20 August 2020

Een voorspoedig herstel

Iedereen heeft wel eens iemand in zijn omgeving die wel een opkikkertje kan gebruiken. Bij deze kaart heb ik de Craft stencils 'Envelope' en 'Waterlily by Marleen' gecombineerd en springen de kikkertjes vrolijk uit de envelop!

20aug20 Marleen1

Teken de envelop om op hagelwit kaartenkarton, knip deze uit en vouw in elkaar. Voor het decoreren gebruik je de binnenste lijnen van het stencil. Teken deze om aan de achterkant van het dessinpapier. Knip het dessinpapier uit en plak de delen op de envelop. Plak de envelop nog even niet dicht. Teken nu de waterlelie op licht roze kaartenkarton, gebruik hiervoor de buitenste lijnen van het Craft stencil. Gebruik weer de binnenste lijnen van het Craft stencil om de bloembladeren af te tekenen op de achterkant van het dessinpapier. Vergeet hierbij niet om het stencil om te draaien zodat je niet in spiegelbeeld tekent. Knip de bloembladeren uit en plak op de juiste plaats op de bloem. Plak het geheel zo in de envelop dat het nog mooi bovenuit komt. Plak vervolgens de envelop verder vast.

20aug20 Marleen2

Knip/scheur een strook blauw dessinpapier van 14,5 x ca. 2 cm en plak deze langs de onderkant van de envelop. Stans de kikkertjes, leliebladeren en bloem uit. Plak alles in elkaar en op de kaart. Maak met een gelpen witte stipjes in de oogjes. Stempel de teksjes 'Kwaak!' bij twee van de kikkertjes. Snijd een strookje lichtblauw dessinpapier van 7,5 x 1,3 cm, bestempel met tekst en plak op met de pootjes van het kikkertje eroverheen. Werk de kaart af met zilverkleurige en blauw steentjes.

Veel knutselplezier!
Lieve groetjes, Marleen

 


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.