Follow our Blog

Op reis naar Frankrijk

17 June 2019

Vandaag neemt Wenche je mee op reis. En deze reis gaan naar Frankrijk! Van de nieuwe Creatables Globe gebruikte ze alleen een paar deze als eyecatcher op haar kaart. Verder maken de nieuwe silhouette stempels het geheel af.

By Wenche Jensen

Happy Mermaid Day

16 June 2019

Deze vrolijke zeemeermin wenst je een wel heel bijzondere fijne dag. Deze combinatie van Karin Joan's nieuwe Letterboard en Marleen's vrolijke zeemeermin is echt heel leuk.

By Tina Bonifarti

Spotlight Globe

15 June 2019

Tijdens deze spotlight maken we een wereldreis. Geen echte, maar met een draai van een globe waan je jezelf even helemaal de wereld door. De nieuwe globe stans maakt dit op je kaarten mogelijk.

By Spotlight

Take me to the sea

14 June 2019

Menigeen weet dat ik verzot ben op maritieme kaarten waar ik me heerlijk mee kan uitleven. Ik hou van het strand en de zee. Vandaag laat ik een onderwaterwereld kaart zien

By Tineke van der Linden

Elfje aan de waterkant

11 June 2019

Dit is wel een heel bijzonder kijkje aan de waterkant! Julie Baker heeft een elfje gespot. Dit prachtige stempelkaartje is wel heel erg mooi. Julie combineerde verschillende stempelsets om dit tafereel te maken.

By Julie Baker

coffee bean

9 June 2019

Vandaag een kaartje met als basis met de leuke postcard stencil. Dit is weer eens een ander model dan een vierkante kaart. Ik maakte deze postcard in combinatie met de letterboard mal.

By Irma de Vries

Bon Voyage

8 June 2019

Nog een paar weken dan hebben de eerste scholen al weer zomervakantie.We blijven heerlijk thuis of gaan er even tussen uit. Leuk om de globe mal te gebruiken om iemand een fijne vakantie en een goede reis te wensen!

By Neline Plaisier

Onderwaterwereld

7 June 2019

Hallo allemaal
Een stempelkaartje met met de nieuwe silhouette stempels

By Anja Zom

Next