17 March 2020

Baby boy Box card

Een baby kaartje met de super leuke baby malletjes die zijn uitgekomen. Deze heb ik in combinatie met het schattige dubbelzijdige baby papier gebruikt. Echt te leuk om te combineren en altijd de juiste kleur papier. Ook heb ik het metallic papier en soft glitter papier gebruikt gewoon te leuk om dit te combineren.

17mrt20 Irma1

Snijd de boxcard uit wit karton en plak deze in elkaar. Snijd met de bijgeleverde mallen het dessin papier. En plak deze om en om op de box card. Ik heb de vierkantjes twee keer uit gestanst, en deze schuin doormidden geknipt. Knip een klein randje er van af en plak deze op de klepjes van de box card. Ook deze zijn om en om geplakt. Stans de maan uit metallic karton en de beer uit wit karton en plak deze in elkaar en op de maan. Stans de wolkjes uit een watten schijfje en plak deze achter de maan. Stans de schildpad ook uit wit karton, en de andere deeltjes gecombineerd uit metallic , dessin papier. Stempel de teksten. Plak om een wit rietje een strookje dessin papier en plak deze aan de achterkant van de box card. Stans het waslijntje uit wit karton en kleertjes uit dessin papier en metallic karton. Plak het was lijntje tegen de rietjes en "hang" de kleertjes aan de lijn. Stans de tekst BOY uit dessin papier en knip een smal strookje mica. Plak de tekst op het mica en plak deze tussen het dessin papier op de achter kant. Laat de tekst lekker wiebelen door een klein knikje te geven. Plak de maan en schildpad tegen de tussen schotjes en werk af met een strikje.

17mrt20 Irma2

Stans bloemen uit een wattenschijfje en takjes uit metallic karton, plak deze op de zij kanten van de box card. Stans een speentje en plak deze op de bloem. Stans tot slot nog de tekst BABY uit soft glitter karton en plak deze aan de voorkant van de box card.

Irma

 


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.