Follow our Blog

Enjoy today kitty cat

26 April 2019

Met deze mooie kaart wens je een kattenvriend een wel heel fijne dag. Julie koos ervoor om de nieuwe frames te combineren met de schitterende kattenplaatjes getekend door Tiny Harts.

By Julie Price

Bloghop! Beary Cute

25 April 2019

Dit blocje is zeker Beary Cute! Els Wezenbeek maakte dit blocje samen met de bijbehorende 'Teddy Bears' knipvellen. Met deze plaatjes samen maak je eenvoudig heel leuke baby- of kinderkaarten, maar dit blocje is heel veelzijdig.

By Marianne Design

Kopjes & knuffels

23 April 2019

Zelf ben ik allergisch voor katten, maar een kaartje maken met onder andere de leuke plaatjes met kittens is natuurlijk geen probleem. Ik heb lekkere vrolijke kleurtjes gebruikt. Kortom, een lente kattenkaartje.

By Jeannette Bron

Vrolijk Paasei

21 April 2019

Vandaag een Paaskaart in de vorm van een paas ei van Dutch Doobadoo. In vrolijk geel, met de super gave paas malletjes. Ik hoop dat jullie zin in de paasdagen krijgen bij het zien van deze kaart.

By Irma de Vries

Verjaardagskonijntjes

19 April 2019

Ook tijdens Pasen zijn er natuurlijk mensen jarig. Speciaal voor zo'n jarige maakte Wenche dit mooie verjaardagskaartje. De schattige haasjes maken deze verjaardagsboodschap wel heel vrolijk.

By Wenche Jensen

Lentekriebels

16 April 2019

Tulpen zijn echte voorjaarsbloemen. Wat is dan het leuk om iemand een kaartje te sturen met een afbeelding van een konijntje met een kruiwagen vol met voorjaarsbloemen.

By Wybrich van der Roest

Borduurkaart

14 April 2019

Zo'n heerlijk ontspannen werkje zo'n borduurkaartje maken en met die leuke cross stitch mallen hoef je niet steeds al die gaatjes te prikken! Dat borduren kan ook s'avonds op de bank gezellig bij de tv.

By Anja Zom

Poesje mauw..

13 April 2019

..kom eens gauw! We hebben nu iets heel erg leuks voor jou. Vandaag zetten we onze katten eens fijn in het zonnetje. Dus alle poezenliefhebbers verzamelen, want wat hebben onze Design Team dames weer enorm mooie voorbeelden gemaakt.

By Spotlight

Next