Follow our Blog

Fijne Feestdagen

26 September 2021

Je kunt de cirkel mal in zijn geheel gebruiken maar ook een gedeelte ervan. Dat heb ik op deze kaart gedaan zo heb je weer een heel ander effect.

By Wybrich van der Roest

Winterse groetjes

25 September 2021

We zijn in de herfst beland en voor je het weet, komt de winter eraan. Velen zijn al druk met de kerst- en winterkaarten bezig. Ook ik ben er volop mee bezig want er zijn zoveel mooie materialen voor.

By Tineke van der Linden

Drie vosjes

24 September 2021

Deze drie leuke vosjes zijn druk aan het spelen tussen de bladeren. Nadège gebruikte de stempel van de blaadjes om er een vrolijke rand mee om de kaart heen te maken. Wat een enorm leuk effect geeft dat!

By Nadège Mathieu

Mandje vol Herfst

23 September 2021

Kijk deze twee druk bezig zijn met het verzamelen van allerlei spullen voor in het herfstmandje. Zou er nog wat bij kunnen?? Ze doen nog wel een poging...

By Sigrid Klingenberg

Smullen met Kerst

22 September 2021

Ze zijn er bijna! De Craftables 'Gingerbread dolls by Marleen' en 'Candy by Marleen' zijn komend weekend verkrijgbaar in de hobbywinkels. Met deze nieuwe Craftables maak je de vrolijkste en smakelijkste kerstkaarten.

By Marleen van der Most

Mixed-media zonnebloem

21 September 2021

Zo aan het einde van de zomer staat de zonnebloemen weer prachtig in bloei. Julie gebruikte onze nieuwe stempel om een 3D bloem ervan te maken door hem meerdere keren te stempelen en uit te knippen. Is het geen plaatje geworden?

By Julie Baker

Haal meer uit je stansen!

20 September 2021

Ik vind het altijd leuk om te kijken wat er nog méér mogelijk is met een stans, of ik nog andere toepassingen kan bedenken dan waar het voor bedoeld is.

By Boukje van der Weit

Gingerbread ATC

19 September 2021

Het blijft leuk om zelfgemaakte ATC kaartjes te ruilen. Tina maakte met Marleen's nieuwe Gingerbread Dolls mal deze leuke kaartjes. Ze kijkt ermee ook alvast uit naar volgend jaar. En wat een leuk jaartal voor op de kaartjes met al die tweeën!

By Tina Bonifarti

Next