Volg ons Blog

Vier de zomer

16 juni 2024

Op deze kaart heeft Wenche het gevoel van de zomer samengevat. Met ijsjes, een prachtige vlinder en een badmintonsetje wanen we ons op vakantie.

Door Wenche Jensen

Met het EK voetbal en de Olympische Spelen op de planning belooft het een echte sportzomer te worden. Ook alle Elinediertjes kunnen nu sportief aan de slag. Onze design team dames laten je vandaag sportieve idee├źn hiermee zien.

Door Spotlight

Vissen

14 juni 2024

Sinds mijn vader met pensioen is, is hij druk met vissen. Binnenkort is hij jarig en toen ik aan de slag mocht met de nieuwe visjes, boot en andere leuke producten uit de nieuwe collectie, had ik gelijk een idee.

Door Linda Visser - van der Velden

Juni is alweer aangebroken en dat betekend.. bijna zomer! En dat betekend dat het ijs seizoen van start mag gaan. En zoals de tekst al zegt: " Het leven is als een ijsje, geniet ervan voor het smelt"

Door Monica van der Gulik

Een feestmaal

11 juni 2024

Toen de kinderen bij mij klein waren mochten ze altijd op hun verjaardag kiezen wat ze wilden eten. Deze kleine muis die wist het wel, een grote zak patat met mayonaise!

Door Sigrid Klingenberg

Genieten dat doet deze lieve poes zeker in het vissersbootje op zee! Ze geniet heerlijk van een verse vis!

Door Lisanne Bakker

Mega grote hamburger

8 juni 2024

Mevrouw Hamster is echt aan het hamsteren! Een mega grote hamburger heeft ze gebakken voor haar zelf. Dat wordt smikkelen en smullen!

Door Neline Plaisier

Het weer blijft nog steeds een beetje wisselvallig, standvastig mooi weer is het nog niet. Het voorjaar was erg nat en fris dus onze hoop is nu gevestigd op een mooie zomer.

Door Tineke van der Linden

Next