9 June 2020

A day at the Beach

Zoveel schelpen op een stempelset nodigt uit om variaties te maken! Ik maakte er vakjeskaarten mee, ook daarin kun je verschillende variaties aanbrengen, zoals je ziet!

9jun20 Boukje1Bewerk een achtergrond 14,5 x 14,5 cm. met Distress Ink met schuinonder een strandgedeelte en de rest in blauwe kleuren. Mat op wit en plak op de kraftkleurige kaart. Stempel de schelpen met blauw op wit karton, knip uit in vierkant of rechthoek om de schelp, inkt met Salty Ocean en Chipped Sapphire. Mat met wit en kraft. Schik alle schelpen in een mooie compositie op de achtergrond en plak vast. Bij mij bleef een strookje over, hier plaatste ik een wit rechthoekje, knoopte daar touw door en bevestigde een zeewierplantje. Stempel de tekst in de vakjes.

9jun20 Boukje2Voor de rechthoekige kaart volg je dezelfde werkwijze als hierboven beschreven, alleen gebruikte ik nu maar 3 schelpen, de onderste kreeg een extra laagje jute. Plaats links en rechts onder de schelpen een witte bubble rand. Ook hier bevestigde ik een plantje zeewier. Stempel de tekst.

9jun20 Boukje3Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Boukje

 


Deel bericht

Share Share