Follow our Blog

Flower bulbs

24 February 2024

Met het mooie nieuwe knipvel van Mattie heb ik een beterschapskaart gemaakt voor een vriendin van me die, door de onderste trede van de trap te missen, heel lelijk is gevallen.

By Jeannette Bron

Scalloped Borders

23 February 2024

Met de nieuwe Scalloped Border mallen kun je op een leuke en snelle manier een achtergrond maken. Zo leuk om te doen!

By Marjolein Wormsbecher

Vlinders tussen de bloemen

22 February 2024

We moeten nog een paar weekjes geduld hebben maar dan wordt het toch echt weer voorjaar! De eerste krokusjes staan al in het gras.

By Neline Plaisier

Happy Easter schaker card

20 February 2024

Met deze vrolijke schudkaart kom je direct in Paassferen. Tina vulde het schudvenster niet alleen met de Easter Shakables mix, maar ze maakte haar eigen mix door meerdere Shakables te combineren.

By Tina Bonifarti

Kom je eitjes zoeken?

18 February 2024

Dit Paashaasje is al vroeg op en bij de eerste zonnestralen al druk in de weer met het verstoppen van de Paaseitjes. Ze liggen bij het hekje, in het gras en tussen de bloemen.

By Marleen van der Most

Spotlight Shakables

17 February 2024

Last September we introduced the Shakables. And now with our February release we have five new mixes. It is so much fun to fill your shaker windows with these.

By Spotlight

Kaart voor een vriendin

16 February 2024

Voor een goede vriendin maakte Wenche deze prachtige kaart. Ze gebruikte hiervoor de nieuwe Layout mal als achtergrond en de Elegant Tag als ware blikvanger.

By Wenche Jensen

Silhouette Art Poppy

15 February 2024

Ik ben bij het maken van deze kaart aan de slag gegaan met de nieuwe Silhouette stempels van deze maand. Een snel te maken kaartje waarbij je toch even lekker met inkt aan het kliederen kunt.

By Sigrid Klingenberg

Next