Follow our Blog

Geniet, straal en lach!

27 January 2022

Geniet, straal en lach want het is jouw verjaardag! Dit is weer zo'n lieve tekst van de de stempelsheet "lieve teksten" gecombineerd met de bloemen van Marleen voor een fleurige felicitatiekaart.

By Neline Plaisier

Bedankje label

25 January 2022

Door het label in een mooi hoesje te steken wordt het echt een geschenk met een verrassing binnenin. Het zoete elfje op de voorkant blaast bellen om zo haar wensen te doen uitkomen.

By Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Klaar voor een feestje!

23 January 2022

Een vrolijk verjaardagskaartje met dit keer het beertje als het stralende middelpunt. Met een cadeautje, feesthoed en slingers is ze helemaal klaar voor een feestje!

By Rimmie van de Sande

De cirkelmallen van Marleen kenmerken zich door hun veelzijdigheid en het handige grote formaat. In deze spotlight laat het team zien hoe je deze kunt toepassen met verschillende thema's en technieken.

By Marleen van der Most

Een schattig kraamkadootje

21 January 2022

Door oude materialen te combineren met wat er nieuw uitkomt, krijg je weer talloze nieuwe idee├źn. Ik was zo enthousiast bezig, dat ik gelijk drie variaties maakte met het melkpakje van Marleen!

By Boukje van der Weit

Spring birds

20 January 2022

These sweet little birds are making us dream about springtime. Julie used one of our new A4 stencils to create the background circle. It is the perfect backdrop for this lovely little scene.

By Julie Baker

Een silhouette mal hoeft niet altijd uit donker cardstock gestanst te worden, zoals je kunt zien op dit schudkaartje. En als je deze kaart opent, spint er nog een vlinder rond!

By Marjolein Wormsbecher

Een bloem en een vlinder

18 January 2022

Wat maakt Anja van Laar toch altijd prachtige mallen. Ik ben er dol op en werk er heel graag mee. De nieuwe vlinders van haar hand zijn ook weer zo mooi.

By Jeannette Bron

Next