Follow our Blog

Hollandse groetjes

2 April 2020

De komende weken gaan we op de Hollandse toer want, er is een hele leuke Hollandse lijn uitgebracht. Dat blijft altijd leuk om te maken en om te krijgen die kaarten met het Holland thema.

By Anja Zom

Op de boerderij

31 March 2020

Wat een leuke stempels met het boerderij-thema heeft Hetty ontworpen! Heel fijn ook dat er bijpassende mallen bij zitten! Ik maakte een vrolijke kaart met de boer op zijn tractor, hard aan het werk.

By Rianne Smal

Muis in verwachting

30 March 2020

Dit zoete muizenstelletje is in blijde verwachting. Deze knipvellen van Hetty hebben nog veel meer schattige muizenplaatjes voor de allerleukste babykaarten.

By Tina Bonifarti

Er zijn weer allemaal leuke mallen en knipvellen voor babykaarten en -projecten op de markt gekomen deze maand. Ik ben voor vandaag met knipvel HK1708 - Hetty's mice new born aan de gang gegaan.

By Sigrid Klingenberg

Hoera! Dubbel geluk!

27 March 2020

Zwanger zijn is heel mooi en bijzonder en als het dan een tweeling blijkt te zijn van hetzelfde geslacht is dat toch wel heel speciaal! Leuk om daar een kaart voor te maken met de Eline's Babies

By Neline Plaisier

Het is een verdrietige en onzekere tijd! Maar ondertussen gaat de natuur zijn eigen gang en alles komt opnieuw tot leven. Laten we hopen en bidden dat iedereen zo snel mogelijk toch van het voorjaar kan genieten.

By Tineke van der Linden

Kraamtasje

24 March 2020

Dit leuke tasje lijkt wel een kraamtas. Gevuld met spullen die de aanstaande moeder nodig zal hebben als ze naar het ziekenhuis gaat. Deze kaart is leuk als kaart, maar kan ook zeker goed gebruikt worden om een klein cadeautje te geven of versturen.

By Nad├Ęge Mathieu

Buiten is de lente vandaag begonnen! Helaas is de situatie wereldwijd momenteel zorgelijk en blijven wij dus maar zoveel mogelijk binnen. Hoog tijd voor wat fleurige kaarten in deze maart spotlight!

By Spotlight

Next