Volg ons Blog

Heel veel liefs

26 januari 2023

Een gezellig voorjaarskaartje! Maar als ik nu naar buiten kijk lijkt het wel herfst brr wat een weer. Gelukkig hebben wij een gezellige hobby en kunnen wij ieder seizoen maken op onze kaartjes.

Door Irma de Vries

Foral stamped ATCs

24 januari 2023

Met de nieuwe Silhouette Art stempels maakte Tina deze schitterende ATC serie. Door de takjes op elk kaartje net even anders te combineren creëerde ze drie verschillende ontwerpen.

Door Tina Bonifarti

Gnomes party!

23 januari 2023

De gnomes duiken nu ook op in de voorjaarstuin. De nieuwe stempel- en stanssets vrolijken al je kaarten op. Ons design team heeft al leuke voorjaarskaarten met de gnomes gemaakt. Kijk je mee?

Door Spotlight

Especially for you

22 januari 2023

Door de nieuwe stempels van deze maand te combineren maakte Wenche het mooie plaatje op deze kaart. Met de nieuwe Creatables Rectangle Leaves creëer je in een handomdraai een schitterende kaart.

Door Wenche Jensen

Deze klavertje vier mallen zijn zo leuk en veelzijdig. Naast gewone kaarten maken vind ik het ook leuk om 3D projecten of interactieve kaarten te bedenken.

Door Marjolein Wormsbecher

Deze kleine tuinkabouter is heel hard aan het werk geweest tussen de prachtige bloemen. Julie combineerde bloemen stempels en mallen om deze heerlijk fleurige kaart te maken.

Door Julie Baker

Blije gieter!

17 januari 2023

Wat een prachtig label heeft Monica gemaakt met de materialen uit onze januari collectie! De bijtjes zoemen vrolijk rond de gieter met bloemen, ze hebben al helemaal zin in de lente.

Door Monica van der Gulik

Stinkdiertje met Hart

15 januari 2023

Volgende maand is het alweer Valentijnsdag, een dag waarop het leuk kan zijn om geliefdes, vrienden en/of familie te laten weten dat je ze liefhebt.

Door Linda Visser - van der Velden

Next