Follow our Blog

ATC kaarten verf

23 April 2024

Met de nieuwe stempel boordevol verftubes maakte Tina deze vrolijke ATC kaarten. Door niet alles in te kleuren krijg je juist een heel speels effect. De verschillende kleuren cardstock maakt het geheel compleet.

By Tina Bonifarti

Trouwringen op kant

21 April 2024

Deze prachtige kaart laat de nieuwste Creatables ontworpen door Anja van Laar stralen. Wenche maakte deze zoete trouwkaart zo wel heel bijzonder.

By Wenche Jensen

Deze maand zijn ook alle diertjes van Eline creatief bezig! Met de nieuwe Collectables Papercraft Accessories by Marleen kunnen ze schilderen, kaarten maken, en nog veel meer creatiefs.

By Spotlight

Hoera! Fijne verjaardag!

19 April 2024

Ik ben aan de slag gegaan met de nieuwe verftubes uit de april-collectie. Ik heb er een vrolijke verjaardagskaart mee gemaakt, zeer geschikt voor een creatieve jarige!

By Rianne Smal

Een kleurrijke dag!

18 April 2024

Deze kameleon biedt een enorm scala aan kleuren. Een kleurrijke toevoeging aan je collectie! Benieuwd welke kleuren iedereen gaat gebruiken bij dit lieve nieuwe diertje!

By Monica van der Gulik

Door voor deze romantische kaart het plaatje met de pixelmal in vierkantjes te verdelen en met foamtape op te plakken wordt het meteen een echte blikvanger.

By Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Resting Butterfly

14 April 2024

Vandaag een heel rustig kaartje met in de hoofdrol de vlinder die deze maand is uitgekomen.

By Rimmie van de Sande

Eline's Chameleon

13 April 2024

In de april collectie zit weer een nieuw collectable diertje ontworpen door Eline en dat is deze maand deze leuke kameleon. Ik heb een tafereeltje gemaakt met de box card van vorig jaar.

By Anouk Cox

Next