16 June 2022

Flamingo cocktails

Met de Collectable 'Flamingo float by Marleen' kun je natuurlijk de leukste strandkaarten maken. Maar je kunt met deze Collectables ook een Flamingo bekerhouder maken, zet er een vrolijk gekleurde cocktail in en maak er een heerlijke zomerse kaart mee. 

16jun22 Marleen1Snijd met een cirkelsnijder 2x een cirkel uit wit fluweelkarton met een diameter van 13 cm. Neem een van de twee cirkels en maak een rillijn ca. 1,5 cm vanaf de rand. Snijd precies aan de andere kant van de cirkel een stukje van ca. 1,5 cm van de rand. Zorg dat die lijnen echt evenwijdig aan elkaar zijn, zie ook op de linker foto. Vouw nu het gerilde stukje om, dit is nu de plakstrook. Doe hier lijm aan en plak vast tegen de tweede cirkel, zie middelste foto. Vouw de kaart open, leg hem netjes recht voor je en beplak de voorkant. Zo komt alles netjes recht op de ronde kaart te zitten, zie de rechter foto. 

16jun22 Marleen2Snijd met de cirkelsnijder een cirkel van 12,5 cm uit dessinpapier, een van 10,5 cm uit blauw papier en een van 9,2 cm uit dessinpapier. Stans de tekstcirkel uit wit. Plak de laagjes op elkaar en op de kaart. Stans de flamingo uit, plak in elkaar (leg 1 vleugel even apart) en met 3D tape op de kaart. Stempel het drankje op papier, stans uit en kleur in. Steek het drankje in de flamingo opblaasband en plak daarna de voorste vleugel er ook op. Snijd/scheur een bannertje van 5 x ca. 1,5 cm uit en bestempel met tekst. Stans de bladeren uit en plak deze samen met het bannertje op de kaart. Werk de kaart verder af met rhine stones. 

16jun22 Marleen3Heel veel knutselplezier!
Hartelijke groetjes, Marleen


Deel bericht

Share Share