Volg ons Blog

Met innige deelneming

3 juli 2022

Een condoleancekaart moet rustig zijn. Het mooie nieuwe papierblokje en knipvel gecombineerd met tekststempeltjes en een vlindertje heb ik gebruikt om dit kaartje mee te maken.

Door Jeannette Bron

Bij het maken van deze kaart ben ik helemaal los gegaan met de materialen die ik mocht ontwerpen voor de juli collectie. Want de muisjes van Eline gaan vliegen in een luchtballon.

Door Marleen van der Most

Gnomes in de sneeuw

1 juli 2022

Bij Marianne Design zijn we al met de kerstmaterialen bezig. Er is een superleuk knipvel uit met gnomes waar ik een winters kaartje mee heb gemaakt.

Door Tineke van der Linden

Ballon varen

30 juni 2022

Een lieve vriendin is jarig deze maand. Ze wordt 85 en hield altijd erg van varen. Met een luchtballon kun je ook varen, maar dan anders.

Door Marjolein Wormsbecher

Daar bij die vuurtoren

28 juni 2022

Dromend van het strand maakte Gudrun deze vrolijke kaart, waarbij ze zelfs een stukje van een van onze verpakkingen op de kaart heeft gebruikt. Kun jij vinden waar?

Door Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Kleurrijke strandkaart

27 juni 2022

Voor deze vrolijk zomerse kaart gebruikte Wenche de faux-borduurtechniek. Hierbij lijkt het of ze het borduurpatroon met garen geborduurd heeft, maar als je heel goed kijkt, dan zie je dat niet alles is wat het lijkt!

Door Wenche Jensen

Veel sterkte

26 juni 2022

Uit eigen ervaring weet ik hoe ontzettend fijn het is en hoeveel troost het geeft als iemand je een mooie zelfgemaakte condoleance kaart stuurt.

Door Jeannette Bron

Peek-a-boo stempels

25 juni 2022

In de juli collectie zitten twee leuke peek-a-boo stempelsetjes, daar kunnen we weer hele leuke kaarten mee gaan maken. Ik laat ze hier beide even zien.

Door Anja Zom

Next