Follow our Blog

Cadeautasje met rozen

23 March 2023

Voor de basis van dit cadeautasje hergebruikte Wenche een winkeltasje. De nieuwe rozenstempel van Tiny mocht de blikvanger worden. Ze staan mooi op de Craftables achtergrond.

By Wenche Jensen

Bloemengroetjes voor jou

21 March 2023

In de collectie van deze maand zitten mooie achtergrondmallen. Toen ik tussen mijn mallen zocht voor iets op de achtergrondmal, kwam ik de orchidee tegen wat er wel mooi op staat.

By Tineke van der Linden

babyolifant

19 March 2023

This cute little elephant is peeping in the say hello. Julie used the frame of the mini-slimline set as a base to create the window for Eline's new baby elephant.

By Julie Baker

Lieve lentegroetjes

18 March 2023

Met de leuke slimline layout mal, vrolijk kleurtjes papier om de vakjes te vullen en de schattige Hetty's Peek-A-Boo Spring diertjes heb ik vast een kaart gemaakt om in voorjaarstemming te komen.

By Neline Plaisier

Beautiful butterfly

17 March 2023

De maart collectie bestaat onder andere uit ontzettend leuke stempels! Zo ook deze vrolijke vlinders die je in werkelijk allerlei kleuren kunt bedenken.

By Monica van der Gulik

Oeps

16 March 2023

Het olifantje is creatief bezig geweest en heeft er een rommeltje van gemaakt. Leuk om dit nieuwe stencil te combineren met een aantal oudere producten.

By Rianne Smal

Labels met veel liefs

14 March 2023

Twee label schud kaartjes, beide gemaakt met de mooie plaatjes van Els Wezenbeek. Schattige kleine plaatjes die perfect passen in een kleine doiley mal.

By Irma de Vries

Een fleurig bedankje

12 March 2023

Een rond bedankkaartje met een van de afbeeldingen van het nieuwe knipvel van Els Wezenbeek. Dit knipvel heeft prachtige illustraties die geschikt zijn voor allerlei gelegenheden.

By Marjolein Wormsbecher

Next