Follow our Blog

Voorjaar in de vijver

7 February 2023

Vanmiddag heb ik weer een FB live mogen verzorgen in de groep van Marianne Design en heb tijdens deze live deze leuke Centre step card gemaakt.

By Marleen van der Most

Set mini slimline kaarten

5 February 2023

Met de nieuwe Slimline mini mallen kun je leuke kleine kaartjes maken. Ze zijn groot genoeg om er een kaart mee te maken waar je veel werk van maakt.

By Sigrid Klingenberg

Bloemen groetjes

4 February 2023

Er zijn prachtige knipvellen uit, getekend door Mattie. Mooie boeketten, al dan niet in vazen. Zo'n boeket past leuk in de nieuwe cirkelmal.

By Tineke van der Linden

Voor een bijzondere dag

3 February 2023

Vandaag een heerlijke vrolijke pop-up kaart in lichte voorjaarskleuren. Moeder eend en haar kleintje die we deze maand mogen verwelkomen geeft ons dat heerlijke voorjaars gevoel.

By Rimmie van de Sande

Eendje jarig

2 February 2023

Voor dit kaartje gekozen voor de mooie Dragonfly Circle van Anja en de schattige Ducks van Marleen en ik heb er deze labelkaart mee gemaakt.

By Jeannette Bron

Met de mooie nieuwe cirkel mal kun je weer kaartjes maken voor diverse gelegenheden en in combinatie met plaatjes van Mattie erbij worden het weer hele mooie kaartjes.

By Anja Zom

Linda is aan de slag gegaan met de nieuwe stempelset 'Eline's Baby Animals' van Eline Pellinkhof. Met deze lieve stempeltjes maak je de mooiste geboortekaartjes en cadeau labels.

By Linda Visser - van der Velden

Voor de februari collectie heb ik de Craftables 'Ducks by Marleen' en 'Cattails by Marleen' mogen ontwerpen. Met deze Craftables maak je de leukste vijvertjes met vrolijke eendjes!

By Marleen van der Most

Next