Follow our Blog

Stokstaartjesfeest

10 July 2020

Deze hele stokstaartjesfamilie is uitgelopen om een lief jongetje een fijne vijfde verjaardag te wensen. Gudrun maakte deze kaart met de nieuwe stempel- en stansset van Eline.

By Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Kerst in juli

9 July 2020

Terwijl ik dit schrijf komt de regen met bakken uit de hemel. Het lijkt wel herfst in plaats van zomer. Lekker aan de freubel een kopje thee erbij, ik vermaak mij prima.

By Irma de Vries

Zomers biertje

7 July 2020

De zomer is begonnen en we kunnen weer genieten van het mooie weer. Natuurlijk mag een zomerbiertje daarbij niet ontbreken!

By Marleen van der Most

De nieuwe craft stencils met dierenprintjes zijn erg leuk om te combineren met de diertjes van Eline! Het maak niet uit welke inkt je gebruikt om een "dierenvachtje" als achtergrond te maken. De zebra en leeuw hebben hun feestmuts op voor de jarige!

By Neline Plaisier

Liefs en lavendel

4 July 2020

Met de nieuwste mal van Anja van Laar de Creatable 'Anja plus set ovaal' en de mooie 'French Antiques' materialen van Els Wezenbeek maakte ik deze lavendel paarse dameskaart.

By Anja Zom

Gouden kerst lantaarn

3 July 2020

Hoewel het hoogzomer is en de mussen af en toe van het dak vallen, gaan we toch al weer voorzichtig aan beginnen met de Kerstkaarten.

By Jeannette Bron

Cheers

2 July 2020

Ik ben aan de slag gegaan met de nieuwe, zomerse materialen: de fruitstempels en de cocktails van Hetty. Het is niet moeilijk om met deze leuke producten een heerlijk zomers kaartje te maken.

By Rianne Smal

Tijd voor een drankje

30 June 2020

Al veel zomerse dagen hebben we kunnen genieten van de zon. Zelfs de eerste hittegolf ligt alweer achter ons. Zo warm hoeft het voor de meesten ook weer niet. Hopelijk kunnen we van een heerlijke zomer genieten met een heerlijk drankje.

By Tineke van der Linden

Next