26 June 2018

Eline's kittens

Hallo allemaal,

 

Zijn ze niet super schattig deze lieve poesjes ontworpen door Eline Pellinkhof.

Ik was er meteen weg van en vond dat ze wel een kleurrijk decor konden gebruiken.

Ik pakte mijn ecoline brush pens en ging aan de slag.26juni Rimmie1Kaart 126juni Rimmie2

Snijd een enkele witte kaart van 11 x 16 cm, uit donker roze kaartkarton 10,5 x 15,5 cm en uit wit aquarel papier 10 x 15 cm. Uit donker roze dessin papier snijd je een strook van 2 x 10,5 cm. De achtergrond is gemaakt met ecoline brush pens: Red violet (545) en Pastel rose (390). Verdeel eerst de pastel kleur op je sheet, spray er wat water op en leg je aquarel papier erin. Draai om en haal met een droge doek de grootste natte plekken. Hetzelfde doe je met de donker roze kleur. Vervolgens pakje de kleur: Light rose (361). Je kleurt wat op een acryl blok, spray er water op en veeg het er met een kwastje richting het papier eraf. Zo krijg je kleine spetters op je kaart.

Stempel de poes met Versafine onyx black op aquarel papier en kleur in. Zelf heb ik de poes met distress inkt ingekleurd.  Stempel de hartjes, tekst en blokjes met Versafine onyx black. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld.

 

Kaart 226juni Rimmie3

Snijd een enkele witte kaart van 11 x 16 cm, uit paars kaartkarton 10,5 x 15,5 cm en uit wit aquarel papier 10 x 15 cm. De achtergrond is gemaakt met ecoline brush pens: Blue violet (548) en Pastel violet (579). Trek strepen met de ecoline brush pens van licht naar donker op een sheet. Spray het een klein beetje nat en leg je aquarel papier in het midden op de sheet. Til het voorzichtig op en verdeel indien nodig een beetje de kleur gelijkmatig. Stempel de poes met Versafine onyx black op aquarel papier en kleur in. Zelf heb ik de poes met distress inkt ingekleurd. Stempel met Versafine onyx black de pootjes en stippeltjes op de kaart. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld.

 

Kaart 326juni Rimmie4

Snijd een enkele witte kaart van 11 x 14 cm, uit blauw kaartkarton 10,5 x 13,5 cm en uit wit aquarel papier 10 x 13 cm. Snijd een strookje wit en blauw kaartkarton van 1,5 x 8,5 en 1,5 x 10 cm. Knip er aan één kant een hoekje uit. De achtergrond is gemaakt met ecoline brush pens: Sky blue(578) en Pastel blue (580). Trek strepen met de ecoline brush pens van licht naar donker op een sheet. Spray het een klein beetje nat en leg je aquarel papier met een hoek op de sheet. Til het voorzichtig op en verdeel indien nodig een beetje de kleur gelijkmatig. Druppel er met een kwastje her en der wat water op. Stempel de poes met Versafine onyx black op aquarel papier en kleur in. Zelf heb ik de poes met distress inkt ingekleurd. Stempel met Versafine onyx black de krulletjes en tekst op de kaart. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld.

 

Fijne dag!

 

Groetjes, Rimmie


Deel bericht

Share Share