18 September 2020

Anja's gesloten Tri-fold

18sept20 AnjavL01De nieuwe Creatable van Anja van Laar kun je weer op veel verschillende manieren toepassen door de verschillende mallen die er in zitten. Anja laat deze keer op ons blog de gesloten versie van de Tri-fold zien. Op haar eigen blog laat ze nog meer variaties zien.

Stans het drieluik uit groen papier en embos de spijltjes bovenaan. Vouw de kaart eerst even goed voor de "scharniertjes". Stans met de malletjes met de stiksteekjes drie vlakken uit design papier. Neem nu het middelste malletje en stans hier mee het glitterkarton uit. Het grote vierkante plaatje van Mattie stans je in 2 gedeeltes uit met de bijpassende mallen. Plak alles op elkaar.

18sept20 AnjavL02

Stans en embos het kleinste ornament twee keer uit groen en plak deze zo op dat je er de label in kunt steken. Stans uit design papier een label en stempel er met groene inkt een tekst op. Bind er een paar touwtjes aan vast en steek de label achter de groene ornamenten. Stans en embos het grootste ornament uit glitterkarton en plak deze bovenaan vast. 

Werk de kaart verder af met nuvo drops, losse stansjes of plakparels.

Groetjes van Anja


Deel bericht

Share Share