21 January 2022

Een schattig kraamkadootje

Door oude materialen te combineren met wat er nieuw uitkomt, krijg je weer talloze nieuwe ideeën. Ik was zo enthousiast bezig, dat ik gelijk drie variaties maakte met het melkpakje van Marleen!

21jan22 Boukje1Teken het patroon op aquarelkarton, bestempel en bewerk met Mixed Media stempels en stencils, inkt de randen. Stempel de tekst op een ovaal en Knip in de bovenrand twee gaatjes en maak het doosje af met een toef lintjes en bloemetjes. In het doosje stopte ik babysokjes.

21jan22 Boukje2

Teken en knip het patroon uit dessinpapier met deze keer een ovaal raampje. Bevestig een plastic sheet achter de opening, plak in elkaar en inkt de randen en maak spetters. Stans een Eline's Baby en plaats deze bij het raampje. Vul het doosje met opgerolde babysokjes. Maak af met een toef lint, tule en kantje, bloemetje en vlindertje.

21jan22 Boukje3Ook dit melkpakje heeft een raampje met plastic sheet achter de opening. Werkwijze van het melkpakje is hetzelfde, nu gemaakt uit dessinpapier, inkt de randen. Vul het doosje met opgerolde babysokjes. Werk af met en toef bloemetjes voor het raam en een toef lintjes, tule en een knijpertje aan de bovenkant.

21jan22 Boukje4

Veel plezier met variaties verzinnen!
Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes Boukje.


Deel bericht

Share Share