2 May 2021

Een bedankje voor een klusje

Het is fijn als iemand je zomaar helpt bij een klus die gedaan moet worden. En dan is het natuurlijk leuk om diegene een persoonlijk bedankje te geven in de vorm van een fles wijn met een eigen gemaakte label.

2mei21 Sigrid1Neem het patroon over op een anjerwitte rechthoek van 8 x 21 cm. Ril deze op 14 cm gemeten vanaf de onderkant.

2mei21 Sigridpatroon2

Stans uit de bovenkant een cirkel met een doorsnede van 5,7 cm (slim-line mal kleinste cirkel). Bewerk de randen met vintage photo distress oxide. Snijd/stans uit stempelpapier een rechthoek van 7,5 x 13,5 cm en de cirkel van het grote tandwiel. Neem het patroon van het bovenste gedeelte (met de ronding) nogmaals over op stempelpapier en snijd dit aan de buitenkant 2,5 mm kleiner uit. Bewerk de randen van het stempelpapier met een distresser. Kleur het stempelpapier met antique linnen, vintage photo en walnut stain distress oxiden. Spuit dit nat zodat de kleuren in elkaar overlopen en laat dit drogen. Bewerk de randen nogmaals met dezelfde kleuren distress oxiden. Stempel daarna met zwarte inkt de Art stempel op de rechthoek van 7,5 x 13,5 cm. Stempel dezelfde stempel met antique linnen op de cirkel.

2mei21 Sigrid2Stans het gereedschap, de tandwielen etc. uit kraftpapier en kleur deze met roestig bruin distress pasta en schimmel groene rusty patina naar eigen inzicht. Bevestig eerst de onderdelen van de tandwielen op je papier door de push pins door het papier te prikken. Hierdoor kunnen ze nog draaien.

2mei21 Sigrid3Mat daarna het stempelpapier op het label. Werk het label af met het grote tandwiel, een tekst en nog wat losse onderdelen.

2mei21 Sigrid4Groetjes,
Sigrid


Deel bericht

Share Share