Volg ons Blog

Mermaid birthday

20 juni 2019

Vandaag stuurt Julie Price zeemeerminnen kusjes voor je verjaardag. We vinden het ook helemaal geweldig hoe ze de golf heeft gebruikt! Als deze kaart in je bus valt heb je zeker weten een goede dag.

Door Julie Price

Vakantiekaart

18 juni 2019

Deze vakantie kaart maak je zelf met de leuke photo-camera en de post card stencil. De afbeelding en het vlaggetje geven aan waar je op vakantie bent.

Door Wybrich van der Roest

Op reis naar Frankrijk

17 juni 2019

Vandaag neemt Wenche je mee op reis. En deze reis gaan naar Frankrijk! Van de nieuwe Creatables Globe gebruikte ze alleen een paar deze als eyecatcher op haar kaart. Verder maken de nieuwe silhouette stempels het geheel af.

Door Wenche Jensen

Happy Mermaid Day

16 juni 2019

Deze vrolijke zeemeermin wenst je een wel heel bijzondere fijne dag. Deze combinatie van Karin Joan's nieuwe Letterboard en Marleen's vrolijke zeemeermin is echt heel leuk.

Door Tina Bonifarti

Spotlight Globe

15 juni 2019

Tijdens deze spotlight maken we een wereldreis. Geen echte, maar met een draai van een globe waan je jezelf even helemaal de wereld door. De nieuwe globe stans maakt dit op je kaarten mogelijk.

Door Spotlight

Take me to the sea

13 juni 2019

Menigeen weet dat ik verzot ben op maritieme kaarten waar ik me heerlijk mee kan uitleven. Ik hou van het strand en de zee. Vandaag laat ik een onderwaterwereld kaart zien

Door Tineke van der Linden

Elfje aan de waterkant

11 juni 2019

Dit is wel een heel bijzonder kijkje aan de waterkant! Julie Baker heeft een elfje gespot. Dit prachtige stempelkaartje is wel heel erg mooi. Julie combineerde verschillende stempelsets om dit tafereel te maken.

Door Julie Baker

coffee bean

9 juni 2019

Vandaag een kaartje met als basis met de leuke postcard stencil. Dit is weer eens een ander model dan een vierkante kaart. Ik maakte deze postcard in combinatie met de letterboard mal.

Door Irma de Vries

Next