3 May 2018

Canal Houses

3april Rimmie1Hallo allemaal,

Vandaag 3 verschillende verhuiskaartjes om te laten zien, met maar 2 hoofd ingrediënten: de stempel canal houses ontworpen door Powder Pink en Memento dew drops. Met elk ander inkt dat werkt met water kun je dit maken. Simpele CAS kaartjes die leuk zijn om aan iemand te versturen en wat zeker ook leuk is, er hoeft maar 1 postzegel op!3april Rimmie6Kleuren inkt: Teal zeal en Summer sky

 

Je neemt een vel blauw dessin papier uit het aqua color blok en vouwt dit dubbel.

Snijd een uit aquarel papier een rechthoek van 10 x 14,5 cm. Stempel hierop met Versafine onyx black de huisjes. Bewerk dit met de twee kleurtjes inkt. Stempel daaronder de tekst met Versafine onyx black. Teken met een zwarte fineliner een leuk randje op de kaart. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld.3april Rimmie5

Kleuren: Angel pink, Cantaloupe en Rose bud

 

Snijd een topvouw kaart van 10,5 x 14,8 cm uit fuchsia kaartkarton.

Snijd een rechthoek van 10 x 14,3 cm uit vergrijsd kraft en van 9,5 x 13,8 cm uit aquarel papier. Stempel hierop met Versafine onyx black de huisjes. Bewerk dit met de drie kleurtjes inkt. Zelf heb ik op een acryl block wat inkt gedrukt, beetje nat gemaakt en zo op de huisjes geduwd. Dit doe je met alle drie de kleurtjes, tot je tevreden bent. Vervolgens maak je spetters.

Stans uit vergrijsd kraft het ticket, snijd een stukje met gaatje eraf. Stempel hierop de tekst met Versafine onyx black de tekst. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld.

3april Rimmie4Kleuren: Bamboo leaves en New Sprout

Gouden accenten:  ZIG Pearlescent Watercolor jewel box

 

Snijd een topvouw kaart uit vergrijsd kraft van 13,5 x 13,5 cm.

Snij een vierkant van 12 x 12 cm uit wit kaartkarton en bewerk dit met de hartjes embossing folder. Bewerk een strook van 4,5 x 13,5 cm uit aquarel papier met de twee kleurtjes inkt, vervolgens maak je er gouden spetters op. Stans een cirkel uit aquarel papier, stempel hier de huisjes op met Versafine onyx black en kleur in met de twee kleuren inkt. Breng met goud accenten aan. Stans uit vergrijsd kraft het ticket en uit goud de sleutel. Stempel met versafine inkt black de tekst op het ticket. Plak er een klein strookje aquarel papier op dat je ook bewerkt met de twee kleuren inkt en wat goud. Werk de kaart af volgens voorbeeld.

 

Fijne dag vandaag!

 

Groetjes, Rimmie

 


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.