15 April 2022

Ik hoop dat je snel weer de oude mag zijn

Hoe leuk is het om iemand een kaartje te sturen dat ook nog eens lekker ruikt. Dat kan met het mooie Perfumed Paper - Lilac. Dit kaartje lag op mijn eettafel te wachten op een beetje zon zodat ik hem op de foto kon zetten en elke keer als ik er langs liep rook ik een vleugje van het subtiele geurtje. 

15apr22 JeannetteSnijd een vierkante witte kaart van 15 x 15 cm. Plak hier 3 vierkanten op: paars 13,5 x 13,5 cm, wit 13 x 13 cm en Perfume Paper 12,5 x 12,5 cm. Stempel de vlinder met Tsukineko Brilliance Pearlescent Purple, strooi er clear embossingpoeder over, tik het overtollige poeder er af en verhit met de heattool. Stans de vlinder uit met de bijbehorende mal. Stans hem ook nog een keer uit wit en plak de lijfjes op elkaar. Stans de overige mallen. De vleugels van de libelles heb ik uit lila vellum en wit gestanst en ze daarna iets versprongen op elkaar geplakt. Stempel de tekst op de doily met Tsukineko Brilliance Pearlescent Purple. Deze inkt heeft een hele mooie glans. Rijg waxkoord door de gaatjes in de doily en plak hem op een iets grotere paarse cirkel. Plak nu alles op de kaart volgens het voorbeeld.

Veel succes en tot de volgende keer.
Groetjes,
Jeannette


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

  • Thank you for some other informative website. Thanks for sharing superb information. Read full article to get more information.
    https://www.mynewsdesk.com/a2z-health-tips/pressreleases/restria-reviews-report-spoken-on-safe-ingredients-and-other-customer-experience-3175907