Volg ons Blog

Take me to the sea

13 juni 2019

Menigeen weet dat ik verzot ben op maritieme kaarten waar ik me heerlijk mee kan uitleven. Ik hou van het strand en de zee. Vandaag laat ik een onderwaterwereld kaart zien

Door Tineke van der Linden

Elfje aan de waterkant

11 juni 2019

Dit is wel een heel bijzonder kijkje aan de waterkant! Julie Baker heeft een elfje gespot. Dit prachtige stempelkaartje is wel heel erg mooi. Julie combineerde verschillende stempelsets om dit tafereel te maken.

Door Julie Baker

coffee bean

9 juni 2019

Vandaag een kaartje met als basis met de leuke postcard stencil. Dit is weer eens een ander model dan een vierkante kaart. Ik maakte deze postcard in combinatie met de letterboard mal.

Door Irma de Vries

Bon Voyage

8 juni 2019

Nog een paar weken dan hebben de eerste scholen al weer zomervakantie.We blijven heerlijk thuis of gaan er even tussen uit. Leuk om de globe mal te gebruiken om iemand een fijne vakantie en een goede reis te wensen!

Door Neline Plaisier

Onderwaterwereld

7 juni 2019

Hallo allemaal
Een stempelkaartje met met de nieuwe silhouette stempels

Door Anja Zom

Let's be Mermaids

6 juni 2019

Heerlijk knutselen met de zeemeerminnen! Ik kan er geen genoeg van krijgen en verzin steeds meer leuke kleurcombinatie's voor haar staart en topje.

Door Marleen van der Most

Vandaag nemen we een kijkje op de bodem van de zee en kijk nou! Een heuse zeemeermin tussen de vissen en de schelpen! Dit heerlijk zomerse kaartje maakte Gudrun met de nieuwste Collectables mallen.

Door Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Hallo

2 juni 2019

Langzaam aan komen we allemaal een beetje in de vakantie stemming. Heerlijk reizen of gewoon genieten van het mooie weer in je eigen achtertuin.

Door Rimmie van de Sande

Next