal, Februari is de maand van de liefde en deze maand zijn er heel wat mooie malletjes uitgekomen die echt bij dit thema passen.

Door Irma de Vries

Love swans

12 februari 2019

Door valentijn staat de maand februari in het teken van liefde. De laatste jaren is het echt een trend geworden en er zijn zoveel mooie materialen uitgekomen om een mooie kaart mee te maken.

Door Tineke van der Linden

Hoera feest!

9 februari 2019

Hieperdepiep ... hoera!! Bij een verjaardag horen natuurlijk een vrolijke kaart, een stukje taart en een mooi ingepakt cadeau. Vandaag laten we je alle drie zien gemaakt met de nieuwe feestelijke materialen uit de februari collectie.

Door Spotlight

Next