Volg ons Blog

Zomers biertje

7 juli 2020

De zomer is begonnen en we kunnen weer genieten van het mooie weer. Natuurlijk mag een zomerbiertje daarbij niet ontbreken!

Door Marleen van der Most

De nieuwe craft stencils met dierenprintjes zijn erg leuk om te combineren met de diertjes van Eline! Het maak niet uit welke inkt je gebruikt om een "dierenvachtje" als achtergrond te maken. De zebra en leeuw hebben hun feestmuts op voor de jarige!

Door Neline Plaisier

Liefs en lavendel

4 juli 2020

Met de nieuwste mal van Anja van Laar de Creatable 'Anja plus set ovaal' en de mooie 'French Antiques' materialen van Els Wezenbeek maakte ik deze lavendel paarse dameskaart.

Door Anja Zom

Gouden kerst lantaarn

3 juli 2020

Hoewel het hoogzomer is en de mussen af en toe van het dak vallen, gaan we toch al weer voorzichtig aan beginnen met de Kerstkaarten.

Door Jeannette Bron

Cheers

2 juli 2020

Ik ben aan de slag gegaan met de nieuwe, zomerse materialen: de fruitstempels en de cocktails van Hetty. Het is niet moeilijk om met deze leuke producten een heerlijk zomers kaartje te maken.

Door Rianne Smal

Tijd voor een drankje

30 juni 2020

Al veel zomerse dagen hebben we kunnen genieten van de zon. Zelfs de eerste hittegolf ligt alweer achter ons. Zo warm hoeft het voor de meesten ook weer niet. Hopelijk kunnen we van een heerlijke zomer genieten met een heerlijk drankje.

Door Tineke van der Linden

Met de Creatable Ocean View heb ik pagina's gemaakt voor een vakantiealbum, stoer met het Wood & Stone papier! Op de voorkant een Shaker window met een toef van de Coral set en mooie schelpen!

Door Boukje van der Weit

Van harte

27 juni 2020

Leuke setjes van Eline de maand juli met dieren stempels en bijpassende malletjes om ze na het kleuren uit te stansen. Ik ben met de krokodil aan de gang gegaan.

Door Anja Zom

Next