4 March 2021

De lente ont(k)waakt

Wat een verschil met het weer, de ene week ligt er ijs en is Nederland in de ban van het schaatsen en een week later zit je op een beschut plekje in de tuin. Ohh, ik heb zin in de lente heerlijk.

Mijn kaartje voor deze keer is dus ook een lente kaartje geworden. Ik heb weer van alles gecombineerd. Maar dat maakt het kaarten maken juist zo leuk, iedere keer een andere uitdaging om met een kleine aanvulling van nieuwe mallen weer iets leuks te maken.

4mrt21 Irma

Stans uit gebroken wit karton de basis is van de slime line mal, en snij uit dessin papier de top kaart. wikkel hier een stukje lint of touw omheen. Plak deze delen nu op elkaar. Stans uit de achterkant van het dessin papier de grootste mal van de Anja's creatable plus set en het ovaal uit gebroken wit. Het plaatje stans je uit de kleinste ovaal uit deze set. Plak deze deze delen op elkaar. Stans uit violet en lila karton de viooltjes, stans de takjes, blaadjes en gras uit meigroen. Bewerk de randjes met distress inkt. Stans het nest 2 x uit cappuccino en bewerk dit met distress inkt. Knip aan de bovenkant langs de in snede een stukje af. Stand jet eendje uit licht geel en bewerk het kopje met distress inkt. Plak de twee delen van het nest op elkaar en schuif het eendje er tussen. Stans de eieren en schuif deze ook tussen het nest. Plak dit op je kaart. Plak de viooltjes in elkaar en maak er een bloemen toef van bij het nest. Knip stukjes gras los van het stansje en stop deze tussen de bloemen toef. Stans de swirl uit metalic karton en knip deze door midden en steek deze onder de bloemen toeg en nest ( zie voorbeeld). Plak tot slot nog een strikje en pons wat vlindertjes uit. De tekst stempel heb ik door midden geknipt en en een losse letter tussen geplakt. (De stempel kan je gewoon blijven gebruiken, want je plakt ze gewoon tegen elkaar aan op je acryl blokje.)

Ik hoop dat jullie met deze kaart lente inspiratie hebben gekregen
Veel liefs Irma

 


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.