Follow our Blog

Love Birds

17 February 2019

Hallo allemaal,
Deze week een kaartje gemaakt met de schitterende mal van Petra van Dam van februari en daar bij de super mooie bloemen mal van Anja van Laar.

By Thea Wildeman

Follow your heart

16 February 2019

Deze maand zijn de craftplates uitgekomen waar je weer hele andere dingen mee kunt doen met de inkt die je thuis hebt liggen. Ik ben deze keer aan de gang gegaan met de plates en distress oxide.

By Sigrid Klingenberg

Craft plate met Pixie Powder

15 February 2019

Wenche heeft de nieuwe ronde Craft Plate genomen en is daarop met Pixie Powder van Cosmic Shimmer gaan werken. Dit geeft een mooi dromerig effect. De elfjes maken dit compleet. Wat een leuke kaart!

By Wenche Jensen

Love is in the air

14 February 2019

Hallo allemaal, Februari is de maand van de liefde en deze maand zijn er heel wat mooie malletjes uitgekomen die echt bij dit thema passen.

By Irma de Vries

Love swans

12 February 2019

Door valentijn staat de maand februari in het teken van liefde. De laatste jaren is het echt een trend geworden en er zijn zoveel mooie materialen uitgekomen om een mooie kaart mee te maken.

By Tineke van der Linden

Hoera feest!

9 February 2019

Hieperdepiep ... hoera!! Bij een verjaardag horen natuurlijk een vrolijke kaart, een stukje taart en een mooi ingepakt cadeau. Vandaag laten we je alle drie zien gemaakt met de nieuwe feestelijke materialen uit de februari collectie.

By Spotlight

Butterfly kisses

8 February 2019

Deze maand zijn 3 prachtige nieuwe borderstempels uitgekomen van Tiny Harts. Daarvan is de vlinderrand er een van. Ik ben daar mee aan de slag gegaan in combinatie met bister. Zo is het best wel een hippe kaart geworden bij elkaar.

By Neline Plaisier

Poesje meow

7 February 2019

Poesje meow! Ik ben gek op poezen en we hebben er nu nog 2, maar hebben er 8 gehad. Gezellig een huis vol. Een poezen kaart past daarom wel bij mij.

By Hanny Eefting

Next