28 June 2022

Daar bij die vuurtoren

Dromend van het strand maakte Gudrun deze vrolijke kaart, waarbij ze zelfs een stukje van een van onze verpakkingen op de kaart heeft gebruikt. Kun jij vinden waar?

28jun22 Gudrunkopie

Snijd uit wit karton eerst een stuk van 27,5 x 14,5 cm. Stans aan de rechterzijde de vuurtoren uit. Vouw het zodat de achterkant 14 x 14,5 cm is en vouw aan het einde nog een smalle strook, dit wordt de plakstrook waarmee de de voorkant gebold aan de achterkant kunt plakken (daar waar de vuurtoren aan het papier vastzit). Voor je het vastplakt mat je eerst een stuk designpapier op de voorkant van 13,5 x 14 cm. Plak dit vast en stans vervolgens uit de voorkant het kijkgat. Maak nu de plakstrook vast. 

Stans uit zwart cardstock een stuk visnet en knip het in tweeën. Plak een deel linksonder en het andere deel rechtsboven op de kaart. Stans de heuvel uit de Creatables Sandy Paths set uit lichtbruin cardstock en plak dit net onder het kijkgat op de kaart. Snijd uit het houtmotief een smalle strook en plak deze direct onder het 'zand'. Stans uit lichtgroen twee kleine stukjes gras en plak deze op de bovenrand van deze 'plank'. Stans twee grotere stukjes gras en plak deze tussen het 'zand' en de kaart, zodat het in het kijkgat uitsteekt. Stans uit donkerrood cardstock de letters en plak deze op de onderkant van de kaart. Stans het surfboard uit een Craftables verpakking en plak deze met foamtape verhoogd op de karat. Gebruik alleen wat tape in het midden, zodat het board mooi uitsteekt. Stempel nu het meisje op glad, wit papier, stans haar uit en kleur haar in. Plak haar vervolgens met foamtape op het surfboard. 

Voor de binnenkant neem je een stuk glad, wit karton en stempel hierop de horizon met de ondergaande zon. Kleur deze in met bijvoorbeeld alcoholmarkers. Stans een bootje en plak deze hierop. Bevestig het geheel aan de binnenkant. 

Stans de vuurtoren uit donkerrood en zwart, knip het gedeelte dat je wilt gebruiken uit en plak het op de kaart zoals op het voorbeeld. Stans nog wat zand uit bruin cardstock en plak hier een klein stukje van voor de vuurtoren. Voeg van lichtgroen cardstock nog wat stukjes gras toe. Maak de kaart af met wat plakparels.


Deel bericht

Share Share