15 August 2019

Hertjes in het bos

Hallo allemaal, vandaag een winters kaartje met de super leuke shaker bakjes en shaker snow. Echt een favoriet van mij hoor. Vandaag heb ik ze gecombineerd met deze hertjes in het bos.

15aug Irma

Zo maak je deze kaart.
Snij uit crème kaarten karton een kaart van 23 x 14,5 cm en vouw deze dubbel.
Leg de vouwlijn aan de linker kant en snij nu schuin van links boven naar rechts onder.
je hebt nu een dubbele punt en twee losse punten. Beplak dit met dessin papier.
Vouw het dubbele deel weer dicht en meet op 12 cm van af de boven kant en ga hier 2 cm naar beneden. knip dit in. Leg de losse punten over elkaar heen, en zet ze tijdelijk vast met een paperclip. 
kijk of het goed past als je de punten in de inkepingen zet. Stans de shaker square twee keer uit, een keer met een vierkant eruit en een niet. Plak een shaker bakje achter de opening. Strooi er wat shaker snow in en dek het geheel af met een stukje mica. Plak het plaatje over het mica. Plak nu de andere shaker square er met foame tape achter. kijk nu of het shaker gedeelte tussen de punten past , zo niet kun je het nog verschuiven. Als het goed zit plak je deze punten op elkaar en het shaker gedeelte ook.  Stans nu de boompjes, takjes en hertjes en maak hier een geheel van zoals op de foto. Let er op dat de inkepingen vrij blijft.
Een tip : ik heb het tafereeltje van de bomen etc. met 3d kit vast geplakt.Het sneeuw effect heb ik met tip-ex op de boompjes gemaakt. de sterren op de rand zijn een ponsje , en doormidden geknipt.

Deel bericht

Share Share