Volg ons Blog

Deze boxcard biedt een gezellig inkijkje in de wereld van de sneeuwpoppen! Tina gebruikte Marleen's nieuwe bomen voor de setting. Door het gebruik van metallic- en glitterkarton wordt het een nog feestelijkere kaart.

Door Tina Bonifarti

De winter komt eraan

12 oktober 2019

Hallo allemaal, ik denk alvast aan de winter, het jaargetij waar ik het meest van kan genieten. Maar ja de laatste jaren niet veel sneeuw gezien. Maar toch dit keer een winterkaartje.

Door Hanny Eefting

Marjoleine's stempelkaarten

11 oktober 2019

Deze maand zijn er twee nieuwe stempelsets ontworpen door Marjolein Zweed. Zelf maakte zij voor ons blog wel drie enorm leuke kaarten, waarbij ze haar stempels combineerde met Eline's nieuwe achtergrondplaatjes.

Door Marianne Design

Het kerstverhaal

10 oktober 2019

Deze gnome vertelt het kerstverhaal aan de bosdieren in een schitterend winters landschap. Gudrun maakte deze kaart. Ze gebruikte hierbij de masking techniek om het tafereel te maken.

Door Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Fijne dag!

8 oktober 2019

De nieuwe mal van Tiny is erg leuk om te gebruiken voor een doorkijkje of een schilderijtje. Deze keer een doorkijkje in combinatie met een achtergrond van de herfst knipvel van Eline. Deze achtergrond is eigenlijk geschikt voor halloween kaarten, maar als je je niet aan halloween doet is het ook voor "gewone" kaarten erg leuk om te gebruiken.

Door Neline Plaisier

Scary halloween

6 oktober 2019

Buiten wordt het weer vroeg donker. Regen en wind slaan tegen de ramen.De herfst begint. De heksen, wolven en enge monsters krijgen buiten weer vrij spel. Halloween is hun "feestje". Brrrrr...

Door Sigrid Klingenberg

Marjoleine's kerstballen

5 oktober 2019

Voor een demo maak ik altijd van alles en nog wat. Ook nu kon kon ik naast het werken met mallen even lekker met stempels aan de gang. Daar zaten twee leuke stempel setjes van Marjoleine Zweed bij.

Door Anja Zom

Hallo Winter

4 oktober 2019

De mooie nieuwe Petra's Winter Circle kun je op een kaart verwerken, maar je kunt hem ook als kaartvorm gebruiken. Daar heb ik voor gekozen en maakte er dit kaartje mee waar het vosje een sneeuwpop maakt.

Door Jeannette Bron

Next