7 March 2021

Hij zei ja, zij zei ja

Vandaag mag ik nog een keer de muisjes in hun mooie trouw outfit in de spotlight zetten.
Is het geen stralend paar?!?!

7mrt21 Rimmie1

Snijd een topvouw kaart van 10,5 x 13,5 cm uit wit kaartenkarton. Snijd dessinpapier van 10 x 13 cm en neem het patroon over op de achterzijde. Je kunt hulplijntjes trekken van 2,5 cm uit de kanten.

7mrt21 Rimmie PatroonRil de rode lijnen en snijd de paarse lijnen. Plak aan alle zijden behalve de bovenkant dubbelzijdig tape. Maak aan de bovenkant in het midden een inkeping met een pons of stans er met een cirkel een helft uit.

7mrt21 Rimmie2

Snijd een rechthoek van 6 x 10,5 cm uit wit kaartenkarton, bewerk de hoekjes met een afrondpond en maak er een gaatje in. Stempel hier net onder de tekst met Versafine onyx black. Plak de strook precies gelijk met de onderzijde van de flap. Snijd een stukje dessinpapier van 5,5 x 7 cm en stempel hierop de tekst met Versafine onyx black. Plak dit in het midden onder het schuif gedeelte. Plak het dessinpapier op de basiskaart.

7mrt21 Rimmie3

Snijd een strookje dessinpapier van 3,5 x 10 cm en scheur één lange zijde af. Snijd een strookje groen dessinpapier van 1,5 x 9 cm en scheur één lange zijde af. Stans de diverse motieven uit dessinpapier en kaartenkarton. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld.

Fijne dag allemaal!
Groetjes
Rimmie

 


Deel bericht

Share Share