Volg ons Blog

De kersttrein

15 oktober 2021

Hier zijn ze al weer druk bezig met de boel te versieren en natuurlijk hoort hier ook weer het kerstdorp bij. De muis met de blauwe broek kan niet wachten tot de rails weer klaar ligt en hij de trein weer kan laten rondrijden. Hij zal toch even moeten wachten tot alles op zijn plek ligt.

Door Sigrid Klingenberg

Een kijkje door het raam

14 oktober 2021

Dit doorkijkje brengt ons naar winterse oorden. Door het raam kijk je naar buiten en zie je zo de gondels voorbij komen. Het nieuwe snowy window leent zich hier echt fantastisch voor.

Door Wenche Jensen

Er ligt sneeuw

12 oktober 2021

Super schattige ijsbeertjes op het nieuwe knipvel van Eline. Dit ijsbeertje met wollen muts op is aan het spelen in de sneeuw. Ik heb er een kaart meegemaakt en het gecombineerd met een oudere mal.

Door Wybrich van der Roest

Een dal vol sneeuw

10 oktober 2021

Deze winterse slimline kaart toont een prachtig sneeuwlandschap. Geweldig om met de gondel overheen te reizen. De stempels van Tiny maken het tafereel helemaal compleet.

Door Julie Baker

Sneeuwpoppen zorgen altijd voor plezier of ze nu van echte sneeuw zijn of van papier. De sneeuwpoppen die ik voor de oktober collectie mocht ontwerpen kun je net als een echte sneeuwpop gezellig aankleden!

Door Marleen van der Most

De plaatjes van Mattie de Bruine blijven bij ons toch ook altijd favoriet voor op de Kerstkaarten. Dit jaar hebben we ook slimline plaatjes. Ze zijn zelfs zo populair dat het knipvel in herdruk is gegaan!

Door Marianne Perlot

Winters koud landschap

7 oktober 2021

De tekeningen van Tiny Harts zijn vaak maar een paar lijnen, maar de details zijn precies goed. Ook haar stencils zijn zo mooi en realistisch. Je kunt er prachtige kaarten mee maken.

Door Marianne Perlot

Kerstgroetjes

5 oktober 2021

Het nieuwe craft stencil met de bomen is een leuke aanvulling bij de winterkaarten. Het is in zijn geheel te gebruiken maar ook een gedeelte ervan.

Door Tineke van der Linden

Next