27 April 2021

Bedankt voor de goede zorgen

Alle toppers in de zorg zijn de helden van vandaag! Ze verdienen in deze gekke tijd een extra bedankje voor al hun inzet. Wenche maakte twee vrolijke kaarten voor deze gelegenheid.

27apr WencheVoor de groene kaart: begin met een witte, rechthoekige basiskaart. Mat hierop een stuk effen designpapier. Snijd een kleiner rechthoekig stuk designpapier, distress hiervan de randen en plak het op. Stans de Art Texture mal uit wit cardstock en uit roze designpapier. Neem de grote basis van de witte en plak deze rechtsmidden op de kaart en plak vier roze plusjes in het patroon (drie met de effen kant naar boven en een met de designkant naar boven). Stans twee pleisters uit designpapier, bol het midden iets op en plak ze op de kaart waarbij je een stuk foam tape gebruikt onder het midden van de pleisters. Stans een rood hartje en plak dit op een van de pleisters. Stans het hartenraster, knip het op maat en plak onderaan de kaart. Stempel de teksten op wit cardstock en stans ze uit als tekstballonnen en plak ze rechtsboven op de kaart. Stans uit aquarelpapier de zuster, stans de figuur uit en kleur deze in met waterverf. Plak met foamtape verhoogd op de kaart.

Voor de blauwe kaart: begin met een witte basiskaart en mat hierop een laag effen designpapier en daarop twee lagen designpapier. Stempel de tekst rechtsonder op de kaart. Stans de Art Texture mal uit effen blauw designpapier en uit wit cardstock. Plak de blauwe versie rechtsmidden op de kaart en plak drie witte plusjes in het patroon. Stans twee pleisters, bol het midden iets en plak ze op de kaart, gebruik hierbij foamtape onder het midden van de pleisters. Stans twee rode hartjes en plak ze op de pleisters. Neem een stuk aquarelpapier en stempel hierop de de dokter, stans het plaatje uit en kleur het in met waterverf. Plak het met foamtape verhoogd op de kaart.


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.