25 January 2022

Bedankje label

Door het label in een mooi hoesje te steken wordt het echt een geschenk met een verrassing binnenin. Het zoete elfje op de voorkant blaast bellen om zo haar wensen te doen uitkomen.

25jan22 Gudrun1

Neem een wit A4 en vouw dit in de lengte in drieën. Snij de zijvlakken schuin af. Mat de binnenkant met effen designpapier en de buitenkant met twee designs. Snijd een strook wit cardstock en vouw deze om het mapje heen om een banderol te maken en plak het uiteinde vast zodat de banderol nog van het mapje afgeschoven kan worden. Mat hierop een laag designpapier. Stans uit wit cardstock het frame en uit desingpapier het binnenste ovaal. Plak dit op elkaar. Stans uit roze het elfje en de vlinders. Stans uit brons glitterkarton de letters. Plak het zoals op het voorbeeld op het frame. Voeg wat enamel dots toe alsof het elfje bellenblaast. Plak het frame op de banderol. 

25jan22 Gudrun2

Stans uit wit cardstock het slimline label, uit mat goud cardstock en zilver de ovenkant van het label en plak dit op. Stans een mat uit designpapier. Stans uit kraft het boeketpapier en uit wit, roze een zachtgroen de bloemen en blaadjes. Plak alles op het label zoals op het voorbeeld. Stans uit brons glitterkarton de letters en plak deze op. Maak het geheel af met wat strass steentjes. 


Deel bericht

Share Share