Follow our Blog

Zonnige zomer groetjes

12 July 2024

Voor deze maand heeft Eline weer leuke flamingo mallen ontworpen. Ik heb deze allemaal uit het nieuwe stempelpapier gestanst en ze daarna met Distress oxide gekleurd.

By Sigrid Klingenberg

Zwemfeest

11 July 2024

De familie Muis geniet van een welverdiende vakantie in een zonnig oord. Kleine Muis wordt 3 jaar en mag opblijven tot de zon ondergaat. Nog even een frisse duik en dan naar bed kleine Muis!

By Lisanne Bakker

Zo leuk de nieuwe hot foil mallen! Ze werken fantastisch en geven een super leuk resultaat. Zo heb je vrij snel een hele mooie achtergrond met een glimmertje.

By Neline Plaisier

Cheers summer!

7 July 2024

De zomer maakt zijn intrede en wat beter dan een zomers kaartje met de heerlijke cocktails!

By Monica van der Gulik

Fris & Fruitig

6 July 2024

Fruit is lekker en gezond. Ze bestaan in allerlei vrolijke kleuren en met een gezichtje, armpjes en beentjes worden ze nog leuker! Perfect dus om te verwerken op een zomerse- of beterschapskaart.

By Marleen van der Most

Door het warmere weer laten de vlinders zich ook meer en meer zien buiten. Dat inspireerde mij bij het maken van deze kaart.

By Linda Visser - van der Velden

Kerstkonijntjes

4 July 2024

Heb je de nieuwe 3D plaatjes van Mattie al gezien? Ik heb er één verwerkt op het leuke nieuwe vierkant met tekst van Marleen. Het geeft je kaart weer net even een andere uitstraling dan een gewoon plaatje.

By Ellie Bakker

De nieuwe Paper pad 'Fresh Lemonade' is een vrolijk en fleurig blok waar lekkere zomerse kaarten mee gemaakt kunnen worden. Ik gebruikte het voor dit kaartje met de leuke nieuwe flamingo's.

By Jeannette Bron

Next