27 August 2022

Heerlijk wandelen in de sneeuw

Met de nieuwste Craftables die ik voor de september collectie mocht ontwerpen neem ik jullie mee het bos in op zoek naar beren! Op mijn kaart hieronder wandelen moeder beer en haar kleintje heerlijk in de sneeuw.

27aug22 Marleen1Snijd een topvouwkaart van 13,5 x 13,5 uit hagelwit. Snijd dessinpapier van 13 x 13 cm en bewerk de randen met een distress tool en plak op de kaart. Snijd een strook grijs dessinpapier van 13,5 x 5 cm en plak op, ca. 2 cm vanaf de onderkant. Snijd/scheur een strook blauw dessinpapier van 13,5 x ca. 2 cm en plak op deels over de strook grijs dessinpapier. Stans met de Craftables 'Basic circles' een cirkel uit donkerblauw en stans de afbeelding met de kleinere cirkel uit. Plak de donker blauwe cirkel op de kaart met de afbeelding netjes in het midden. Stans de 'Let it snow' cirkel uit wit en plak deze op met 3D tape over de afbeelding heen. 

27aug22 Marleen2Stans de boompjes uit de verschillende kleuren glanzend en glitterend papier en plak op met een strikje van hemp cord erachter. Stans de beren uit dessinpapier, plak in elkaar en op de kaart. Maak met een potlood de wangetjes van de beren een beetje roze. Werk de kaart af met kleine sneeuwvlokjes, rhine stones en glitter steentjes.

Heel veel knutselplezier!
Hartelijke groetjes, Marleen


Used materials


Deel bericht

Share Share