Follow our Blog

Wintervogeltjes

13 December 2018

Omdat ik op mijn demo's best nog vaak hoor dat er mensen zijn die het liefst kaarten maken van 13,5 x 13,5 cm heb ik deze keer een winters kaartje gemaakt in die maat.

By Anja Zom

Het idee zat al een poosje in mijn hoofd... het idee om van met het Craft stencil 'Christmas baubles by Marleen' een schudkaart te maken.

By Marleen van der Most

This little bird has a very beautiful and sweet birthday message. Tina used one of the new Anja van Laar designs to create the base of this card and finished it with a sweet image from our newest decoupage sheet.

By Tina Bonifarti

De Diner set Creatable

8 December 2018

Deze maand gaan veel mensen op bezoek bij elkaar en dan zeker tijdens de feestdagen. In de November collectie is er een Creatable uitgekomen met een bordje en bestek. Met de bijpassende stempelset kun je zo leuk een uitnodiging maken voor een etentje of je Kerstmenu op tafel versieren.

By Spotlight

De allerliefste Kerstwensen

7 December 2018

Met de leuke craftable 'Card Box' heb ik nog een kaart voor de Kerst gemaakt.

By Jeannette Bron

A merry white Christmas

4 December 2018

Met deze mooie kerstkaart wenst Wenche de ontvanger een hele fijne kerst. En met de sneeuwvlok geeft ze de hoop voor een witte kerst weer.

By Wenche Jensen

Fijne Kerst

3 December 2018

Deze keer een winters kaartje van mij. Met de feestdagen voor de boeg heb ik de super leuke kerstbal gebruikt en gestanst uit Snowpaper.

By Marleen van der Most

Sinterklaas en Pieterbaas

2 December 2018

Nog een paar dagen en dan is het pakjes avond. Wat is het dan leuk om een label te maken en deze bij een pakje te doen.

By Wybrich van der Roest

Next