19 March 2021

Een kaartje met lieve wensen

Ze zijn er! De materialen die ik voor de maart collectie van Marianne Design mocht ontwerpen zijn verkrijgbaar. Met deze materialen kun je de mooiste tuintjes creëren op je werkstuk. Handig voor wanneer het buiten (nog) niet zulk mooi weer is.

15mrt21 Marleen1Snijd hagelwit van 30 x 13,5 cm. Ril op 7,5 en 12,5 cm (vanaf de linkerkant). De eerste is bergvouw en de tweede dalvouw. Snijd 3 rechthoeken uit lichtblauw van 7 x 13 cm, 4,5 x 13 cm en 17 x 13 cm. Plak op de witte kaart. Snijd dessinpapier met stipjes van 6,5 x 12,5 cm, 4 x 12,5 cm en 16,5 x 12,5 cm. Plak op de lichtblauwe delen. Snijd een strookje groen kaartenkarton van 15 x 2 cm. Ril deze op 5 cm (vanaf de linkerkant) en plak op de kaart zoals hieronder te zien is. Snijd een strook groen kaartenkarton van 30 x 2 cm. Ril deze op 17,5 en 22,5 cm en plak deze vast aan de kaart voor en achter het groene strookje dat je als eerst hebt opgeplakt.

15mrt21 Marleen4De basis van de kaart is nu klaar. Stans de onderdelen voor de grote boom uit, plak deze in elkaar op de kaart. Stans de stoel, potjes, plantjes, randjes gras, de zon, wolkje (van vellum) en het vogeltje uit. Plak deze op de kaart zoals hieronder te zien is. Stans de Collectable 'Farmers fence' 2x uit dessinpapier met houtdessin en leg eentje apart. Vouw het hekje op 0,5 cm, 5,5 cm (vanaf de linkerkant) en plak vast op de kaart zoals hieronder te zien is. Let op dat de linkerkant 'zwevend' wordt en hier hoeft dus ook geen lijm achter. Stans randjes gras en de plantenbak met 'Welcome' uit, plak in elkaar en op de kaart.

15mrt21 Marleen6

Stans de wensput uit, bewerk de onderkant en het dakje met inkt (Distress Ink - Walnut Stain) en plak de put in elkaar op de kaart. Stans een wolkje en het sierlijke takje en plak beide op. Neem nu het andere hekje dat je eerder hebt gestanst met de Collectable 'Farmers fence', plak deze op en knip het teveel netjes af. Stans de haagboog 2x uit, bewerk er eentje met inkt (Memento Bamboo Leaves) en plak ze over elkaar zodat het papier steviger is. Plak de haagboog op over de opening tussen de hekjes. Let op dat je dit met goede tape (extra sticky) of lijm doet want je kunt het een beetje vast plakken lang het rechter hekje en ca. 1,5 cm over het gras. Stans de bak met bloemen uit, de pot met plant en de hark. Plak deze in elkaar en op de kaart.

15mrt21 Marleen7

Stans de banner uit, bestempel deze met een tekstje van VersaMark, bewerk met embossingpoeder en verhit met de heattool. Knoop een stukje wit hempcord door de opening en plak op de kaart met 3D tape. Stans tot slot de verschillende bloemetjes en lieveheersbeestjes uit, plak in elkaar en op de kaart. Werk de bloemetjes af met een steentje of pareltje.

Heel veel knutselplezier!
Lieve groetjes, Marleen 


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.