Volg ons Blog

Zig Zag kerstkaart

2 december 2023

Vandaag een slimline kerstkaart met de nieuwe Zig Zag Strips. Deze strips zijn super tof om onder andere een leuke hippe achtergrond te maken.

Door Marjolein Wormsbecher

Met de nieuwe Creatable 'Layout circle by Marleen' kun je kaarten maken voor heel veel verschillende gelegenheden. Ik heb er nu een kerstkaart mee gemaakt.

Door Anja Zom

Layout circles

30 november 2023

In de december collectie vinden jullie mijn creatable 'Layout circles by Marleen'. De openingen kun je vullen met de stickerset 'Welkom herfst by Marleen' en 'Eline's Animals'.

Door Marleen van der Most

Een dikke knuffel

28 november 2023

Deze maand zijn er leuke letter Craft stencils (K-P-S) uitgekomen. Leuk voor sinterklaas en kerst maar natuurlijk ook leuk voor een ander soort kaarten.

Door Rimmie van de Sande

Stickers & Cirkels

26 november 2023

Misschien heb je ze in de laatste editie van het Marianne Magazine al gezien (blz 28-29); de nieuwe Layout stans met cirkels met bijpassende schattige stickers.

Door Linda Visser - van der Velden

Gnoomy Christmas

25 november 2023

Vandaag een gezellig kerstkaartje met een van de super gave gnome kerstplaatjes van het knipvel 'Gnomes - Nort Pole. De basis heb ik gemaakt met een Dutch Doobadoo mal.

Door Irma de Vries

De tijd is weer aangebroken! De tijd van Sinterklaas en wat genieten we daar toch van! Pepernoten, chocolade letters, kadootjes en labels voor de kadootjes!

Door Monica van der Gulik

Kerstcadeau

23 november 2023

Dit prachtige cadeaulabel brengt je meteen in kerstsferen. Tina combineerde de huisjes en cadeaus van Marleen om dit feestelijke tafereel te maken.

Door Tina Bonifarti

Next