Follow our Blog

Klaar voor een feestje!

23 January 2022

Een vrolijk verjaardagskaartje met dit keer het beertje als het stralende middelpunt. Met een cadeautje, feesthoed en slingers is ze helemaal klaar voor een feestje!

By Rimmie van de Sande

De cirkelmallen van Marleen kenmerken zich door hun veelzijdigheid en het handige grote formaat. In deze spotlight laat het team zien hoe je deze kunt toepassen met verschillende thema's en technieken.

By Marleen van der Most

Een schattig kraamkadootje

21 January 2022

Door oude materialen te combineren met wat er nieuw uitkomt, krijg je weer talloze nieuwe idee├źn. Ik was zo enthousiast bezig, dat ik gelijk drie variaties maakte met het melkpakje van Marleen!

By Boukje van der Weit

Spring birds

20 January 2022

These sweet little birds are making us dream about springtime. Julie used one of our new A4 stencils to create the background circle. It is the perfect backdrop for this lovely little scene.

By Julie Baker

Een silhouette mal hoeft niet altijd uit donker cardstock gestanst te worden, zoals je kunt zien op dit schudkaartje. En als je deze kaart opent, spint er nog een vlinder rond!

By Marjolein Wormsbecher

Een bloem en een vlinder

18 January 2022

Wat maakt Anja van Laar toch altijd prachtige mallen. Ik ben er dol op en werk er heel graag mee. De nieuwe vlinders van haar hand zijn ook weer zo mooi.

By Jeannette Bron

Een daagje in de tuin

17 January 2022

Het is nu nog winter maar wat zal het over een paar maanden lekker zijn om in de tuin aan de gang te kunnen gaan. De bloempotten weer allemaal vullen met vrolijke bloemen. Zonnetje erbij en de insecten die dan weer om je hoofd zoemen.

By Sigrid Klingenberg

Deze fleurige ATC kaarten maakte Tina met de nieuwe bloemen ontworpen door Marleen. Wist je dat we op Facebook een groep hebben waarin je zelf jouw gemaakte ATC kaarten met anderen kunt ruilen?

By Tina Bonifarti

Next