6 August 2020

Een Kerst kadoosje

Met de Build-a-box set kun je leuke doosjes maken. Ik maakte een kerst doosje met binnenin een kaartje met tekst. Ook leuk om als cadeautje te gebruiken.

6augustus WybrichBasis: Snijd voor de basis een strook hagelwit van 29,7 x 3,5 cm. Stans de kleine kartelrand langs de gehele strook de mal kan verlegd worden. Plak een stukje crafttape aan het begin en einde van de mal zodat deze niet verschuift. Vouw de kartelrand om. Stans twee kleine cirkels uit hagelwit. Plak langs de rand dubbelzijdig tape op de cirkel en plak de strook met de kartelrand hierop. Plak de andere cirkel hier overheen.
Deksel: Snijd een strook hagelwit van 29,7 x 4 cm. Stans de grote kartelrand langs de gehele strook. Vouw de kartelrand om. Stans twee grote cirkels uit hagelwit. Plak langs de rand dubbelzijdig tape en plak de strook met kartelrand hierop. Plak de andere cirkel hier overheen.
Bekleed het doosje met dessin papier. Stans een afbeelding uit. Stans de hulst blaadjes en besjes uit dessin papier en de bloem uit hagelwit. Maak een strikje van waxkoord en plak hier de bloem op. Stans een cirkel uit (CR1331) en stempel hier een tekst op. Plak het daarna op een iets grotere cirkel (COL1362). Maak een strikje aan de bovenkant van waxkoord.


Veel succes!
Groeten,  Wybrich


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.