Volg ons Blog

Dierendag pinguïns

4 oktober 2022

Vandaag is het dierendag! Meestal denken we hierbij vooral aan alle lieve huisdieren, maar ook deze vrolijke pinguïns vieren dierendag mee. Marianne maakte deze leuke ATC kaarten met Hetty's Peek-a-Boo stempels.

Door Marianne Perlot

Pendule kerstkaart

2 oktober 2022

Toen ik de nieuwe kerst elfjes zag, wist ik meteen wat ik daar mee wilde maken! Een pendule kaart! Mijn basis is de nieuwe kerstboom stencil van Marleen, deze is hier perfect voor.

Door Marjolein Wormsbecher

Een stralende Kerstfeest!

1 oktober 2022

De Kerstelfjes zijn de Kerstman en zijn vrouw aan het helpen. Er moeten lichtjes in de besneeuwde kerstbomen worden opgehangen en alle pakjes moeten worden verzameld.

Door Marleen van der Most

Peek-a-boo Penguins

30 september 2022

De nieuwe peek-a-boo stempelsetjes van de oktober collectie zijn erg leuk te combineren met de lay-out mal, maar zo’n stempeltje kan ook best in zijn eentje op een kaart.

Door Anja Zom

Elven groetjes

29 september 2022

Zachtjes aan tellen we af naar kerst, ongeveer nog 13 weken en dan is het weer zover. Vele kaartenmaaksters zijn al begonnen om een voorraadje kerstkaarten aan te leggen.

Door Rimmie van de Sande

Vogelpootjes in de sneeuw

27 september 2022

Vogelpootjes in de sneeuw zijn altijd zo'n leuk gezicht. Lekker door elkaar, groot en klein. Op de kaart van vandaag heb ik het Paw Prints maskstencil van Tiny gebruikt met witte structuurpasta.

Door Marjolein Wormsbecher

Heel veel warme wintergroetjes

25 september 2022

De herfst heeft echt zijn intrede gedaan en daarmee komt ook de winter dichterbij. De kerst- en winterkaarten worden volop gemaakt.

Door Tineke van der Linden

Kerstliedjes in de sneeuw

23 september 2022

In de oktober collectie vinden jullie een aantal materialen die Eline Pellinkhof en ik samen hebben ontworpen. Een vrolijke kerstcollectie met de Kerstman en zijn vrouw en Kerstelfjes!

Door Marleen van der Most

Next