Follow our Blog

Cupcakes bakken!

10 April 2021

De muizen van Eline gaan de komende tijd heel veel lekkers bakken! Zoals jullie zien, zijn ze al druk bezig met het decoreren van de cupcakes die ze net gebakken hebben.

By Marleen van der Most

Zomertijd

9 April 2021

Het is lente en de zomertijd is weer ingegaan. De bollenvelden staan weer volop in bloei en dit lieve wasbeertje heeft een mooi bosje tulpen gekocht. Genieten jullie ook zo van alle mooie voorjaarsbloeiers en bollen? Ik ben er dol op.

By Jeannette Bron

Fantastic Floral

8 April 2021

This gorgeous semi-circle die designed by Petra is a perfect match with Mattie's newest images. Julie Price chose this floral image as a lovely centerpiece for her card. Perfect for so many occasions.

By Julie Price

Berichtje voor jou

3 April 2021

Het is altijd lastig om voor tienermeiden iets leuks te maken wat ook echt in de smaak bij hen valt. Het nieuwe make-up setje wat in de maart collectie zit, is daarom super geschikt om een verjaardag kaartje ermee te maken in wat fellere kleurtjes. Ook zijn ze verknocht aan hun mobieltje dus die mocht niet ontbreken.

By Tineke van der Linden

Al knutselend met mijn nieuwe tuinmaterialen van de maart collectie, dacht ik aan een tuinhuisje... en die kunnen we met het Craft stencil van het hondenhok natuurlijk heel makkelijk maken!

By Marleen van der Most

Bloemen op het balkon

30 March 2021

Julie Baker created this lovely card of her daughter who has just moved into a new flat. She recreated the balcon door and decorated the balcony with Marleen's lovely new plants. She even added a ginger cat to the scene.

By Julie Baker

Aan de slag in de tuin

29 March 2021

Heerlijk straks kunnen we weer genieten van het voorjaar in onze tuin! Maar voordat je met een koel drankje in het zonnetje gaat zit, eerst aan de slag... dan geniet je daarna dubbel.

By Marleen van der Most

Deze fleurige kaart brengt direct een glimlach op ons gezicht. Tina combineerde de populaire vorm van de slimline kaart met de prachtige mini plaatjes van Mattie. Het maakt een mooi geheel.

By Tina Bonifarti

Next