8 October 2020

Christmas joy

Kerstmis, het feest van licht, warmte en gezelligheid! Voor mij en vele andere ook het feest waarbij we de geboorte van Jezus vieren, dus ben ik aan de slag gegaan met het kerkje dat ik heb mogen ontwerpen.

8okt20 Marleen1Teken de buitenste lijnen van de stolp om op hagelwit. Teken de stolp 2x, 1x gewoon en 1x in spiegelbeeld. Knip beide uit. Neem die in spiegelbeeld en maak op ca. 5,5 cm van de bovenkant een rillijn en vouw om. Dit gedeelte plak je tegen de voorkant vast. De kaart kan nu rechtop blijven staan. Voor het decoreren gebruik je de binnenste lijnen van het stencil. Teken deze om aan de achterkant van het dessinpapier. Vergeet hierbij niet om het stencil om te draaien zodat je niet in spiegelbeeld tekent. 

8okt20 Marleen2

Plak de uitgeknipte delen op de kaart. Stans de kerk uit de verschillende kleuren, plak deze in elkaar en op de kaart. Stans de kerstboom en kleine sterren uit. Plak de boom op de kaart en versier deze met de sterretjes en steentjes. Stans de poinsettia’s, de bladeren en de grote ster en maretakjes uit, plak alles in elkaar en op de kaart. Knoop een stuk wit hempcord aan de bovenkant en werk de kaart af met de twee tekstjes.

Lieve groetjes, Marleen

 


Deel bericht

Share Share