Follow our Blog

Het verjaardags gedichtje past mooi in de nieuwe craftable Doodle square die deze maand is uitgekomen. Deze Doodle square geeft een leuk speels effect aan je kaart.

By Wybrich van der Roest

Mooie momenten

18 May 2019

Nu het mooi weer is met een heerlijk zonnetje vind ik het altijd erg leuk om kaarten te maken in strand of zee thema. Deze maand zijn er veel leuke mallen en mask stencils uitgekomen, die met dit thema te maken hebben. Zo ben ik aan de slag gegaan met de mask stencil Tiny's splash.

By Neline Plaisier

Seagulls at the beach

16 May 2019

Al is het zomerse weer (nog) ver weg toch een strandkaartje met een schud gedeelte in het midden van de reddingsboei.

By Irma de Vries

Deze ATC kaartjes brengen je helemaal in een strandstemming. Door het frame in stukken te knippen en op de verschillende kaartjes te plakken creëerde Tina een mooi 's zomers tafereel.

By Tina Bonifarti

Bloghop! Très Jolie

11 May 2019

Deze nieuwe knipvellen van Els Wezenbeek zijn zeker Très Jolie. Dat is Frans voor heel leuk of heel mooi. Van deze plaatjes wordt je toch vrolijk? Tijdens deze bloghop laten we deze twee knipvellen het stralende middelpunt zijn.

By Marianne Design

Van harte

10 May 2019

Wat is het toch een heerlijk ontspannen werkje om 's avonds bij de tv leuke kruissteekpatroontjes te borduren met de cross stitch mallen. Ik geniet er echt van en het is best verslavend. Nou ja, gelukkig is dit een gezonde verslaving dus ga ik er lekker mee door.

By Jeannette Bron

zwart-wit

9 May 2019

Hallo allemaal,
Zwart witte kaartjes zijn ook altijd leuk om te maken hier nu eentje met een vleugje roze.

By Anja Zom

Gudrun laat vandaag een wel heel erg leuke combinatie zien! Ze heeft de nieuwe randstempel van Tiny met de strandlopers samen met een zeehond van Hetty gestempeld. Samen geeft dit een wel heel vrolijk tafereel.

By Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Next