Follow our Blog

Have a lovely Winter day

4 December 2022

Het is echt koud nu hoe lekker is het dan ook om net als Mrs Gnome en lekkere wandeling te maken eventueel in het bos. Dan kom je thuis met rode neus en wangen.

By Anja Zom

Berefijne Feestdagen

3 December 2022

De decembermaand is aangebroken en daarmee is het ook tijd om de deurtjes te openen van de adventskalender. Er zijn inmiddels al 3 deurtjes open.

By Tineke van der Linden

Met de leuke paraplu van Marleen heb ik een kaartje gemaakt om iemand een hart onder de riem te steken. Zo'n lekker kleurig en vrolijk kaartje zal de ontvanger zeker goed doen.

By Jeannette Bron

Voor vandaag een serie kerstkaarten voor jullie om af te sluiten, een mooie mix van mijn Mixed Media technieken waar ik graag mee werk met Marianne Design materialen om het af te maken!

By Boukje van der Weit

Met de leuke tekst cirkel stans van Marleen heb je zo een leuke schudkaart gemaakt. Deze keer met Mrs Gnome die het heerlijk vindt in de sneeuw!

By Neline Plaisier

ATC kersttafereel

28 November 2022

Met de nieuwe Nativity set maakte Tina deze schitterende ATC kaarten. Door de beïnkte achtergrond zijn het echte blikvangers geworden. Wist je dat je onze ATC groep op Facebook zelf jouw ATC kaarten kunt ruilen?

By Tina Bonifarti

Merry Christmas in the snow

27 November 2022

Voor onze vrienden in Engeland heb ik deze Kerstkaart gemaakt. Vanwege corona hadden we elkaar al een tijd niet meer gezien, maar in september zijn we op vakantie in Devon geweest.

By Jeannette Bron

Onder kikkers paraplu

26 November 2022

Eind november... het is buiten koud, grijs en nat. Sommige mensen kunnen dus wel een opkikkertje gebruiken en deze zijn met dit natte weer natuurlijk extra leuk met een paraplu!

By Marleen van der Most

Next