4 December 2021

Fijne feestdagen & steengoed gedaan

Voor het blog mocht ik aan de slag met de eerste 3 producten uit de Advent Kalender. Heel moeilijk om het bij 3 vakjes te laten maar het is gelukt. Er kwamen belletjes, een achtergrondstempel en een snijmalletje in de vorm van klimop tevoorschijn. In combinatie met andere producten maakte ik er 2 tags mee.

4dec21 RianneFijne Feestdagen
Stans de tag uit wit fluweelkarton en stempel de sneeuwvlokken met Versamark inkt. Bewerk met wit embossingpoeder en een heattool. Bewerk de tag vervolgens met 2 kleuren distress inkt (Prize Ribbon en Salty Ocean) en een blendingtool. Stans de kleinste background mal van Marleen uit snow paper, stans het stukje snow paper nog eens uit met de long tag zodat de onderkant mooi aansluit. Plak het snow paper op de tag. Stans de onderdelen van de ijsbeer uit fluweelkarton en naturelkleurig karton en zet de ijsbeer in elkaar. Plak 'm op de tag. Stempel de tekst met Memento Danube Blue en stans uit met een banner. Maak de banner met touw en 2 belletjes vast aan de tag. 

Steengoed gedaan
Stans de Big Tag uit kraftkarton en de bijpassende mal uit wit fluweelkarton. Breng met water en distress inkt (Rusty Hinge) spetters aan, laat goed drogen. Stans uit grijs karton de Art Texture mal en haal de steentjes eruit. Plak op het fluweelkarton. Bewerk fluweelkarton met distress inkt (Barn Door, Fired Brick en Rusty Hinge) en stans de Art Texture mal nogmaals uit. Plak nu de steentjes terug op het grijze karton. Stans alle letters uit zwart karton en plak ze op volgens voorbeeld. Werk de tag af met de klimop blaadjes.  

Heel veel plezier en succes,
Rianne


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.