29 August 2019

Christmas

Hallo ladies. Een gezellig winters gnome kaartje met distress inkt ingekleurd.

29aug Anja1

Bij deze kaart heb ik alle hoekjes afgerond dus dat vertel ik dan niet meer  bij elk stukje papier wat ik snij.
Begin met de gnome en het kleine sneeuwpoppetje op aquarelpapier van 10,5 x 10.5 cm te stempelen en stempel deze dan ook gelijk op een papiertje waarmee je de afdrukjes dan af kunt plakken.  Daarna stempel je het boomstronkhuisje. Verwijder de afplakpapiertjes en kleur  de afbeelding in met diverse kleuren distress inkt. Strooi er wat chunky white  embossing enamel op en verhit deze met een heattool of zoals ik hier deed boven een omgekeerd strijkijzertje dan blijven de korrels op hun plaats liggen met de heattool lukt dat niet.  Prik met een prikpen , rondom langs de rand gaatjes welke je daarna met wit garen de rijgsteekjes doet.  Plak de afbeelding op een stukje wit karton van 11 x 11 cm en plak hierachter een stukje verbandgaas. Stans de Mandala mal uit wit karton.

Snijd een stukje dessinpapier van 11 x 11 cm prik ook hier gaatjes rondom en maak de rijgsteekjes. Plak het dessinpapier op wit karton van 11,5 x 11,5 cm.Stans  en embos het brocante label uit wit karton en stempel de tekst erop.

Snijd dessinpapier van 14 x 14 cm , prik de gaatjes en maak de rijgsteekjes. Pak het kleinere vierkantje met het dessinpapier en het label,  plak deze een beetje schuin op dit enkele vel dessinpapier maar laat aan de bovenkant ruimte open voor het label. Plak in het midden wit organza lint over het papier en plak dit aan de achterzijde vast. Nu komt met de mandala samen het vierkantje met de afbeelding er ook een beetje schuin op. Plak dit geheel nu op een enkele witte kaart van 14,5 x 14,5 cm en deze weer op een dubbele topvouw kraftkaart van 15 x 15 cm. Stans drie poinsettia’s uit wit karton en het grootste bloemblaadje ook drie keer uit vellum.  Stans drie setjes blaadjes uit groen karton , zet de bloemetjes in elkaar, doe wat glitter in de bloemhartjes en plak ze rechtsonder op de kaart.

29aug Anja2Werk de kaart verder af met een mooie dubbele organza strik links op de kaart en een klein strikje aan het label.

Veel succes!
Groetjes van Anja

 


Deel bericht

Share Share