Follow our Blog

Wat zijn de Mixed Media stempels van Henriëtte Geurkink mooi! Ik maakte er een herfstkaart mee en een bijpassend boekje.

By Boukje van der Weit

Spotlight Marleen's mail

26 September 2020

Marleen heeft superleuke kleine envelopjes en een brievenbus ontworpen en bijpassende stempelsets. Deze hebben hele leuke post tekstjes. Niet alleen leuk voor echte post maar ook voor je Kerstkaarten.

By Spotlight

Herfst!

25 September 2020

Herfst is een prachtige jaargetijden wat betreft de kleuren! De Mix Media Art stamps te bewerken in de herfstkleuren is dan ook een feestje om mee aan de slag te gaan.

By Neline Plaisier

Schaatsen in de winter

23 September 2020

De nieuwe Circle Lay-Out mal is geweldig om je knipplaatjes eens op een andere manier heerlijk in het zonnetje te zetten. Wenche gebruikte hem om deze prachtige kerstkaart te maken.

By Wenche Jensen

Kerstbal met een herfsttintje

22 September 2020

Tina heeft de nieuwe Circle Lay-Out gebruikt om deze leuke kerstbal te maken. Met deze kerstbal kun je nog een tijdje van de herfst (na)genieten. De nieuwe knipplaatjes van Eline maken het een schattig geheel.

By Tina Bonifarti

Henriette's Herfst labels

21 September 2020

De Arts Stamps van Henriette Geurkink zijn heel eenvoudig toe te passen. Henriette laat in deze blogpost zien hoe je door een paar keer te stempelen en wat kleur te gebruiken je deze leuke labels kunt maken.

By Marianne Design

De kerstman's boomhuis

20 September 2020

In dit gezellige boomhuis komt de kerstman cadeautjes brengen. Met het stencil van Marleen maak je deze leuke boom. Erg leuk voor herfstkaarten, maar ook zeker goed voor kerstkaarten zoals je kunt zien.

By Nadège Mathieu

Echte post is leuker

19 September 2020

Een herfst kaartje met de lieve diertjes van Eline gecombineerd met het super mooie dessin papier en de mailbox. Want echte post is zoveel leuker!

By Irma de Vries

Next