Follow our Blog

Gudrun maakte van de nieuwe Instant Camera een vrolijk cadeautasje. Hiermee kun je bijvoorbeeld iemand die op vakantie gaat verrassen. Dat is pas een goed begin van een vakantie!

By Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Seagulls by the beach

12 June 2021

The new Ship Wheel is a great frame for this lovely stamped beach scene. Julie combined the stamp- and die set of the seagull with various other beach cutting dies.

By Julie Baker

Een piraten kaartje met de met de 'Kim Buddies', deze setjes zijn zo gaaf om er stoere jongens en of meisjes kaarten mee te maken.

By Irma de Vries

Schaapjes in de wei

10 June 2021

Deze vrolijke schaapjes dansen in de wei. Met de achtergrondknipvellen van Eline heb je in een handomdraai een leuk tafereel om de dieren in te zetten. Julie gebruikte de big tag om een mooi label ermee te maken.

By Julie Price

Een vrolijke opkikker

9 June 2021

Het borduren van kruissteekjes blijft leuk om te doen. Dit randje met hartjes is voor veel gelegenheden te gebruiken en het is leuk om er een al wat ouder randje bij te combineren.

By Jeannette Bron

Zonnige groetjes

8 June 2021

Een zonnige kaart in vrolijke frisse kleuren maakte ik met de nieuwe mal van Anja. De kleuren stemde ik af op de afbeelding die mooi in deze mal past.

By Wybrich van der Roest

Home sweet home

7 June 2021

This colorful card is great to give someone who has moved to a new home. By combining stamps and cutting-dies you get this great creation. A sweet card of a sweet home.

By Julie Baker

Beach Time!

6 June 2021

Het mooie weer blijft maar aanhouden! Voor de watersporters is het genieten op zee. Zelfs het zeilschooltje durft al op zee te zeilen!

By Neline Plaisier

Next