Follow our Blog

Het mooiste seizoen

23 September 2023

Herfst met zijn mooie kleuren wat kleur betreft het mooiste seizoen vind ik. De herfst gnomeszijn ook weer zo leuk en heb er een gezellige kaart mee gemaakt.

By Anja Zom

Herfst in de tuin

22 September 2023

De herfst komt er weer aan! Voor het blog heb ik een kaartje gemaakt met de leuke muur-luikjesmal in echte herfstkleuren. Bij deze kaart heb ik gekozen voor een label.

By Rianne Smal

Winter wonderland shaker card

21 September 2023

Met de afgelopen temperaturen denk je nog niet snel aan de kerst. Maar voor je het weet staat deze al voor de deur! Daarom kan je niet snel genoeg beginnen met de kerstkaarten.

By Monica van der Gulik

IJskoude winterse groetjes

20 September 2023

Met het diorama stencil worden hele leuke herfstkaarten gemaakt. Maar je kunt natuurlijk allerlei andere tafereeltjes in diverse landschappen mee maken.

By Tineke van der Linden

No crows!

19 September 2023

The sign says 'No crows' but I think the birds can't read! Julie made this fun card with the new Scare Crow by Marleen. This guy is much to sweet to scare any crows away.

By Julie Baker

Monogramkaarten

17 September 2023

Met deze layouts en kleine plaatjes maakte Marianne voor deze kaarten de leuke basis en vervolgens voegde ze de initialen van de jarigen toe waardoor het net monogrammen zijn geworden.

By Marianne Perlot

Sneeuw + ijs = winter

16 September 2023

Vinden jullie de nieuwe Log Cabin Layout mal ook zo leuk? Voor deze blogpost heb ik er een winters kaartje mee gemaakt met een plaatje van de Snoesjes die weer terug zijn van weggeweest.

By Jeannette Bron

Winter Wonderland Shakables

15 September 2023

Wenche gebruikte de nieuwe Shakables Winter Wonderland om van deze mooie kaart een leuke schudkaart te maken. Wat gaat dat leuk samen met het Gnomes plaatjes.

By Wenche Jensen

Next