Volg ons Blog

Je wordt er vrolijk van, de nieuwe I love Holland serie met vrolijke huisjes en tegeltjes! Ik ging aan de slag met het Designfolder met de Hollandse huisjes en maakte er een Art Journal pagina van.

Door Boukje van der Weit

Daar bij die molen

4 april 2020

De Holland collectie van deze maand is zo leuk. Met de verschillende producten die goed te combineren zijn maak je een echte Hollandse kaart. Ik gebruikte o.a de craftable Music.

Door Wybrich van der Roest

Have a sweet day

3 april 2020

Natuurlijk ben ik weer super blij met het uitkomen van een nieuw setje mallen. In de collectie van april vinden jullie de Collectable 'Cupcakes by Marleen' en daar kun je heel veel verschillende feestelijke en vooral smakelijke cakejes mee maken!

Door Marleen van der Most

Hollandse groetjes

2 april 2020

De komende weken gaan we op de Hollandse toer want, er is een hele leuke Hollandse lijn uitgebracht. Dat blijft altijd leuk om te maken en om te krijgen die kaarten met het Holland thema.

Door Anja Zom

Op de boerderij

31 maart 2020

Wat een leuke stempels met het boerderij-thema heeft Hetty ontworpen! Heel fijn ook dat er bijpassende mallen bij zitten! Ik maakte een vrolijke kaart met de boer op zijn tractor, hard aan het werk.

Door Rianne Smal

Muis in verwachting

30 maart 2020

Dit zoete muizenstelletje is in blijde verwachting. Deze knipvellen van Hetty hebben nog veel meer schattige muizenplaatjes voor de allerleukste babykaarten.

Door Tina Bonifarti

Er zijn weer allemaal leuke mallen en knipvellen voor babykaarten en -projecten op de markt gekomen deze maand. Ik ben voor vandaag met knipvel HK1708 - Hetty's mice new born aan de gang gegaan.

Door Sigrid Klingenberg

Hoera! Dubbel geluk!

27 maart 2020

Zwanger zijn is heel mooi en bijzonder en als het dan een tweeling blijkt te zijn van hetzelfde geslacht is dat toch wel heel speciaal! Leuk om daar een kaart voor te maken met de Eline's Babies

Door Neline Plaisier

Next