11 May 2018

Gefeliciteerd

De mallen en stempels van Karin Joan zijn zo leuk om cadeautjes op te pimpen of kaarten mee te maken. 11mei Anja1Het kadootje

11mei Anja2Bestempel wit kadopapier met de bloemen en blaadjes, pak het kadootje in. Stans twee tags, een uit dessinpapier en een uit perkamentpapier. Bestempel die van dessinpapier met tekst en een paar bloemetjes. Wikkel een zwart koordje om het pakje rijg de tags eraan en maak een strikje.

Vierkante kaart11mei Anja5Snijd dessinpapier van 13 x 13 cm, bestempel deze met bloemen en plak hem op een dubbele witte kaart van 13,5 x 13,5 cm. Snijd een strookje dessinpapier van 3,5 x 11 cm, knip aan een zijde een V en mat deze strook op wit karton. Snijd een witte cirkel van 8,5 cm doorsnee en haal deze met de designfolder door de stans/embosmachine. Stans twee tags uit dessinpapier, een vogel uit dessinpapier en wit karton, een witte spetter, twee hartjes en twee strikjes.

Plak alles volgens voorbeeld op de kaart.

 

Roze kaart11mei Anja4Snijd een strook roze dessinpapier van 8 x 14,5 cm, stempel hier hartelijk gefeliciteerd op en daaromheen bloemen. Snijd een strookje groen dessin papier van 3 x 14,5 plak deze achter de roze en laat hem dan ongeveer 7 mm eronderuit steken. Span twee dunne zwarte koordjes over de het dessinpapier en plak ze aan de achterkant vast. Plak dit geheel nu op een dubbel wit kaartje van 10 x 15 cm. Stans twee zwart strikjes en twee roze hartjes en werk de kaart hiermee af.

Succes!

Groetjes van Anja


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.