Follow our Blog

Romantische vlinders

16 January 2021

Dit prachtige vlinderpaartje dartelt romantisch in het rond. Ze sieren het nieuwe vierkant ontworpen door Anja van Laar heel mooi op. Wenche gebruikte glitterpasta om het geheel helemaal tot een stralende blikvanger te maken.

By Wenche Jensen

Reageer muisje

15 January 2021

Deze laboratorium-muis is druk in de weer met reageerbuisjes en glitter en dat levert een mooi resultaat op. Een kaartje met nieuwe en wat oudere mallen in regenboogkleurtjes om de januari maand een beetje op te vrolijken.

By Rianne Smal

Niet vergeten!

13 January 2021

De bloemenstempels van Tiny zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. Voor een kaartje om een verjaardag niet te vergeten of maak een boekje voor boodschappenlijstjes! Het wordt weer voorjaar, niet vergeten!

By Boukje van der Weit

Mapje voor bloemzaadjes

12 January 2021

Als klein cadeautje heeft Gudrun een zakje met bloemzaadjes gekocht. Een leuke manier om dat te geven is een verpakking zoals deze! Met de vrolijke bloemen in vaasjes op de voorkant geef je al een goede hint voor wat erin zit.

By Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Om je op te fleuren

10 January 2021

Zeker in deze maand, zo na de feestdagen, is het heel fijn en wordt zeer gewaardeerd om een fleurige kaart naar iemand te sturen die het moeilijk heeft. Mooi om daar de bloemen stansen voor te gebruiken in combinatie met de krans.

By Neline Plaisier

De nieuwste Mattie Mini's staan heel mooi bij Eline's papier van afgelopen najaar. En de kleine rond schudvensters passen ook perfect in Petra' cirkel mal. Zo maakte ze deze fleurige bloemengroet speciaal voor ons blog.

By Petra van Dam

An outdoor bouquet

8 January 2021

Julie Baker used the new stamp- and die set designed by Tiny to create this lovely bouquet. You can see that it is outdoors because there are a butterfly and dragonfly enjoying the flowers as well.

By Julie Baker

Kleurrijke bloemen

7 January 2021

Eigenlijk houdt iedereen toch van bloemen? Logisch ook wel... want van de mooie kleuren en de heerlijke zoete geur van bloemen worden we allemaal gewoon heel blij!

By Marleen van der Most

Next