Volg ons Blog

Bedankje label

25 januari 2022

Door het label in een mooi hoesje te steken wordt het echt een geschenk met een verrassing binnenin. Het zoete elfje op de voorkant blaast bellen om zo haar wensen te doen uitkomen.

Door Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Klaar voor een feestje!

23 januari 2022

Een vrolijk verjaardagskaartje met dit keer het beertje als het stralende middelpunt. Met een cadeautje, feesthoed en slingers is ze helemaal klaar voor een feestje!

Door Rimmie van de Sande

De cirkelmallen van Marleen kenmerken zich door hun veelzijdigheid en het handige grote formaat. In deze spotlight laat het team zien hoe je deze kunt toepassen met verschillende thema's en technieken.

Door Spotlight

Een schattig kraamkadootje

21 januari 2022

Door oude materialen te combineren met wat er nieuw uitkomt, krijg je weer talloze nieuwe idee├źn. Ik was zo enthousiast bezig, dat ik gelijk drie variaties maakte met het melkpakje van Marleen!

Door Boukje van der Weit

Voorjaarsvogeltjes

20 januari 2022

Deze vogeltjes zijn al helemaal in voorjaarsferen. Julie gebruikte een van de nieuwe A4 stencils om de achtergrond cirkel te maken. Zo is het een prachtige setting voor het koppeltje vogels.

Door Julie Baker

Een silhouette mal hoeft niet altijd uit donker cardstock gestanst te worden, zoals je kunt zien op dit schudkaartje. En als je deze kaart opent, spint er nog een vlinder rond!

Door Marjolein Wormsbecher

Een bloem en een vlinder

18 januari 2022

Wat maakt Anja van Laar toch altijd prachtige mallen. Ik ben er dol op en werk er heel graag mee. De nieuwe vlinders van haar hand zijn ook weer zo mooi.

Door Jeannette Bron

Een daagje in de tuin

17 januari 2022

Het is nu nog winter maar wat zal het over een paar maanden lekker zijn om in de tuin aan de gang te kunnen gaan. De bloempotten weer allemaal vullen met vrolijke bloemen. Zonnetje erbij en de insecten die dan weer om je hoofd zoemen.

Door Sigrid Klingenberg

Next