9 February 2018

Baby-boy gift set

9feb18 Rimmie1
Deze maand worden er weer een drie-tal Eline diertjes toegevoegd aan de collectie. Een koala met jong, kangoeroe met jong en een zebra die je kunt omtoveren tot ezel. Zo leuk! Zelf ging ik aan de slag met de zebra en daarbij gebruikte ik ook de nieuwste stempel-set met de zebra. Ik maakte er een gift set van voor een kleine stoere man!
9feb18 Rimmie2

Snijd een topvouw kaart van 13,5 x 13,5 cm uit wit kaartkarton. Snijd een vierkant uit wit kaartkarton van 12,5 x 12,5 cm gemat op zwart kaartkarton van 13 x 13 cm. Stempel met behulp van een stempelhulp de zebra's op het witte kaartkarton. Stans uit dessin papier, wit en zwart kaartkarton 1 groot en 2 kleinere vierkanten. Bewerk het witte vierkant met de embossingfolder japanse ster. Snijd een strook van 1,5 x 13,5 cm uit zwart kaartkarton. Stempel daar met versamark de tekst op en bewerk deze met wit embossingpoeder en de heattool. Stans uit zwart, wit en huidkleurig kaartkarton de zebra. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld.

9feb18 Rimmie3

Stans de pillow box uit wit kaartkarton en bewerk deze met de embossingfolder japanse ster. Snijd van een vel dessin papier aan de lange zijde een strook af van 5 cm breed. Wikkel dit op de pillow box. Stans uit zwart, wit en huidkleurig kaartkarton het volgende: tab, cirkels (1x zwart en 1x wit), zebra en hartje. Stempel op de tab met versafine onyx black de tekst. Werk de gift box verder af volgens voorbeeld.

9feb18 Rimmie4

Stans uit dessin papier en wit kaartkarton een groot en kleiner label. Bewerk het witte label met een zwarte fineliner. Stans uit papier dat geschikt is voor jouw kleur medium een cirkel. Stempel daarop de zebra die je vervolgens inkleurt. Zelf heb ik de ezel ingekleurd met mijn faber castell polychromos kleurpotloden. Stans de harten slinger uit zwart kaartkarton en plak deze op het witte label. Bevestig de labels met een stukje lint en touw aan elkaar. Werk het label verder af volgens voorbeeld.

Fijne dag!
Groetjes, Rimmie


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.