Volg ons Blog

Mega feest wedstrijd!

17 augustus 2019

Hiep hoera!! Volgende maand viert Marianne Design haar 25 jarig jubileum! En dit is jouw kans om dit gezellig mee te vieren. Doe mee met deze wedstrijd en misschien win jij wel de enorm feestelijke prijs!

Door Marianne Design

Hertjes in het bos

15 augustus 2019

Hallo allemaal, vandaag een winters kaartje met de super leuke shaker bakjes en shaker snow. Echt een favoriet van mij hoor. Vandaag heb ik ze gecombineerd met deze hertjes in het bos.

Door Irma de Vries

Hello little one

13 augustus 2019

Deze maand heeft Eline een geweldig mooi knipvel ontworpen wat perfect past bij het zomerse kleurrijke Summer Picnic dessin papier. Dit keer maakte ik een rozet voor een pas geboren kleine meid.

Door Rimmie van de Sande

Sparkle en Shine mandala

10 augustus 2019

Van deze mooie kaart wordt je toch meteen enorm vrolijk? Julie Baker combineerde de nieuwe mandala mal met een van de nieuwe mandala stempels. Heerlijk ontspannen tijdens het inkleuren.

Door Julie Baker

Gate fold boom

8 augustus 2019

De nieuwe Gate Fold mallen zijn enorm veelzijdig, zo ook de kerstboom. Deze schitterende kerstkaart van Wenche laat de boom heel mooi zien en verbergt bovendien nog een verrassing binnenin!

Door Wenche Jensen

Beterschap

6 augustus 2019

De nieuwe Mandala stans die deze maand is uitgekomen geeft een leuk effect om te stansen uit aquarelpapier bewerkt met verschillende kleurtjes inkt. Zo heb je vrij snel een mooie kaart gemaakt.

Door Neline Plaisier

Warme winter wensen

4 augustus 2019

Hallo allemaal, een kerstkaart met dit warme weer, is even wennen. Maar als je te laat begint Krijg je ze misschien niet af. Dus daarom een kerstkaart om er vast in te komen.

Door Hanny Eefting

Prettige kerstdagen

3 augustus 2019

Wat zijn ze leuk, de mandala stempels! Om in te kleuren, in laagjes op te bouwen, voor zomerse kaarten, maar ook voor de kerstkaarten te gebruiken! Ik combineerde de stempel met de Magnificent Die en het nieuwe brocante label en maakte zo een Kerstornament kaart!

Door Boukje van der Weit

Next