2 April 2024

Gekleurde vogelhuisjes

Ik ben met de vogelhuisjes stempel van Tiny aan de slag geweest. Ik heb ze gekleurd met ecoline brush pennen en een waterbrush. Door een waterbrush erbij te gebruiken krijg je het leuke waterverf effect. Het is super leuk om je stempelafdrukje met deze brushpennen in te kleuren het is even oefenen maar het went snel om op deze manier te kleuren. 

28mrt24 Ellie

Snijd een kaart van 10,4 x 21,4 cm uit roze karton en uit bloemetjes designpapier 10 x 21 cm. Neem van de slimeline mal de stans met kartelrand en stans uit blauw papier (effen achterkant van designpapier). Stans de mal met stiksteek rand (slimelineset) uit aquarelpapier. Stempel met watervaste inkt de vogelhuisjes stempel op aquarelpapier laat goed drogen. Kleur het afdrukje met ecoline brushpennen en gebruik een waterbrush om de kleur te vervagen. Stempel er vervolgens een tekst bij. Plak na het drogen de kaart in elkaar. Stans de Paper seal mal uit verschillende kleuren papier en plak volgens voorbeeld op de kaart. Werk de kaart af met strassteentjes.

Veel plezier met het maken van deze kaart!
Creatieve groetjes, Ellie

Overige materialen:
Aquarelpapier, Ecoline brushpennen: 580 - 522 - 381 - 258 - 420 - 439 - 416 - 657 - 361 - 390, Versafine onyx black en een waterbrush (WB001 Nellie Snellen)


Used materials


Deel bericht

Share Share