13 February 2018

Gelukkig getrouwd

13feb18 Marleen1

Deze kaart met de muisjes in het bloemenveld heb ik speciaal gemaakt voor mijn ouders, die zijn overmorgen namelijk 33 jaar getrouwd! Mijn moeder is gek van licht roze en de muisjes van Eline. Dus kon ik het niet laten de muisjes op de kaart te verwerken en het veld met licht roze bloemetjes te vullen.

Snijd een rechthoek van 15 x 13 cm uit hagelwit kaartenkarton. Stans de 'Basic Stitch Passepartout - Rectangle' uit het midden en decoreer met dessinpapier. Leg dit even apart. Snijd een rechthoek van 17 x 15 cm uit hagelwit. Ril en vouw deze op 1,5 cm, 3,5 cm, 13,5 cm en 15,5 cm. De twee buitenste stroken van 1,5 cm breed zijn de plak stroken. Doe hier vast een rand dubbelzijdig tape op. Snijd voor het midden licht blauw van 14,5 x 9,5 cm en plak op. Stans een rand gras uit mint groen en plak op met 3D tape. Stans de muisjes uit en plak op achter het gras. Maak een wit stipje op de oogjes en neusjes met een witte gelpen en maak de wangetjes roze met een potlood. Stans de wolken, het hartje en de bloemetjes uit en plak op. Werk de bloemetjes af met pareltjes.

13feb18 Marleen2

Plak het deel met de muisjes tegen het kaartenkarton waar de rechthoek uit gestanst is. Stans nog een rand gras uit mint groen en plak op met 3D tape. Stans bloemetjes uit, plak op en werk af met pareltjes. Snijd licht roze van 5 x 2,5 en bestempel deze met het tekstje. Plak op de kaart met een strikje van jute touw.

Veel knutselplezier ermee!
Lieve groetjes, Marleen


Deel bericht

Share Share